Eşinizin yaptığı şey sadece aldatmak değil, sapkın bir adamla aynı evi paylaşıyorsunuz.
Fantezilerinin dozunu sürekli artırmış, sadece farklı bir kadınla heyecan yaşama isteği değil bu.
Mecazi söylüyorum bir saat dahi yanında durulacak bir pozisyonunuz yok bana göre.
Tabi ki şu durumda çocuklarınız ve kendiniz için daha bilinçli adımlar atmanız lazım.
Ama bu süreç okulların yaz tatilini beklemek olmamalı.
Sizin yerinizde olsam hemen bugün bir avukatla konuşurdum.
Ne yapmam lazım, neleri delil olarak alabilirim, iyi bir tazminat almak için nasıl bir yol izlemem gerektiğini hatmederim.
Eşine elindeki delillerden, onları ortaya dökünce nasıl rezil olacağını hukuki dille anlatırsan belkide tek celsede düşer yakandan.
Ama dediğim gibi kendinde o gücü bulman için bir avukata danışman şart. İnan avukatla konuşup çıktığında daha güçlü ve kararlı hissedeceksin kendini.
Çocuklarım çok etkilenir diyerek konuyu çok içselleştirmeyin. Tabi ki duyunca üzülecekler ama hasar bırakıp bırakmamak sizin ebeveyn olarak yaklaşımınızla alakalı. Birebir tanıdığım boşanan arkadaşlarım oldu, çocuklarının evli olan ailelerin çocuklarından bir farkı yok. Gayet sağlıklı, mutlu ve aktif durumdalar.
Hemen bugün toparlanın, evliliğiniz sizin hatalarınız yüzünden değil sapkın eşiniz yüzünden bitiyor. Siz eş, anne ve aile olmanın hakkını fazlasıyla vermişsiniz. Manipülasyonlara gelmeyin sakın, haklı ve eli güçlü olan sizsiniz.
Delillerinizi sağlam bir ortamda tutun, onlar sizin maddi garantiniz olacaktır.
Kolaylıklar dilerim.