- 5 Ocak 2022
- 8
- -13
- 1
- 35
- Konu Sahibi Hayalimyok
Kadınlarla konuşmak görüşmek için letgo dan elbiselere bakıp elbise satın almışElbise mi satmış onu da anlamadim, elbise ne alaka?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadınlarla konuşmak görüşmek için letgo dan elbiselere bakıp elbise satın almışElbise mi satmış onu da anlamadim, elbise ne alaka?
Borcu falan varmış, ben parayı kocası alcak diye düşündüm,Parayi bunun kocasi mi veriyomus, yoksa para mi aliyo, para icin yaticakti demis çünkü
Çivisi cikmis kac kiz kac hdhshBorcu falan varmış, ben parayı kocası alcak diye düşündüm,
Araftayim diyo iste, cennette mi cehennemde mi bilemiyo yazikEşinizle erkek profilinden yaptığınız yazışmalardan sonra hala araftayım diyorsanız ben de size pes diyorum.
Cinsel sohbet sitelerine girmenizi isteyen "adamla" hala evli olmanız mide bulandırıcı.
Böyle bir adamın çocuklarina bile farklı gözle bakmayacağına emin olamazsınız. Hala cennet cehennem diye edebiyat yapın siz.
Umarım gercek değildir konu.
Bilemeyecek ne var anlamadım.Araftayim diyo iste, cennette mi cehennemde mi bilemiyo yazik
Hadi inşallahBilemeyecek ne var anlamadım.
En son aşama adamın eve üçüncü birini getireyim demesi kalıyor. Öyle bir aydınlanma yaşar belki.
16 yaşında evlendirildim ben. Bu insanı yuva bildim. Evlilik nasıl birşey bilmiyordum. Hep sindirildim. O hep en doğruyu bilir. Sanıyordum. Aslında güçsüz kişilikte bir insan değilim. Öyle bir devirdeyiz ki merakındandır,şaşırmıştır,hayadır diye diye bu zamana geldim. Yanlış yaptığımın farkındaydım ama doğrusu nedir onu da bilemedim.
Konu sahibi erkek profili açmış, eşiyle uygulama üzerinden konuşmuş. Eşi de para karşılığı tamam demiş, yani parayı alan kişi konu sahibinin eşi oluyor.Parayi bunun kocasi mi veriyomus, yoksa para mi aliyo, para icin yaticakti demis çünkü
hata de affet bi çocuk daha yap kusura bakma ama başka bir şey yapmana ihtimal veremedim17 yıllık evliyim.3 çocuğum var.Eşim rusyaya iş için gittiğinde beni aldattı. Affettim. 2 çocuğum vardı o zaman. Hatadır dedim sustum. Daha sonra 3.çocumu yeni kucağıma almışken içimdeki şüphelere dayanarak bir şeyler çevirdiğini düşündüm ve tetylefonunda bir kadınla mesajlarını yakaladım. Daha sonra öğrendim ki ben borç içinde yüzerken o masaja gidiyormuş ve masaj yaptırdığı kadınmış msjlaştığı. Çocuklarımvar dedim yine affettim. Daha sonra telefonundan sürekli eskortlarla görüşmelerini konuşmalarını yakaladım. Sadece telefonda konuştum birşey yapmadım dedi. Yine affettim. Cinsel sohbet sitelerine giriyordu benimde girmemi istiyordu. Girdim rumuzunu flan öğrendim. Ama erkeklerle konuşuyordu. Bende erkek olarak girdim bulunduğun semtteyim bekliyorum dedim. Ben olduğumu bilmeden aşağı yukarı dolandırdım. Beklettim. Korkmadan gecenin 1inde başka adamla ppara için gidecekti yani. Anlattıkça daha kötü oluyorum. Aslında biran evvel kurtulmalıyım ama çocuklarım zarar görmeden nasıl yapacağımı bilmiyorum. Son olayı da letgo dan kadınlarla konuşmak için benim paraya ihtiyacım olarak elbise satın alması. Böyle iğrenç bir insana çok bile katlanmışım. En küçük çocuğum 5 yaşında şuan okullar kapanana kadar katlanmak zorundayım. Ama nerden başlıycam ne yapcam bilmiyorum. Ben asla ayrılmam çocuklarımı bırakmam diye tutturuyor. Hukuki boyutları nasıl hiç bilmiyorum. Anlayacağınız çok zor durumdayım.
Kadinlar paraya ihtiyacim var deyip kadin elbisesi satiyomus adama. Benim kafami karistiran nokta ise erkeklere de gidiyor bu adam diye algiladim.yoksa adam bu aldigi kadin elbiselerini giyip erkeklere mi gidiyor. Ay allahim beynim yandi. ilk sayfadan alinti yapamadim o cumleyi simdi. Hah buldum bakiniz ;Son olayı da letgo dan kadınlarla konuşmak için benim paraya ihtiyacım olarak elbise satın alması. Yazar burda ne diyo mesela?
Elbise mi satmış onu da anlamadim, elbise ne alaka?
Sen sorunca ne alaka elbise dedim kendi kendime ama konuya dönünce neden elbise dediğimi anladımCinsel sohbet sitelerine giriyordu benimde girmemi istiyordu. Girdim rumuzunu flan öğrendim. Ama erkeklerle konuşuyordu. Bende erkek olarak girdim bulunduğun semtteyim bekliyorum dedim. Ben olduğumu bilmeden aşağı yukarı dolandırdım. Beklettim. Korkmadan gecenin 1inde başka adamla ppara için gidecekti yani. Anlattıkça daha kötü oluyorum. Aslında biran evvel kurtulmalıyım ama çocuklarım zarar görmeden nasıl yapacağımı bilmiyorum. Son olayı da letgo dan kadınlarla konuşmak için benim paraya ihtiyacım olarak elbise satın alması.
Geçen sene haberlerde çıkmıştı, adam karısının elbise ve çamaşırlarını giyip fotoğraflarını çekiyordu.Elbise mi satmış onu da anlamadim, elbise ne alaka?
Aynı fikirdeyim, sadece detaylı anlatıyor yok gösteren, tavsiye verenlere cevap bile vermiyor. Çok da alakasız letgo elbise konusuna hemen cevap veriyor.Fazla kirmizi oda ve kk'üne takildin gibi geldi bana. Zerre inandirici değil. Sindirilmiş ama fake profiller ile oğraşip, kendini erkek olarak tanitmak felan. Hii adam bu yaşinda birden biseksuel oldu.
Konu ve nick uyumu diyorum