ÇeneSu Prodüksiyon İftiharla Sunar... KKSTAR...

Sizce hangi star ???

• 1 nolu Starımız

OY: 27 8,0%
  • 2 nolu Starımız

OY: 6 1,8%
  • 3 nolu Starımız

OY: 46 13,6%
  • 4 nolu Starımız

OY: 88 26,0%
  • 5 nolu Starımız

OY: 13 3,8%
  • 6 nolu Starımız

OY: 6 1,8%
  • 7 nolu Starımız

OY: 8 2,4%
  • 8 nolu Starımız

OY: 0 0,0%
  • 9 nolu Starımız

OY: 130 38,3%
  • 10 nolu Starımız

OY: 2 0,6%
  • 11 nolu Starımız

OY: 1 0,3%
  • 12 nolu Starımız

OY: 12 3,5%

• Ankete Katılan
    339
  • Anket Kapalı .
Çenebaz ellerine emeğine sağlık çok güzel bi topik olmuşopuyorumnanaktan

Arkadaşların seslerinin hepsi birbirinden güzel..Ama 9 numaraya bayıldım..Hepsinin ağzına diline sağlık..opuyorumnanaktan

4 numara dıyorum ,altta fon yok oldugu ıcın agrı bastı

,altta fon olsa düşünemiyorum ne kadar guzellıkte olacagını ohaoldumsmile

4 numara kimsin bana bır soyle allasen :gitme:

Çenebaz ellerine emeğine sağlık çok güzel bi topik olmuşopuyorumnanaktan

Arkadaşların seslerinin hepsi birbirinden güzel..Ama 9 numaraya bayıldım..Hepsinin ağzına diline sağlık..opuyorumnanaktan

valla geçişler klip tadında çöenebaz ellerine saglık cnm güzel olmuış çok

canlarım opuyorumnanaktan çok teşekkür ederim, beğenmenize çok sevindim
herkes beğenecek mi acaba diye kaç defa fikir değiştirdim kaydirigubbakcemile3

Ben de 9 numarayı çok merak ediyorum..Oylama bittikten sonra açıklanır heralde kim olduğu

Şarkılara eklenen resimler de çok güzel,cuk oturmuş. Çenebaz emeğine sağlık, heyecandan teşekkür etmeyi unuttum, ben niye heyecanlanıyorsam kaydirigubbakcemile3Nalansu'ya fikri için teşekkür ederim..
KK da konuştuğumuz, belki atıştığımız (kimin kim olduğunu bilmediğim için) insanların sesini duymak çok mutlu etti beni..Bu yarışmanın devamı gelsin nolur çok güzel,topicten çıkamıyorum..(9 nolu şarkıyı 11.dinleyişim boshayallersmile)

ben hepsini tahmin edebiliyıoum önceki topikten birazcık tahmin edebiliyorum ama 9 u kesin biliyorum zaten ondan öle bişi bekliyodum ve bence kesin o kazanır diyordum ama berabere giden bi yarışma bakalım 4 mü 9 mu olucak birinci

canlarım opuyorumnanaktan çok teşekkür ederim, beğenmenize çok sevindim
herkes beğenecek mi acaba diye kaç defa fikir değiştirdim kaydirigubbakcemile3
çenebaz buraya yumruklar havaya valla hepsinden önemli sen ve nalan cnım sizden böle bi çalışma çıkmasa böle güzel sesleri bilemicektik teşekkür ederim tatlım çok eğlendik çok eğleneceli geçti yarışma sürecimiz a.s.a.s.

canım benim çok sağol olumunekankayizsmile
siz beğendikçe ben mest oluyorum burda, emek verdiğim şeylerin beğenilmesi
bu gaz var ya bana 10 yarışma daha açtırır opuyorumnanaktan

patron çıksın diye bekliyorum... bazılarını dinleyebildim... ama hepsini dinleyemedim...

ben ona resmen aşığımı kim söylediyse kocaman gülümsedim dinlerken... zamanında ne çok söylerdim o şarkıyı :kedi: ama tabii benim sesim cart cart çıkardı... -tatlicadiarzu-

5 - 6 - 10 - 11 - 12 kaldı dinlemediğim...

9 numara gerçekten çok iyiydi... alkisalkisalkis

evet canım ya çok eğlendik, çok güzeldi herşey, heyecanımız...
her gelen şarkıyla yüreğim yerinden oynuyordu sevinçten
şimdi bitmiş halleri beni de doyurdu gerçekten

nalansum ilk dediğinde bu kadar talep olacağı, bu kadar güzel yetenekler çıkacağını düşünemedim açıkçası

iyi ki yapmışız :lepi:

klipler de süper tabii... çenem tebriklerimi ayrıca burdan da iletmek istiyorum...

yaaaaaa!! ben katılamadım yarışmayaaa:gitme::gitme::gitme:

çenebaz bir sorum var, bu fondan müzik eşliğinde söyleyen arkadaşlar kendilerimi hazırlamış, yoksa produktör:)) olarak sen mi yaptın bunu??
nasıl becermişler??

ben bir yüklemeyi becerip de katılamadım ya, millet müzikle bile söylemişkaydirigubbakcemile3 walla helal olsun..

ama bu durumda çok prof.ce olmuş, ve diğer arkadaşlara haksızlık olur gibime geldi.. ben bu nedenle çıplak sesle söyleyen arkadaşları daha can kulağıyla dinledim.

yani ben de gönderebilseydim imkanlar dahilinde çıplak sesle yapabilirdim ancak..
müziğim de olsaaaa.... rakibim olmazdı be bu popstarda.. peehhhhh!!:dilcikar::roflol:

o yüzden oyum 2 numaralı arkadaşa helal olsun!hihoyyyta.s.

pufffsss keşke bi kaç kişye birden oy verebilseydik ne güzel olurdu :)))))))
1-4-9 favorilrim süpersiniz
çok merak ettim sizleri :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…