• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cennette mi cehennemde miyim bilmiyorum. Araftayım.

16 yaşında evlendirildim ben. Bu insanı yuva bildim. Evlilik nasıl birşey bilmiyordum. Hep sindirildim. O hep en doğruyu bilir. Sanıyordum. Aslında güçsüz kişilikte bir insan değilim. Öyle bir devirdeyiz ki merakındandır,şaşırmıştır,hayadır diye diye bu zamana geldim. Yanlış yaptığımın farkındaydım ama doğrusu nedir onu da bilemedim.
Zararın neresinden kardır diyip bir an önce yolunuza bakın.Umarım bu süreci kolay atlatıp kurtulursunuz bu adamdan.Allah yardımcınız olsun

Defalarca iğrenc bir şekilde aldatılıp affetmişsiniz. Aldatmanın cahillikle falan alakası yok o tamamen karakterle alakalı. Aldatan insanın ne kimliği ne de karakteri vardır diyerek konuya giriş yapıyorum.

1 kere yapan bir daha bir daha yapıyor çünkü alışmış kıçta don durmazmış. 17 yıl boyunca defalarca aynı şeyleri yaşayıp razı gelmişsiniz türlü bahanelerin ardına sığınarak affetmişsiniz. Bakınız bahane diyorum çünkü gerçekten saydıklarınızın hiçbiri sebep dahi olamaz konu “aldatılmak” olunca.

Nedense yeniden affebilme potansiyeli gördüm sizde. 17 yıl göz göre göre devam etmişsiniz şimdi de okullar kapansının arkasına sığınmışsınız, bir evliliğin için aldatmaca işleri girince otomatikman bitmiş oluyor zaten.

Sizin okullar kapansın diye beklediğiniz o süreç “acaba düzelir mi” süreci gibi geliyor bana.

Gerçekten gitmek isteyene hiçbir şey engel değildir.
Haklısınız yaşarken anlaşılmıyor fakat başkasının gözünden de bakıldığında bende sizin gibi düşünüyorum. Ama düzelmeyeceğine eminim zaten ve 17 yılım çöp. Bundan sonrası için çocuklarım ve ben varım. Böyle bir insanla harcadığım yıllarıma yazık.

Haklısınız yaşarken anlaşılmıyor fakat başkasının gözünden de bakıldığında bende sizin gibi düşünüyorum. Ama düzelmeyeceğine eminim zaten ve 17 yılım çöp. Bundan sonrası için çocuklarım ve ben varım. Böyle bir insanla harcadığım yıllarıma yazık.
Neden okulların kapanmasını bekliyorsunuz o halde?

Defalarca iğrenc bir şekilde aldatılıp affetmişsiniz. Aldatmanın cahillikle falan alakası yok o tamamen karakterle alakalı. Aldatan insanın ne kimliği ne de karakteri vardır diyerek konuya giriş yapıyorum.

1 kere yapan bir daha bir daha yapıyor çünkü alışmış kıçta don durmazmış. 17 yıl boyunca defalarca aynı şeyleri yaşayıp razı gelmişsiniz türlü bahanelerin ardına sığınarak affetmişsiniz. Bakınız bahane diyorum çünkü gerçekten saydıklarınızın hiçbiri sebep dahi olamaz konu “aldatılmak” olunca.

Nedense yeniden affebilme potansiyeli gördüm sizde. 17 yıl göz göre göre devam etmişsiniz şimdi de okullar kapansının arkasına sığınmışsınız, bir evliliğin için aldatmaca işleri girince otomatikman bitmiş oluyor zaten.

Sizin okullar kapansın diye beklediğiniz o süreç “acaba düzelir mi” süreci gibi geliyor bana.

Gerçekten gitmek isteyene hiçbir şey engel değildir.
Haklısınız yaşarken anlaşılmıyor fakat başkasının gözünden de bakıldığında bende sizin gibi düşünüyorum. Ama düzelmeyeceğine eminim zaten ve 17 yılım çöp. Bundan sonrası için çocuklarım ve ben varım. Böyle bir insanla harcadığım yıllarıma yazık
Cennette miyim diye ikilemde kaldıgınıza göre hala umudunuz var. 4. Cocugu yapın.
Bu kadar acımasız olmayın. Ben arafta kalmaktan bahsetmek istedim sadece. Cennette miyim cehennemde mi diye soru sormadım.İlk aldattığında 2 çocuğum vardı. Spiral im olarak hamile kaldım son çocuğuma. 3.çocuğumdan sonra herşeyi öğrendim ben. Çocuklarımın düzeni bozulmasın diye diye saçma sapan bir hayat yaşadım. Farkındayım yanlış yaptığımın. Konduramıyorsun işte. Yakıştıramıyorsun. Ama bu cesareti de ben verdim biliyorum. Çocukları için susar sabreder dedi dedi aynı noktadan devam etti. Ama bitti herşey.

17 yıllık evliyim.3 çocuğum var.Eşim rusyaya iş için gittiğinde beni aldattı. Affettim. 2 çocuğum vardı o zaman. Hatadır dedim sustum. Daha sonra 3.çocumu yeni kucağıma almışken içimdeki şüphelere dayanarak bir şeyler çevirdiğini düşündüm ve tetylefonunda bir kadınla mesajlarını yakaladım. Daha sonra öğrendim ki ben borç içinde yüzerken o masaja gidiyormuş ve masaj yaptırdığı kadınmış msjlaştığı. Çocuklarımvar dedim yine affettim. Daha sonra telefonundan sürekli eskortlarla görüşmelerini konuşmalarını yakaladım. Sadece telefonda konuştum birşey yapmadım dedi. Yine affettim. Cinsel sohbet sitelerine giriyordu benimde girmemi istiyordu. Girdim rumuzunu flan öğrendim. Ama erkeklerle konuşuyordu. Bende erkek olarak girdim bulunduğun semtteyim bekliyorum dedim. Ben olduğumu bilmeden aşağı yukarı dolandırdım. Beklettim. Korkmadan gecenin 1inde başka adamla ppara için gidecekti yani. Anlattıkça daha kötü oluyorum. Aslında biran evvel kurtulmalıyım ama çocuklarım zarar görmeden nasıl yapacağımı bilmiyorum. Son olayı da letgo dan kadınlarla konuşmak için benim paraya ihtiyacım olarak elbise satın alması. Böyle iğrenç bir insana çok bile katlanmışım. En küçük çocuğum 5 yaşında şuan okullar kapanana kadar katlanmak zorundayım. Ama nerden başlıycam ne yapcam bilmiyorum. Ben asla ayrılmam çocuklarımı bırakmam diye tutturuyor. Hukuki boyutları nasıl hiç bilmiyorum. Anlayacağınız çok zor durumdayım.
Sakla her kanıtı bu adama çocuk vermez mahkeme. Nafaka da ödesin.
Çocukların zaten zarar görüyor o evde. Baba bu model, anne mutsuz, kavga gürültü. Tekken daha mutlu olurlar. Boş yapmasın çocuğuna düşkün adam çocuğunun rızkını karı kıza yedirmez.

Haklısınız yaşarken anlaşılmıyor fakat başkasının gözünden de bakıldığında bende sizin gibi düşünüyorum. Ama düzelmeyeceğine eminim zaten ve 17 yılım çöp. Bundan sonrası için çocuklarım ve ben varım. Böyle bir insanla harcadığım yıllarıma yazık

Bu kadar acımasız olmayın. Ben arafta kalmaktan bahsetmek istedim sadece. Cennette miyim cehennemde mi diye soru sormadım.İlk aldattığında 2 çocuğum vardı. Spiral im olarak hamile kaldım son çocuğuma. 3.çocuğumdan sonra herşeyi öğrendim ben. Çocuklarımın düzeni bozulmasın diye diye saçma sapan bir hayat yaşadım. Farkındayım yanlış yaptığımın. Konduramıyorsun işte. Yakıştıramıyorsun. Ama bu cesareti de ben verdim biliyorum. Çocukları için susar sabreder dedi dedi aynı noktadan devam etti. Ama bitti herşey.
Acımasız olan ben değilim kendine acımayan sizsiniz. Herşeye boyun eğip affedip yine bu adamla aynı yataga girmişsiniz ki o cocuk spiralle de olsa olmuş. Yine affedecekseniz kapatın konuyu üzmeyin kendinizi boş yere duymayın görmeyin bari.

Evden neden gitmiyor?
Pişkin arsız ve ahlaksız bir insana birşey leri anlayamıyorsun. Anlamıyor bela yani. O yüzden o gitmiyorsa benim gitmem gerekiyor. Bu arada buraya sormakla çok iyi yaptığımı düşünüyorum. Benim etrafımdakiler benim canımı acıtmamak için beni eleştirmiyor daha ılımlı yaklaşıyordu. Ama beni tanımayan insanların yaklaşımı nasıl iğrenç bir hayat yaşamaya çalıştığımın farkına varmama sebep oldu. Teşekkür ederim herkese. En kısa sürede bu yalan ve sahte dünyamdan çıkıp güzel günler göreceğiz yavrularımla.

Çocuklarım var geçineyim derken çocuklar hep farkediyorum da daha kötü bir batakta yaşatılıyor ne olur ya en azından bir düşünün çocuklar için şu yaşadıkları ortam gerçekten yuva mı?Bu adam baktım da giderek b*ka sarıyor hiçbir şey için geç değil lütfen toparlanın ve şu durumdan kurtulun en önce gerçekten çocuklarınız için sadece kendine güven bahaneler üretiyorsun

17 yıllık evliyim.3 çocuğum var.Eşim rusyaya iş için gittiğinde beni aldattı. Affettim. 2 çocuğum vardı o zaman. Hatadır dedim sustum. Daha sonra 3.çocumu yeni kucağıma almışken içimdeki şüphelere dayanarak bir şeyler çevirdiğini düşündüm ve tetylefonunda bir kadınla mesajlarını yakaladım. Daha sonra öğrendim ki ben borç içinde yüzerken o masaja gidiyormuş ve masaj yaptırdığı kadınmış msjlaştığı. Çocuklarımvar dedim yine affettim. Daha sonra telefonundan sürekli eskortlarla görüşmelerini konuşmalarını yakaladım. Sadece telefonda konuştum birşey yapmadım dedi. Yine affettim. Cinsel sohbet sitelerine giriyordu benimde girmemi istiyordu. Girdim rumuzunu flan öğrendim. Ama erkeklerle konuşuyordu. Bende erkek olarak girdim bulunduğun semtteyim bekliyorum dedim. Ben olduğumu bilmeden aşağı yukarı dolandırdım. Beklettim. Korkmadan gecenin 1inde başka adamla ppara için gidecekti yani. Anlattıkça daha kötü oluyorum. Aslında biran evvel kurtulmalıyım ama çocuklarım zarar görmeden nasıl yapacağımı bilmiyorum. Son olayı da letgo dan kadınlarla konuşmak için benim paraya ihtiyacım olarak elbise satın alması. Böyle iğrenç bir insana çok bile katlanmışım. En küçük çocuğum 5 yaşında şuan okullar kapanana kadar katlanmak zorundayım. Ama nerden başlıycam ne yapcam bilmiyorum. Ben asla ayrılmam çocuklarımı bırakmam diye tutturuyor. Hukuki boyutları nasıl hiç bilmiyorum. Anlayacağınız çok zor durumdayım.
Ablacım maalesef ki sen ona ilk şansı vererek kendini yakmışsın ilk o hatayı yaptığında affetmek yerine çocuğunu alıp gidicektin şuan da ne yaparsan düzelmez kendine yazık etme kurtul 😥

Aldattıği kadın iken hep sustunuz Erkek olunca mı aldatıldığınızı kabullediniz?
Çok çelişkili bir durum..

Ay ne iğrenç bir adam ayrilin bu adamdan , tüm haklarıniz neyse kullanın sonuna kadar bırakın , kendi pisliginde boğulsun gitsin , anlattığınız konuda cennetin c si bile yok, çocuklarınızla huzurlu bir geliceginiz olur İnşallah.

Çocuklarım çocuklarım diyorsunuz da derdiniz çocuklar değil kendiniz becerip adım atamiyorsunuz çocukları kılıf yapmayın.Kocaniz iğrenç bir tıp değil evli kalmak insan iğrenmeden yüzüne bakamaz

Ortada aldatmadan daha büyük şeyler var erkekli kadınlı grup gibi iğrenç uçkurlarını ikiye katlıyorlar gibi algıladım ben belli ki böyle birini nasıl affettiniz defalarca şaşkınlık içindeyim. Adam bildiğiniz uçkur düşkünü acil kaçmalısın o ortamdan o adam bırak elbiseyi seni bile satar…..

Umarım delilleriniz vardır, düzen bozulmasın diyip beklerseniz süreyi kaçırıp affetmiş sayılabilirsiniz. Eşyalarını poşetlere koy, davanı aç, zaten ev boşanma aşamasında size tahsis edilir. Nafaka da alırsın çalışırsın da, çocukların büyümüş bu iğrenç adamı çekme daha dazla.

Adam aldattıkça çocuk yapmışsınız. Bu çocukların günahı ne ? Sizin evliliği çocuklar kurtarmaz hanımefendi

3.çocuk kazara oldu deme. Çünkü inanırım. :(

Back