ÇeneSu Prodüksiyon İftiharla Sunar... KKSTAR...

Sizce hangi star ???

• 1 nolu Starımız

OY: 27 8,0%
  • 2 nolu Starımız

OY: 6 1,8%
  • 3 nolu Starımız

OY: 46 13,6%
  • 4 nolu Starımız

OY: 88 26,0%
  • 5 nolu Starımız

OY: 13 3,8%
  • 6 nolu Starımız

OY: 6 1,8%
  • 7 nolu Starımız

OY: 8 2,4%
  • 8 nolu Starımız

OY: 0 0,0%
  • 9 nolu Starımız

OY: 130 38,3%
  • 10 nolu Starımız

OY: 2 0,6%
  • 11 nolu Starımız

OY: 1 0,3%
  • 12 nolu Starımız

OY: 12 3,5%

• Ankete Katılan
    339
  • Anket Kapalı .
Kazen'in de kendi sesi mi hakkaten ? delikafadulden

9 numeronun kendi parçası mıymış off süper
ohaoldumsmile alkisalkisalkis

onun adına açıklayayım canım...

kendisi alaylı ve de kalaylı bir arkadaşımız fakat profesyonel çalışmaları var
3-5 defa sahne tecrübesi var
ama öyle çıktığı bir yer veya albümü yok, yani ben yapana kadar aklinialirimsmile

şarkıya gelince, o da kendi şarkısı, bunu da açıklamakta bir sakınca görmüyorum opuyorumnanaktan

wawwwwwwwohaoldumsmilehelal olsun çok başarılıvereliniortak

kızlar inanamıyorum yahuu:1shok: şoklardayım resmen bazı parçaları döndüm döndüm tekrar dinledim öncelikle medeni cesaretiniz, emeğiniz ve uğraştığınız için hepinizi tebrik ederimvereliniortak sahiden ortaya mükemmel bir iş çıkmış alkisalkisalkis
bazı arkadaşlarımız profesyonellere taş çıkarır cinsten one güzel ses öle yahuuopuyorumnanaktan

bir kişiyi seçmek öle zorki bilmiyorumkismile
kazen beyin jestide pek güzel doğrusu
çenebaz ve nalansu arkadaşlarımızıda tebrik ediyorum.. sizlerinde emeklerinize sağlık kızlaropuyorumnanaktan

geldik en zor kısma oylamaya boshayallersmile 4 mü 9 mu arada kaldım hadi hayırlısı opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
9. numaraya verdim oyumu..

Kizlar bide bisey sorucam Facebookta paylasim yaptim begendiklerimi bi sorun olurmu..
Olursa kaldiricam

4 nolu yarışmacı nedir öyle yahu..
bayıldım,şarkıcı gülay yanında sönük kalır..
dinlendirdi beni sesi,oyun 4 numaraya

4mü 9mu,4mü 9mu,4mü 9mu....?? kafamçokkarıştı 2side süper yaa,tekrar tekrar dinliyorum ama seçim yapamıyorum bilmiyorumkismile oopitipii karamela sepeti....kaydirigubbakcemile3

bence daha fazla beklemeye gerek yok 9 açık ara 1. oldu artık açıklansın gerçi ben biliyorum

karar vermek çok zor oldu ama eşimle birlikte 4 numaraya karar verdik :lepi:
bizi iki oy saysanız olur mu laelaelaelaelae
ama neden bu şarkıyı bilmiyorum ben yaa :uhm

9 numarayı da çok çok çok kutluyorum.
özellikle de kendi bestesi olduğu için..

9 numarinin Kendi parcasimi???ohaoldumsmile

Vallaha helal olsun, ne diyim...sastim kaldimbenneyaptımki....süper bir yetenek...alkisalkisalkis

Tvde bir cok sanatci diye dolananlara tas cikartir kanimca...:nazar:

Kim bu cok merak ettim.....CADIARZU

Cenem ses yarismasi yaptik....simdi birde dans yarismasi yapalim, en iyi kivirtan oryantal kimmis KKmizdaaklinialirimsmile....kizlar kivirtin ve videolarinizi bana yollayin, jüriye adayligmi koyuyorum.(gizli erkek üye):jeyyar:

vay vay akannehir ne yetenekler varmıışş şok oldum
müthişsinizz kızlar vereliniortak

bu arada şu kkgirls grubunun çalışmalarına başlıyalım :KK70: bu grup kesinlikle 12 kişi olucak buna kanaat getirdim :))))

9 ve 4 arasında kaldım
4 e oyumu verdim
maşallah sesleriniz çok güzel kızlar..

kızlar şu an bende sayfa görüntülenemiyor diyor hemen hemen hepsini açmayı denedim ama olmuyor,sizde açılıyor mu? bilmiyorumkismile

1 nolu oyuncunun sesi hosuma gitti sarkisida oldukca dokunaklisenağlama
2 nolu yarismacinin sarkisini cok severim arkadasimiz da gayet güzel söylemisa.s.
3 numarayi dinlemeye baslayinca allahim ben nasil secim yapacagim dedigim andir helal olsunCADIARZU
4numarayi acar acmaz esimle iste budur der gibi bakistik sesin harika aslinda tahmin etmistim de bu kadar da güzel sesler dinlecegimi bilemedim:hooray:
5numara bizi hakkatten lale devrine gönderdin diyebilirim tebrikler:kahve:
6numara kipir kipir okumus emegine saglik:dance:
7cok güzel okumussun sarkida öyle kolay bir sarki degil nefes gerektiriyora.s.
8hayatim cok tatlisin ama sarki pek olmamis nilin sesiyle cok karismisa.s.
9numara bu isi profesyonel olarak yaptigini düsünüyorum yaniliyormuyum:)) kesin sen bir yerlerde cikiyorsun sesin muhtesemmmm:nazar:
10 numara sarkinin sözlerini azcik yanlis okumus ama onunda sesi cok güzel söyle baska bir halk
müzigi söylese tadindan yenmeza.s.
11numara arkadaki müzik olmasa daha hos olurmus uyumsuzluk olmus ama ses güzela.s.
12numara sarki seni biraz zorlamis gibi sesin cok tatlia.s.
hmmm gelelim kazenin sürprizine haciiii her zaman bizle yarismasan olmiy demii lülülülülülü saka saka cok güzel olmus kendin okuduysan valla iyikide yarismaya katilmamissin sesin cok hos artist gibimsengözlerimebaksanab
bu arada oyum 9 numaraya hakkini vermek lazim:hooray:
buda son zamanlarda yaptigim en uzun yorumdu buda size kapak olsun:icecream:

Son düzenleme:
X