yaaaaaa!! ben katılamadım yarışmayaaa:gitme::gitme::gitme:
çenebaz bir sorum var, bu fondan müzik eşliğinde söyleyen arkadaşlar kendilerimi hazırlamış, yoksa produktör:)) olarak sen mi yaptın bunu??
nasıl becermişler??
ben bir yüklemeyi becerip de katılamadım ya, millet müzikle bile söylemişkaydirigubbakcemile3 walla helal olsun..
ama bu durumda çok prof.ce olmuş, ve diğer arkadaşlara haksızlık olur gibime geldi.. ben bu nedenle çıplak sesle söyleyen arkadaşları daha can kulağıyla dinledim.
yani ben de gönderebilseydim imkanlar dahilinde çıplak sesle yapabilirdim ancak..
müziğim de olsaaaa.... rakibim olmazdı be bu popstarda.. peehhhhh!!:dilcikar::roflol:
o yüzden oyum 2 numaralı arkadaşa helal olsun!hihoyyyta.s.
ayyyy kalender meşrebe bayıldıııım ; süper valla...
söyleyen arkadaş belli fıkır fıkır oynamış delikafadulden
1. şarkıda çok duygulandım çok içten söylemiş arkadaş:gitme:
2. numara keşke müzikle eşlik etseydi sesi gerçekten çok güzel ama bence müzikle şahane olurduakannehir
3. numara sesi çok güzel ama çok durgun nakaratta falan ses değişimi yok hiç.:kedi:
4. numara yemin ediyorum tüylerim diken diken oldu..ohaoldumsmileBir ses bir şarkıya bu kadar mı yakışır? Çok etkiliyor insanı sesin..Müzik yok ama hiç aratmamış valla.Hatta müziksiz oluşu da bu kadar etkili olmasına sebep olmuş olabilir.
5. numara da güzel ama kendini sıkmış sanki heyecanlanmış belli ama hakikaten güzel söylemiş.:1closedeyes:
6.numara fıkır fıkır çok güzel olmuş:) Çok ta güzel söylemiş..hihoyyyt
7. numaranın sesi çok güzel tekrar tekrar dinledim..Sesi şarkıya çok güzel uyum sağlamış.Bu da müziksiz güzel olanlardan.Duygulu, içten bir sesi var.a.s.
8.numara konuşmasa daha hoş olurmuş ..Şaşırdım sesi duyunca.bilmiyorumkismile
9.numara harika bir ses, harika yorum.
10.numaranın da sesi güzel a.s
11.numara müzik biraz kulağımı tırmalasa da güzel söylemiş şarkıyı.:1hug:
12. numara fena değil.kaydirigubbakcemile2
4, 7 ,9 arasında kaldım gerçekten..tekrar tekrar dinledim..
Hepsi de çok etkiledi beni 7 ilk favorimdi fakat 4 ü tekrar tekrar dinleyince beni en ço ketkileyen o oldu..
harika ses, harika yorum, tebrik ederim..
Katılan herkesi tebrik ederim harika sesler var ve hakikaten cesaret işi bunca insana sesini dinletmek, beğendirmek..Tek tek hepinizi kutluyorum arkadaşlar..Çok güzel bir iş çıakrmışsınız..Çenebaz'ım, tatlım emeğine yüreğine sağlık..Darısı başka yarışmalara inşaallah..
Oyum 4numaraya...opuyorumnanaktan