• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cennettemiyim ne ☺️ Buda benim dogumum kizlar

Kuzeymasal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2016
560
208
103
10 ocak pazar gunu sancilarim vardi daha sabahtan 3 dakikada bi vuruyodu karnim sertlesiyodu o gunde kardesimin dogum gunuydu sanayiye gittik esim kardesm ben mangal yapmaya sabahtan aksama kadr sancili sancili gezmistim mangal yaparken sanci tam geliyo kivraniyom sıkıyom kendimi bi yandanda dakika tutuyom hep 3 dakikada bi vurdu gidiyo oh be rahatladim diyorum ayaga kalkiyorum biraz hareket ediyim diyorum hazir sancim gecmisken sonra bi geliyo kendimi cekyatta buluyom yine o gun kardesmle esime dedim yarin dogucak diye hemde bi program indirmistim hesaplayinca 11 ocak dogum yaziyodu o geldi aklima dedim kesin bu dogcak o aksam eglendik falan sonra dayanamamaya basladim artik eve geldik babam doktorumu aradi nst ye girsin dedi sancilarim cikti evde cek sancini sabaha yada oglene dogru dogumun olur dediler o aksam hic uyuyamadm esim horul horul uyurken ben sanci cektim sabah herkes ise gitti ben evde tekim hala sancim var egilip kalkiyorum evin icinde yuruyorum o sanciyla dogumu kolaylastiran hareketleri yapmaya calisiyom herked arayip duruyo nasilsin diye sonra sicak dus alayim dedim suyu ustume tutar tutmaz nisanim geldi hemen esim geldi hastabeye dogru gittik hastaneye gelince dedim yuruyus yapalm biraz tamam dedi yuruyus yaparken dayanamadim artik dedim yapamiycam gidelim acilmama baktilar 3 cm kagit falan imzaladm normal dogum icin annem geldi kaynnam geldi onlar korkuyo ben guluyorum sonra ustunu gydirdi hemsireler yatisim yapildi suni sanci vericez dediler saat 11 den 6 ya kadar suni sanci cektim sanci vurdukca ben bagriyorum sezeryana alin diye hep hemsireler geliyo kontrol ediyo acilmama bakiyo tamam simdi doktor geliyo diye oyalaiyolr esime dedim kaldor beni yuruycm biraz kalktim iki uc adim at icimde bisey patladi bacaklrmdan sucak sicak sular akmaya basladi dedim git hemsire cagir suyum patladi esimde o panikle kendi kendine etrafinda donuyo suyu patladi suyu patladi diye bi yandan da beni yatirmaya calisiyo hem guluyom hem korkuyom sonra hemsire geldi dedi cok iyi boyle devam et sonra saat 5 te beni dogum odasina aldilar yatirdilar 1 saatte orda cektim sancimi sancim geldkce istemeden ikiniyorum hemsire diyo ikinma diyorum bilerek mi yapiyorum sanci geldkce kendi kendine oluyo sonra doktor geldi igne vurdu makasla kesti hiseettm ama aci yok 3. İkinmamda saat 18:08 di oglum dogdu ne sanci kaldi ne bisey dedim cennetemi dustum ben bazen hemsirelere sacma sapan seyler sordum diyom babasinami benziyo banami hayir diyom bu cocuk kimseye benzemiyo ay cok tatli diyorum askim diye sesleniyorum cok guzel bi duygu ya simdi oglum 8 aylik herkes kayu diyo keltos oldugu icin saclari dokuldu keltos kaldi yerimmm onu yeriimmm benimkide boyle kizlar hamilelegm boyunca norml dogum istedim hep videolarini izledm annem olsun kaynanam,olsun esim olsun tum aile beni normal dogumdan caydirmaya calisti,korkutmaya calisti ama hicbirini dinlemedm iyikide dinlememisim iyiki normal dogum yapmisim ☺️

allah bebısınızıı sıze bagıslasın cok guldum su esınızın suyu patladı deyıp etrafında donmesıne masallh darısı bana ınsllh

Güle güle büyüt bebeğini. Sadece anlamadığım şey neden doktor daha ıkınmadan kesi attı ki? Tamamen doğal olaradak zaten doğumun ilerliyormuş.

Güle güle büyüt bebeğini. Sadece anlamadığım şey neden doktor daha ıkınmadan kesi attı ki? Tamamen doğal olaradak zaten doğumun ilerliyormuş.
Bilmiyorum canim vallah igneden sonra kesti hemen ikin dedi zaten ben ostemsiz ikiniyodum 2 kerette cikti oglus

Back
X