ayneeennn:hulya:9 u kaç oldu dinliyorum vallaboshayallersmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayneeennn:hulya:9 u kaç oldu dinliyorum vallaboshayallersmile
canım sen şimdiden kaset için çalışmalara başla o kadar vaatler verdin demi ama biraz pahalıya patlıcak sana ama değer be delikafaduldendelikafadulden
:roflol::rofloloo sen aşmışın annem yaa valla adın erol köse olcak nette:sm_cool::roflol: sözümüzün arkasındayız :roflol:
kaset de yapcem, meşhur da etcem zemuszemus
kliplerini nette yayıcam, var gücümle çalışiciiim bayanssulusmile
benim sermayelerimsiniz siz aklinialirimsmile
Adaylar, şarkılar, seçenekler :bbo:
Ama ben işteyim, dinleyemiyorum, linkleri açamıyorum sanırım çatlayacağım meraktan -tatlicadiarzu-
Çenem "domuz gribi" adlı güzide eseri bir daha ki yarışmada ben söylerim senin için zemuszemus
Beni sen nasıl terkettin, bırakıp gittin, çok ayıp ettin eyvallah!
Şimdi halsizliğin tutsun, motorun bozulsun, domuz gribi ol inşallah :mymeka:
Hobaaa hihoyyyt hep beraber hadi elleri görelim:teytey: sositososito :teytey: sositososito :teytey:
çenesu produksiyon harikasın ne diyim tatlım gülmekten öldüm sırnaşık şey
9 numara sana söyleyecek söz bulamıyorum tüylerim diken diken oldu valla süppersin oyum sana gittialkisalkisalkis:lepi:
Züper Züper Züper
Kizlar hepiniz harikasiniz ya.....bayildim...olumunekankayizsmile
Oyumu kime verecegimi yazmiyorum ama su kadar söyleyim.
2 numara ile 7 numarayi cok begendim...birde Lale devrini söyleyen arkadasimizi....buyrunnnnnnnnn
nasıl kaydediliyo yazmışsın ama anlamadım çenebaz yaw
:roflol::rofloloo sen aşmışın annem yaa valla adın erol köse olcak nette:sm_cool:
iyi de kızlar herkes müthiş ya seçim yapmak çok zor
doğrusunu söylemek gerkirse 4 ve 9 arasında gittim geldim bilemiyorum ki diğerleride çok güzel
çok kararsızım çok hainsiniz araya renk olsun diye bi iki karga atsaydınız