ÇeneSu Prodüksiyon İftiharla Sunar... KKSTAR...

Sizce hangi star ???

• 1 nolu Starımız

OY: 27 8,0%
  • 2 nolu Starımız

OY: 6 1,8%
  • 3 nolu Starımız

OY: 46 13,6%
  • 4 nolu Starımız

OY: 88 26,0%
  • 5 nolu Starımız

OY: 13 3,8%
  • 6 nolu Starımız

OY: 6 1,8%
  • 7 nolu Starımız

OY: 8 2,4%
  • 8 nolu Starımız

OY: 0 0,0%
  • 9 nolu Starımız

OY: 130 38,3%
  • 10 nolu Starımız

OY: 2 0,6%
  • 11 nolu Starımız

OY: 1 0,3%
  • 12 nolu Starımız

OY: 12 3,5%

• Ankete Katılan
    339
  • Anket Kapalı .
Çenebaz'ım benim tek tek hepsini defalarca dinleyip hepsine ayrı yorum yapmam da neki?
Onlar o kadar uğraştılar, emek verdiler, özendiler bu yarışma için..Sen de öyle..
Bir yorumu hak etmiyorlar mı?
Bence oyum şu kişiye denmemeli arkadaşlar lütfen kısa kesmeyin..Hepsi bir yorumu hak ediyor bu arkadaşlarımızın..Ben gayet vasat bir yarışma bekliyordum açıkcası..Şok oldum bu kadar güzel sesleri barındırıyor demk ki KK..Helal olsun hepinize..Çenebaz'ım senin de yüreğine sağlık tekrar söylüyorum
Katılan herkesi tek tek kutlarım, emeğiniz değer görür inşaallah..

canım benim opuyorumnanaktan

ama sizin emeklerinize de saygım sonsuz, hepiniz adilce tek tek dinleyip oy veriyorsunuz
zaten bir yarışmada en önemli şey adil olmak, KK'nın bu duyarlılığını seviyorum opuyorumnanaktan

ben de başlangıçta vasat olur diye düşünüyordum, şarkılar geldikçe coştum, coştukça şarkılar geldi :teytey:

bu arada ben de yarışmacıyım kaydirigubbakcemile3

vaoovv analar ne yetenekler doğurmuş.
hepinizi tebrik ediyorum kızlar alkisalkisalkis
bravo valla, çok güzeldi.
kararımı sonra yeniden dinleyip vericem.
çünkü her dinlediğim kişi de "tamam bu, işte bu" diyorum
sonra öbürdede aynı şey
bir daha dinleyeyim en iyisi.

ben de her şarkı gönderildiğinde işte bu diyordum kaydirigubbakcemile3

Oyyyyyyy bayıldım bu yarışmaya kızlar süpersiniz!!! süprizzzzz
Ben oyumu kullandım hihi
opuyorumnanaktan

vayyyyyyyyyyyy çenem benim bitenem......
ne güzel olmuş ya.....
emeklerine saglık.......

ne güzel sesler varmış.....herkesi tebrik ederim..başarılar dilerim....
cesaretinden ve yeteneginden dolayı kutlarım...

çenem kolay gelsin........benin tatlış arkadaşım.......

4 le 9 arasında takıldım kaldım:lepi:
muhteşem ikisidehihoyyyt

ama ama ama oyum 9 a gitti:)

Son düzenleyen: Moderatör:

nazar deymesin starlarimiza

masallah ya bukadar katilim olmasi

beklemiyodum dogrusu

harikasiniz ya süpersiniz

kazen beye süpriz ve jesti icin tskler

kisa ve öz olmus

1.ci starimiz cok duygu yüklü bir parca tüylerim diken diken oldu dinlerken beni can evimden vurdun resmen gözlerim doldu o güzel yüregine saglik canim:nazar:

2.ci starimiz sesinide parcanida cok begendim güzel uyum saglamislar birbirine yüregine saglik büyük bir keyifle dinledim :nazar:

3.cü starimiz offfffff offfffffff esimle küs oldugumuz zaman cok dinleyipte agladigim bir parcayla beni derinden etkiledin canim sesinde parcanda cok güzel yüregine saglik:nazar:

4.cü starimiz wowwwwwwwwwwwww parcaya girisin sesinin rengi sectigin parca bukadarmi birbirine uyumlu olur resmen mest oldum tek kelimeyle harikasin canim bayildim inanki yüregine saglik (cok kisa geldi bana parca nekadar uzun olsa okadar keyifle dinlerdim inan):nazar:

5.ci starimiz parca süper cok severim sesinlede daha güzel olmus beni aldin baska diyarlara götürdün yüregine saglik:nazar:

6.ci starimiz tam icimden gecirirken herkez slov ve damarmi takildi diye bianda sen cika geldin ve costurdun apayri renk kattin
ohhh ohhh yandan yandan kizim suan göbecik atiyo bana costu resmen ablasi
yüregine saglik:nazar:

7.ci starimiz cok begendim inanki sesinide parcanida beni etkiledin anam yüregine saglik:nazar:

8.ci starimiz oy oy oy neggüzel ne seker bir konusma ya yirim seni ben kizim cok sever bu parcayi kendinden gecti yüregine saglik canim:nazar:

9.cu starimiz sesinde parcanda cok etkiledi beni negüzel bir sesin var öyle yüregine saglik:nazar:

10.cu starimiz negüzel seslendirmissin türküyü cok severim bu parcayi yüregine saglik:nazar:

11.ci starimiz harika bir nostalji yasadim sayende yüregine saglik:nazar:

12.ci starimiz cok sevdigim bir parca ama sesin cok kisik cikti seninde yüregine saglik:nazar:

ya varya harika vakit gecirdim sayenizde inanin
hepiniz birer cevhermissiniz
kapali kutu gibi
mest oldum sayenizde
hepinizede helal olsun
masallah ya
secim yapmak cok zor
ben daha karar veremedim dogrusu
ara ara dinleyip öyle kararimi vericem
ve bu yarismanin devamini diliyorum

bu arada 9 numarayı da çok beğendim tam profosyonel bence eğitimli biri:KK70: şarkı da güzel

onun adına açıklayayım canım...

kendisi alaylı ve de kalaylı bir arkadaşımız fakat profesyonel çalışmaları var
3-5 defa sahne tecrübesi var
ama öyle çıktığı bir yer veya albümü yok, yani ben yapana kadar aklinialirimsmile

şarkıya gelince, o da kendi şarkısı, bunu da açıklamakta bir sakınca görmüyorum opuyorumnanaktan

vayyyyyyyyyyyy çenem benim bitenem......
ne güzel olmuş ya.....
emeklerine saglık.......

ne güzel sesler varmış.....herkesi tebrik ederim..başarılar dilerim....
cesaretinden ve yeteneginden dolayı kutlarım...

çenem kolay gelsin........benin tatlış arkadaşım.......

sağol tatlım benim Şeniz

nazar deymesin starlarimiza

masallah ya bukadar katilim olmasi

beklemiyodum dogrusu

harikasiniz ya süpersiniz

kazen beye süpriz ve jesti icin tskler

kisa ve öz olmus

1.ci starimiz cok duygu yüklü bir parca tüylerim diken diken oldu dinlerken beni can evimden vurdun resmen gözlerim doldu o güzel yüregine saglik canim:nazar:

2.ci starimiz sesinide parcanida cok begendim güzel uyum saglamislar birbirine yüregine saglik büyük bir keyifle dinledim :nazar:

3.cü starimiz offfffff offfffffff esimle küs oldugumuz zaman cok dinleyipte agladigim bir parcayla beni derinden etkiledin canim sesinde parcanda cok güzel yüregine saglik:nazar:

4.cü starimiz wowwwwwwwwwwwww parcaya girisin sesinin rengi sectigin parca bukadarmi birbirine uyumlu olur resmen mest oldum tek kelimeyle harikasin canim bayildim inanki yüregine saglik (cok kisa geldi bana parca nekadar uzun olsa okadar keyifle dinlerdim inan):nazar:

5.ci starimiz parca süper cok severim sesinlede daha güzel olmus beni aldin baska diyarlara götürdün yüregine saglik:nazar:

6.ci starimiz tam icimden gecirirken herkez slov ve damarmi takildi diye bianda sen cika geldin ve costurdun apayri renk kattin
ohhh ohhh yandan yandan kizim suan göbecik atiyo bana costu resmen ablasi
yüregine saglik:nazar:

7.ci starimiz cok begendim inanki sesinide parcanida beni etkiledin anam yüregine saglik:nazar:

8.ci starimiz oy oy oy neggüzel ne seker bir konusma ya yirim seni ben kizim cok sever bu parcayi kendinden gecti yüregine saglik canim:nazar:

9.cu starimiz sesinde parcanda cok etkiledi beni negüzel bir sesin var öyle yüregine saglik:nazar:

10.cu starimiz negüzel seslendirmissin türküyü cok severim bu parcayi yüregine saglik:nazar:

11.ci starimiz harika bir nostalji yasadim sayende yüregine saglik:nazar:

12.ci starimiz cok sevdigim bir parca ama sesin cok kisik cikti seninde yüregine saglik:nazar:

ya varya harika vakit gecirdim sayenizde inanin
hepiniz birer cevhermissiniz
kapali kutu gibi
mest oldum sayenizde
hepinizede helal olsun
masallah ya
secim yapmak cok zor
ben daha karar veremedim dogrusu
ara ara dinleyip öyle kararimi vericem
ve bu yarismanin devamini diliyorum

canım sana da çok teşekkürler vakit ayırıp herkesi değerlendirdiğin için
benim de çok hoşuma gitti bu iş, gerçekten çok zevkli oldu, bundan sonra devamını da yaparız inşallah

KK'da kasetsiz kimseyi bırakmicim aklinialirimsmile

bu arada tek kişiye yorum yapan arkadaşlar da alınmasın lütfen,
onların yorumu da söyledikleri kişi için çok kıymetli

ama ben herkes adına konuştuğumdan herkes adına yapılan yorumları okumak güzel oluyor opuyorumnanaktan

onun adına açıklayayım canım...

kendisi alaylı ve de kalaylı bir arkadaşımız fakat profesyonel çalışmaları var
3-5 defa sahne tecrübesi var
ama öyle çıktığı bir yer veya albümü yok, yani ben yapana kadar aklinialirimsmile

şarkıya gelince, o da kendi şarkısı, bunu da açıklamakta bir sakınca görmüyorum opuyorumnanaktan

sağol tatlım benim Şeniz

canım sana da çok teşekkürler vakit ayırıp herkesi değerlendirdiğin için
benim de çok hoşuma gitti bu iş, gerçekten çok zevkli oldu, bundan sonra devamını da yaparız inşallah

KK'da kasetsiz kimseyi bırakmicim aklinialirimsmile

:nazar:hadi bakalim insallah:nazar:
opuyorumnanaktanbenim icin büyük bir zevkti cenem hepsini tek tek dinledigim gibi böylesine güzel bir emege saygi duydum ya harikalardi tek tek yorumlamakta zevkliydiopuyorumnanaktan

9 numaranın kendi şarkısı mııııı akannehirakannehirakannehir
Aman çalmasınlar şarkıyı, ben ezberledim bile şarkıyı aklinialirimsmileAma gel gör ki söylerken detone oluyorum :roflol:

helal olsun 9numaraya kendi bestesini seslendirmesi masallah
cenem buarada rütbene bayildim cok yakismis sekerim

Ayy birşey daha söylicem.Kazen'in şarkıda ismini kullanması iyi olmuş..Bugüne kadar hep Kaaazen diye söylüyordum meğer a'yı uzatmadan söyleniyormuş, iyi oldu öğrendiğim :kedi:

ben kazenin sürprizine oy vermek istedim ama yok seçeneklerde kaydirigubbakcemile2

evet onun süprizi bir hoşluk olarak akıllarda kalsın dedik :))

:nazar:hadi bakalim insallah:nazar:
opuyorumnanaktanbenim icin büyük bir zevkti cenem hepsini tek tek dinledigim gibi böylesine güzel bir emege saygi duydum ya harikalardi tek tek yorumlamakta zevkliydiopuyorumnanaktan

senin de emeğine sağlık canım :1hug:

9 numaranın kendi şarkısı mııııı akannehirakannehirakannehir
Aman çalmasınlar şarkıyı, ben ezberledim bile şarkıyı aklinialirimsmileAma gel gör ki söylerken detone oluyorum :roflol:

çalamazlar merak etme, benim elimden şarkı çalanı pişman ederim :eek:klava:

çenebaz beni de gitarist olarak işe al kız:kedi:

seve seve, şarkıların altyapılarını bulana kadar göbeğimiz çatladı kız :roflol:
bi gitaristimiz olsa hepsini çalsa fena mı olurdu zemuszemus

helal olsun 9numaraya kendi bestesini seslendirmesi masallah
cenem buarada rütbene bayildim cok yakismis sekerim

çok sağol canım, konuya uygun olsun dedim :roflol:

X