ÇeneSu Prodüksiyon İftiharla Sunar... KKSTAR...

Sizce hangi star ???

• 1 nolu Starımız

OY: 27 8,0%
  • 2 nolu Starımız

OY: 6 1,8%
  • 3 nolu Starımız

OY: 46 13,6%
  • 4 nolu Starımız

OY: 88 26,0%
  • 5 nolu Starımız

OY: 13 3,8%
  • 6 nolu Starımız

OY: 6 1,8%
  • 7 nolu Starımız

OY: 8 2,4%
  • 8 nolu Starımız

OY: 0 0,0%
  • 9 nolu Starımız

OY: 130 38,3%
  • 10 nolu Starımız

OY: 2 0,6%
  • 11 nolu Starımız

OY: 1 0,3%
  • 12 nolu Starımız

OY: 12 3,5%

• Ankete Katılan
    339
  • Anket Kapalı .
yaaaaaa!! ben katılamadım yarışmayaaa:gitme::gitme::gitme:

çenebaz bir sorum var, bu fondan müzik eşliğinde söyleyen arkadaşlar kendilerimi hazırlamış, yoksa produktör:)) olarak sen mi yaptın bunu??
nasıl becermişler??

ben bir yüklemeyi becerip de katılamadım ya, millet müzikle bile söylemişkaydirigubbakcemile3 walla helal olsun..

ama bu durumda çok prof.ce olmuş, ve diğer arkadaşlara haksızlık olur gibime geldi.. ben bu nedenle çıplak sesle söyleyen arkadaşları daha can kulağıyla dinledim.

yani ben de gönderebilseydim imkanlar dahilinde çıplak sesle yapabilirdim ancak..
müziğim de olsaaaa.... rakibim olmazdı be bu popstarda.. peehhhhh!!:dilcikar::roflol:

o yüzden oyum 2 numaralı arkadaşa helal olsun!hihoyyyta.s.

canımcım isteyenlerin müzikleri bulmalarına yardım etmişimdir belki ama
ben koymadım, isteyen müzikli yaptı isteyen müziksiz,
öyle bir ayrımımız yok, müzikli isteyen arkadaşlara da elimizden geldiğince yardım ettik
hatta bir arkadaşa müzik buldum gönderdim, ama yine de müziksiz daha güzel olacağını düşündü müziksiz koydu yerimseniben

Müzik olup olmaması benim için farketmez, sonuçta müzik sesi bastırmıyor ve sesin buğusu var mı, söylerken yüreğini katmışmı belli oluyor müzik olsa da olmasa da..
Çenebaz ben bu beğendiğim şarkıyı telefonuma atamam mı ya, inmez mi bilgisayara bilmiyorumkismile

12yi dinledim az önce... şimdi de 11i dinliyorum...

12yi söyleyen arkadaşım hareketli şarkı seç bence 2. yarışmada... hareketli kısımlar daha çok hoşuma gitti...

kıskanırım seni ben de güzel olmuş...

ayyyy kalender meşrebe bayıldıııım ; süper valla...

söyleyen arkadaş belli fıkır fıkır oynamış delikafadulden

Allahım süpersiniz hepiniz çok tatlısınız yaazemuszemus
çok arada kaldım ama 9 gerçekten çok güzel,hissederek sölemiş:asigim:

4 ve 9 arasında kalanlardanım ben de sanırım... Lale devrini de çok güzel söylemiş her kim söylediyse... :)

Yeşil ördek göllere dalmıyor muydu yahu? :roflol: Çöle dalmış bu şaşkın ördek:roflol:
Hala dinliyorum birazdan oylayacağım.
ınanılacak gibi değil KK ne cevherler barındırıyormuş haberimiz yokmuş,Çok beğendim..Harika sesler var.

4 ve 9 keşke birini secmek zorunda kalmasak :KK43:(( harika sesleriniz var arkadaslar katılan herkese tesekkür ediyorum

ya bayıldım kızlar habire dinliyorum ezberliycem bu gidişle bilmediğim şarkıları

Son düzenleme:
1. şarkıda çok duygulandım çok içten söylemiş arkadaş:gitme:
2. numara keşke müzikle eşlik etseydi sesi gerçekten çok güzel ama bence müzikle şahane olurduakannehir
3. numara sesi çok güzel ama çok durgun nakaratta falan ses değişimi yok hiç.:kedi:
4. numara yemin ediyorum tüylerim diken diken oldu..ohaoldumsmileBir ses bir şarkıya bu kadar mı yakışır? Çok etkiliyor insanı sesin..Müzik yok ama hiç aratmamış valla.Hatta müziksiz oluşu da bu kadar etkili olmasına sebep olmuş olabilir.:nazar: :nazar:
5. numara da güzel ama kendini sıkmış sanki heyecanlanmış belli ama hakikaten güzel söylemiş.:1closedeyes:
6.numara fıkır fıkır çok güzel olmuş:) Çok ta güzel söylemiş..hihoyyyt
7. numaranın sesi çok güzel tekrar tekrar dinledim..Sesi şarkıya çok güzel uyum sağlamış.Bu da müziksiz güzel olanlardan.Duygulu, içten bir sesi var.a.s.
8.numara konuşmasa daha hoş olurmuş ..Şaşırdım sesi duyunca.bilmiyorumkismile
9.numara harika bir ses, harika yorum.:nazar:
10.numaranın da sesi güzel a.s
11.numara müzik biraz kulağımı tırmalasa da güzel söylemiş şarkıyı.:1hug:
12. numara fena değil.kaydirigubbakcemile2

4, 7 ,9 arasında kaldım gerçekten..tekrar tekrar dinledim..
Hepsi de çok etkiledi beni 7 ilk favorimdi fakat 4 ü tekrar tekrar dinleyince beni en ço ketkileyen o oldu..
harika ses, harika yorum, tebrik ederim..
Katılan herkesi tebrik ederim harika sesler var ve hakikaten cesaret işi bunca insana sesini dinletmek, beğendirmek..Tek tek hepinizi kutluyorum arkadaşlar..Çok güzel bir iş çıakrmışsınız..Çenebaz'ım, tatlım emeğine yüreğine sağlık..Darısı başka yarışmalara inşaallah..
Oyum 4numaraya...opuyorumnanaktan

Hala da dinliyorum seni 4 numara:nazar:..Çok fena etkileyici bir sesin var kardeşşşş:nazar:

1. şarkıda çok duygulandım çok içten söylemiş arkadaş:gitme:
2. numara keşke müzikle eşlik etseydi sesi gerçekten çok güzel ama bence müzikle şahane olurduakannehir
3. numara sesi çok güzel ama çok durgun nakaratta falan ses değişimi yok hiç.:kedi:
4. numara yemin ediyorum tüylerim diken diken oldu..ohaoldumsmileBir ses bir şarkıya bu kadar mı yakışır? Çok etkiliyor insanı sesin..Müzik yok ama hiç aratmamış valla.Hatta müziksiz oluşu da bu kadar etkili olmasına sebep olmuş olabilir.:nazar: :nazar:
5. numara da güzel ama kendini sıkmış sanki heyecanlanmış belli ama hakikaten güzel söylemiş.:1closedeyes:
6.numara fıkır fıkır çok güzel olmuş:) Çok ta güzel söylemiş..hihoyyyt
7. numaranın sesi çok güzel tekrar tekrar dinledim..Sesi şarkıya çok güzel uyum sağlamış.Bu da müziksiz güzel olanlardan.Duygulu, içten bir sesi var.a.s.
8.numara konuşmasa daha hoş olurmuş ..Şaşırdım sesi duyunca.bilmiyorumkismile
9.numara harika bir ses, harika yorum.:nazar:
10.numaranın da sesi güzel a.s
11.numara müzik biraz kulağımı tırmalasa da güzel söylemiş şarkıyı.:1hug:
12. numara fena değil.kaydirigubbakcemile2

4, 7 ,9 arasında kaldım gerçekten..tekrar tekrar dinledim..
Hepsi de çok etkiledi beni 7 ilk favorimdi fakat 4 ü tekrar tekrar dinleyince beni en ço ketkileyen o oldu..
harika ses, harika yorum, tebrik ederim..
Katılan herkesi tebrik ederim harika sesler var ve hakikaten cesaret işi bunca insana sesini dinletmek, beğendirmek..Tek tek hepinizi kutluyorum arkadaşlar..Çok güzel bir iş çıakrmışsınız..Çenebaz'ım, tatlım emeğine yüreğine sağlık..Darısı başka yarışmalara inşaallah..
Oyum 4numaraya...opuyorumnanaktan

gerçekten harikasın ya opuyorumnanaktan

çok güzel, emek verip tek tek herkesi yorumlaman çok hoşuma gitti doğrusu, emeğe saygı gibi geldi opuyorumnanaktan

çok çok teşekkür ederim
KK bu yarışmaların nicelerini hake ediyor ve eminim daha nice güzel sesler var :asigim:

vaoovv analar ne yetenekler doğurmuş.
hepinizi tebrik ediyorum kızlar alkisalkisalkis
bravo valla, çok güzeldi.
kararımı sonra yeniden dinleyip vericem.
çünkü her dinlediğim kişi de "tamam bu, işte bu" diyorum
sonra öbürdede aynı şey
bir daha dinleyeyim en iyisi.

Son düzenleme:
ben 4noyu nasıl atlşadım harika ses bacımmm sesine yüregine saglık kesin ikinci olcak birinici olamazsaa

bütün sesler çok güzel süper olmuş hepsi ama 4 numaraya bayıldım çok etkilendim maşallah ne güzel bi parça ilk defa duydum muhteşem bi sesle birleşince harika olmuş tekrar tekrar dinliyorum..

Çenebaz'ım benim tek tek hepsini defalarca dinleyip hepsine ayrı yorum yapmam da neki?
Onlar o kadar uğraştılar, emek verdiler, özendiler bu yarışma için..Sen de öyle..
Bir yorumu hak etmiyorlar mı?
Bence sadece oyum şu kişiye denmemeli arkadaşlar lütfen kısa kesmeyin..Hepsi bir yorumu hak ediyor bu arkadaşlarımızın..Ben gayet vasat bir yarışma bekliyordum açıkcası..Şok oldum bu kadar güzel sesleri barındırıyor demek ki KK..Helal olsun hepinize..Çenebaz'ım senin de yüreğine sağlık tekrar söylüyorum
Katılan herkesi tek tek kutlarım, emeğiniz değer görür inşaallah..

Son düzenleme:
X