cep telefonu faturanız ne kadar geliyor ? ya da ayda ne kadar kontör harcıyorsunuz?

iletişim beni mahvetti kazandığımızı iletişime yatırıyoruz...............
birde benzine

ben cep telefonu aldım alalı kontörlü hat kullanıyom. nişanlımla tanıştıktan sonra operatör değiştirdim. aramıza 5 dk sı 1 kontöre sms bedava olarak tarifemiz var. yalnız ben aynı zamanda bol bol evi vs de aradığım içi kontör çabuk gidiyor. yani yaklaşık 20 günde 100 kontör harcıyom:bbo:

faturalı hattım var,bizbize ve her yöne tarifelerine aboneyim,aylık 12.50 tl abone ücretim var,çok acil bir durum olmadıkça cepten arama yapmam veya uzun uzadıya konuşmam,bayram kandil gibi özel günlerde kısa mesajlarımı da netten bağlı olduğum şebekenin sitesinden müşterilerine tanıdığı 1ücretli 15 bedava haktan yararlanarak gönderiyorum,biraz eli sıkı bir aboneyim sanırım:))))çoğu zaman aylık abonelik ücretini aşmadığım için fatura ödemiyorum,çok konuştum bu ay dediğim zamanlarda da aylık 40 tl.yi geçmez.

bnde faturalı hat kullanıcıyım ayda 30-35 arası ödurom msj neyım atmam atarsamda netnn atıom:)

Hattım faturalı. Turkcell in 120 dakika kampanyasından yararlanıyorum
geçen ay 63 dü, bu ay 56

Ben de Turkcell liyim...Hattım faturalı...Bizbize ve alo paketliyim...Fatura tutarı 15 TL yi geçmez:))Sanırım pek konuşmuyorum telefonla o yüzden:)

avea kullanıyorum öğretmen hattı ayda en fazla 20-25 tutuyo. dışarıyı çok aramam çevrem de genelde avea oldugu için fazla fat gelmez.a.s

faturali hat kullaniyorum T- Mobile her ay 30 euro geliyor standart bi fiyat zaten günde 150 dakkika konusma ve 150 tane sms gönderme hakkim var:dance:

Turkiyede kontor cooooook pahali 2 hafta once ist. gelmisdim.turkcell hattim vardi.1 hafta kaldim ama kisitlayarak 2 kere 100 knt aldim o da neredeyse 36-37 tl.biyeri aramiyordum cagri atiyordum ariyorlardi beni.ama ben burda o parayla 2 ay konusurum.sole kiyaslayayim. turkcell-de en ucuz 100 knt 18-19 tl,ama ben burda o paraya 5000 knt aliyorum.(ama onceleri burda cok pahali diye dusunuyordum)tarife de turkcell tarifesi gibi.sole soyleyeyim turkiyede hersey ucuz yalniz kontor coooook pahali...iflas ettim resmen:)))))

oooo ben hiç fatura ödemeyirum şirket hattı var bende ben konuşuyorum şirket ödüyor kaydirigubbakcemile2

Cep tlf furyası ilk çıktığı vakitler turkcelden faturalı hattım vardı.Ocağıma incir ağacı dikti.Maaşımın yarısını faturaya yatırıyordum.4-5 senedir kontörlü hatta geçtim rahatladım.2 ayda bir 150 kontor yukluyorum.Ayrıca kampanyaları takip edip faydalanıyorum.Kontorluye geçtim rahatladım valla. alkisalkisalkis

genelde 3 ayda bir 100 kontör alıyorum bana yetiyo
ev telefonum olduğu için genelde birçok yeri evden arıyorum cepten sadece eşimi arıyorum diyebilirimsengözlerimebaksanab

valla benim pek bir vodafone var 3 ay oldu kontör yüklemiyorum nerdeyse ama ilk defa bu ay böyle oldu hediye kontör geliyo sürekli o da yetiyor
eşimde avea var günboyu ücretsiz konuşuyoruz
turkcel var opetten bedava geliyo
yani ben rahatım bu konuda ya
aylık 30 gidiyo ama yinede
çok şükür

Ben 2 ayda birr yuklerim,ev telefonumda yok ,,,esim sagolsun onun telefonla ararim herkesişutarafagitti
Genel olarak her ay 70 euro

Bende yıllardır faturalı hat kullanıyorum.
Genelde 80-100 tl arası geliyor.
100 tl'yi geçtiği zamanda oluyor ama genellikle 100 tl'nin altında ödüyorum.

X