ben varım :)
bana eşim almıştı doğum gunu hediyesi..1 kaç gun içinde yaşadığı eve tamamen alışıor..
konuşmuor..ama deişik sesler çıkarıor..bizle sofraya bile otururdu tam bir pasta canavarıydı
kendi doyana kadar bize pastadan yedirmezdi..salıoduk onu biz akşamları yatana kada evde uçuodu..
ama özel yiyecği tutsuz ayçekşrdeği onu yıorve su içior..bide bi taşları var ondan alınıo tırnaklarının ve gagasının uzamaması için..kendi o taşla törpülüor..
biz çok sevıorduk ama oğlum dğunca onunla yeteri kadar ilgilenemedim..dedeme verdim..
şimdi orda çok mutlu..
bu arada tek almanızı tavsiye ederim..onların diğer adlarıda sevda papağını bilirsiniz..
eğer 2 tane alırsan ve eşi ölurse diğeride intihar ediomuş..
bide acaip kıskanç oluolar..:)) şimdi biz gittikmi ananemle dedeme kusuo hemen arkasını dönuo ..
ananemle dedmde oğlum neden kustun sen biz sni sevıoz dıolar inanılmaz bişi ama nasıl hemen dönupte cik cik cik otuo yaa cm benm..
felisity cok güldüm su son yorumuna ya. Allah iyiligini versin. gercekten öylemi?
Bence bunu anlayacak kadar degillerdir artik ya.
Benimde bir sultan papaganim vardi 5 sene bizimle yasadi ve hayatimin en güzel zamaniydi diyebilirim, hala kusumu anarim arada bir. Onun yeri hic kapanmayacak hayatimda. Resimleri hep durur bir kösede.
Ben böyle birsey görmedim ve duymadim hayatimda, biz kusumla iki asik gibi yasadik 5 sene boyunca, beraber yedik ( tabiki tuzsuz ve yagsiz seyleri ona verdim), beraber dus aldik, evet evet yanlis duymadiniz beraber dus aldik ve beraberde uyuduk.
Benim can dostumdu o, hic kimse onun bana verdigi sevgiyi verecegine inanmiyorum. kosulsuz sartsiz sevdik birbirimizi.
Ama cokda zaman gecirdim onunla ilk zamanlar bana alissin diye, ve öyle bir alistiki ben bile sasirdim.
Cok sansliydim. Onun gibi bir kus hepinize diliyorum.