cep telefonu faturanız ne kadar geliyor ? ya da ayda ne kadar kontör harcıyorsunuz?

ben turkcelliyim ayda en fazla butun vergıler dahıl 25 ıle 35 arası odeme yapiyorum turkcelın 60$60 dakıka alo paketı kullanıyorum, farklı operator pek aramıyorum cevremdede yok fazla zaten

Turkcell kontörlü hat kullanıyorum. Yaklaşık 3 ayda bir 150 kontör harcıyorum.
Yani pek telefon kullanmıyorum genelde. :)

ben turkcelliyim ayda en fazla butun vergıler dahıl 25 ıle 35 arası odeme yapiyorum turkcelın 60$60 dakıka alo paketı kullanıyorum, farklı operator pek aramıyorum cevremdede yok fazla zaten

bende aynı paketi kullanıyorum ve faturam 15 lirayı geçmiyo gerekli olmadıkça farklı operatörleri aramıyorum msj hiç göndermiyorum çünkü msj faturaya artı olarak ekleniyo söyleyeceğimi msj la değilde arayarak söylüyorum

ben calısırken aylık faturam 500 yada 600 tl gelırdı ama sırket oderdı sımdı ıse ayda 80 ytl vs.gelır..

Avea ogretmen hattı kullanıyorum. 20-30 gelıyor. Cok konusmuyorum ama avea vampir gibi biraz. 14.9 sabit ücret şimdi 1 ytlik konuşmamı yaptın hemen faturan oluyor 20 21 ytl cunku vergilerle birlikte artıverıyor. Baska operatorleri de arastırmadım hep cevrem ogretmen olunca elim mahkum gibi.

Avea şirket hattı, tüm aynı tarifelerle ücretsiz, yurtiçi tüm sabit numaralarla ücretsiz konuşuyorum, ayda 8 tl. Diğer operatörler 0.49 kuruştan ücretlendiriliyor.. Bir de turkcell hattım var, ona da 25 tl. falan ortalama geliyor..

en son 222 geldi bu turkcell çok fena siddetle kınıyorum ama vazgeçemiyorumda :nazar:

turkcell kullanıyorum yaklaşık 50-60 bazen 80 tl geliyor. ama bu aydan itibaren kamuya geçiyorum eşim kullanıyor çok güzel 1200 dk konuş konuş bitmiyor hem de her yöne 35 tl vergi dhil:)

Aylık 45 oduyorum.
Esım de 35 sabıt oduyor
Turkcell kamu (ogretmen) hatlarımız var
Esımınkı ayda 1200 dk her yone bedava konusma
benımkı de 1500 dk her yone bedava konusma saglıyor. Ev,iş,telsım,turkcell,avea herkesle konusuyorum.

Ilk zamanlar kamu avea vardı esımle konusmamız belestı dıgerlerı ucretlıydı konusmamama ragmen 40-50 hatta 70 bıle gelıyordu sımdı catır catır konusuyorum aynı gelıyor artıyor bıle

bende ayda belki 100kontör yüklerim,esim arar beni genelde..

Ama vodafone'a gecmek istiyorum,almanyadayken vodafoneluydum..

Tarifeler sasirtici olmasa sececegim de ama istesempatiksalakcinni

eşimde bende kamu hattı ev telde bağlantı için zaten
toplam 60 70 arası ödüyoruz boshayallersmile

Tceel faturalı. aylık en fazla 25 ödüyorum.
telefon kullanmaktan nefret ediyorum. Mail- msn gibi net iletişimleri faturayı düşürür bence.

ailemde çok fazla öğretmen olduğu için öğretmen hattı kullanıyorum ...faturam 25-30 arası geliyor... vodafone a üye olduk yeni hat aldık ...6 ay 250 dakika ücretsz dakika veriyor...ayda 100 kontöre herkesi arıyorum onunla ..hatta bedava dakikaları bitiremiyorum bile nerdeyse ... bir de eşimin meb hattı var o da ayda 15 lira filan geliyor ..3 hata toplamda 55-60 lira veriyoruz heryerle de görüşüyorz valla ...

eşimin faturalıdır değişkendır 30 ilaa 40 arası gelir
benım hatlı olduna aylık 30 tllık alıyorum 70 kntrunu avea sbh5aksm5e gonderıyorum 1 ay bedava konusuyorum :)

hattım konturlu..avea kullanıyorum..genç avea tarifesindeyim.
ayda 30tl alıyorum..15 tlsiyle sınırsız avealılarla konuşuyorum.120 dakika heryöne kendiliğinden veriyor.içinde ne olur ne olmazlık 15tl bakiye kalıyor..istersem mesaj hakkı yaparım ama yapmıyorum..
faturalı hat kullanabilirm aslında daha uygun fiyatlı olan tarifeler var ama korkuyorum işte ya o ay ödeyemezsem allah korusun ne olacağı belli olmaz.konturlude paran varsa kullanırsın hali güzel..

X