- 5 Ocak 2022
- 8
- -13
- 1
- 35
- Konu Sahibi Hayalimyok
17 yıllık evliyim.3 çocuğum var.Eşim rusyaya iş için gittiğinde beni aldattı. Affettim. 2 çocuğum vardı o zaman. Hatadır dedim sustum. Daha sonra 3.çocumu yeni kucağıma almışken içimdeki şüphelere dayanarak bir şeyler çevirdiğini düşündüm ve tetylefonunda bir kadınla mesajlarını yakaladım. Daha sonra öğrendim ki ben borç içinde yüzerken o masaja gidiyormuş ve masaj yaptırdığı kadınmış msjlaştığı. Çocuklarımvar dedim yine affettim. Daha sonra telefonundan sürekli eskortlarla görüşmelerini konuşmalarını yakaladım. Sadece telefonda konuştum birşey yapmadım dedi. Yine affettim. Cinsel sohbet sitelerine giriyordu benimde girmemi istiyordu. Girdim rumuzunu flan öğrendim. Ama erkeklerle konuşuyordu. Bende erkek olarak girdim bulunduğun semtteyim bekliyorum dedim. Ben olduğumu bilmeden aşağı yukarı dolandırdım. Beklettim. Korkmadan gecenin 1inde başka adamla ppara için gidecekti yani. Anlattıkça daha kötü oluyorum. Aslında biran evvel kurtulmalıyım ama çocuklarım zarar görmeden nasıl yapacağımı bilmiyorum. Son olayı da letgo dan kadınlarla konuşmak için benim paraya ihtiyacım olarak elbise satın alması. Böyle iğrenç bir insana çok bile katlanmışım. En küçük çocuğum 5 yaşında şuan okullar kapanana kadar katlanmak zorundayım. Ama nerden başlıycam ne yapcam bilmiyorum. Ben asla ayrılmam çocuklarımı bırakmam diye tutturuyor. Hukuki boyutları nasıl hiç bilmiyorum. Anlayacağınız çok zor durumdayım.