Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
wayyyyyyyyyyyyyyyyyyy anasını sayın seyırcılerakannehir bayıldım valla billa ama şarkıların adını yanına yazın daha kolay olur oylama ben dinledıkçe yazıyorum ama burd aolsa daha iyi daha 5 deyım ama süperler herkesin emeğine sesine sağlık karabasan geceler süpersin
şuan iş yerinde dinleyemiyorum akşam evde sakin kafayla dinleyecem inşallah şimdiden hepinizi tebrik ederim çenebazım ellerine sağlık bitanem opuyorumnanaktan
hepsi gayet iyi ama biri var ki ,açık ara önde bana göre.... 4 numara ,tüylerimi kıpraştırdın ... şarkıyı ilk kez duydum, senin sesinden mi dir bilmem ama pek bir beğendim ... müthiş bir ses ve yorum ... 4.numara kim çok merak ettim. sana benden a.s.
ve diğer tüm arkadaşlarıma ,hepinizde harikasınız bayanlara.s.
4 ve 9 numara bu şarkıları daha önce dinlememiştim sizin sesinle harika geldi karar veremıyorum ıkisine oy vermek istiyorum bennn ama 4 ve 9 süpersiniz kızlar