ben oyumu Kazen'e veriyorum:ecrin_bebek:
cenebaz ne elestirisii tatlim cok begendimm.. ellerine yüregine saglik..
harika bir is cikarmissin..
Çenebaz ellerine emeğine sağlık çok güzel bi topik olmuşopuyorumnanaktan
Arkadaşların seslerinin hepsi birbirinden güzel..Ama 9 numaraya bayıldım..Hepsinin ağzına diline sağlık..opuyorumnanaktan
valla geçişler klip tadında çöenebaz ellerine saglık cnm güzel olmuış çok
çenebaz buraya yumruklar havaya valla hepsinden önemli sen ve nalan cnım sizden böle bi çalışma çıkmasa böle güzel sesleri bilemicektik teşekkür ederim tatlım çok eğlendik çok eğleneceli geçti yarışma sürecimiz a.s.a.s.canlarım opuyorumnanaktan çok teşekkür ederim, beğenmenize çok sevindim
herkes beğenecek mi acaba diye kaç defa fikir değiştirdim kaydirigubbakcemile3
Şarkılara eklenen resimler de çok güzel,cuk oturmuş. Çenebaz emeğine sağlık, heyecandan teşekkür etmeyi unuttum, ben niye heyecanlanıyorsam kaydirigubbakcemile3Nalansu'ya fikri için teşekkür ederim..
KK da konuştuğumuz, belki atıştığımız (kimin kim olduğunu bilmediğim için) insanların sesini duymak çok mutlu etti beni..Bu yarışmanın devamı gelsin nolur çok güzel,topicten çıkamıyorum..(9 nolu şarkıyı 11.dinleyişim boshayallersmile)
çenebaz buraya yumruklar havaya valla hepsinden önemli sen ve nalan cnım sizden böle bi çalışma çıkmasa böle güzel sesleri bilemicektik teşekkür ederim tatlım çok eğlendik çok eğleneceli geçti yarışma sürecimiz a.s.a.s.
klipler de süper tabii... çenem tebriklerimi ayrıca burdan da iletmek istiyorum...