ÇeneSu Prodüksiyon İftiharla Sunar... KKSTAR...

Sizce hangi star ???

• 1 nolu Starımız

OY: 27 8,0%
  • 2 nolu Starımız

OY: 6 1,8%
  • 3 nolu Starımız

OY: 46 13,6%
  • 4 nolu Starımız

OY: 88 26,0%
  • 5 nolu Starımız

OY: 13 3,8%
  • 6 nolu Starımız

OY: 6 1,8%
  • 7 nolu Starımız

OY: 8 2,4%
  • 8 nolu Starımız

OY: 0 0,0%
  • 9 nolu Starımız

OY: 130 38,3%
  • 10 nolu Starımız

OY: 2 0,6%
  • 11 nolu Starımız

OY: 1 0,3%
  • 12 nolu Starımız

OY: 12 3,5%

• Ankete Katılan
    339
  • Anket Kapalı .
Kötü bir sese rastlayamadım.Hepsi çok güzel.opuyorumnanaktan
Oy kullanmak hayli zor olacak . bayanssulusmile
3-4-9 muhteşem sesleriniz...opuyorumnanaktan
Dediğim gibi karar veremedim,birkaç defa daha dinleyeyim,belki seçim yapabilirim yazdığım numaralar arasında.boshayallersmile

[

aramızda karga yok zemuszemus [/QUOTE]
eşlerimizde katılsaydı be çenebazım benim herifcanı katardım yarışmaya
ne çektiğimi görürdün o zaman ohaoldumsmile
tatlım cidden süper olmuş ama kutluyorum seni yürekten sesler hakikaten çok iyi sende varmısın kız aralarında aklinialirimsmile

işyerinde dinleyemiyorum evde rahat rahat dinleyip vericem oyumu..iyi olan kazansın..

9 u dinleye dinleye ezberledim şarkının sözlerini vallakaydirigubbakcemile3

:lepi:3_4 ve 9 numaralı arkadaşlar:nazar:
ee hangisine oy vercezbilmiyorumkismilekararsızım.

9 numarayı dinleyene kadar 3 veya 4 diyordum, tüylerim diken diken olmuştu dinlerken..

9 numara sen kimsin Allah aşkına bi msj gönder birşey yap, duman oldum la burda ilk kelimede ağlamaya başladım, yazarken de ağlıyorum çok garip oldum yaa mafoldumbenmafoldumben Oyun sana helal olsun :gitme:KK43:Arka arkaya 4-5 kez dinledim)

1-2-3-4-7-9-
arasıda karasız kaldım ya .çok güzel sesleri var.

ama sözleri ve söyleyişi beni çok etkilediği için oyum 1 e gitti :)
çok güzel ses tonun var ve çok acıklı söylüyosun ya arkadaşım ağlattın beni

meraktan catlicaklar kuzular ya :KK70::KK70::KK70: hangi ses hangi nicke ait .. artık bi hafta uyuyamazlar :KK70:

ahh canım ya, sen diyince aklıma titreşim geliyo :roflol: :roflol:

saatlerce uğraştık ama olmadı malesef akannehir

valla sadece size allah kolaylık versin diyebiliyorum, starlarımın hepsi mükemmel zemuszemus

canım sen kaydetmiyorsun
o zaten kaydediliyor, nette izlediğin her video o dediğim temporary internet files ' in içine

sana düşen sadece ordan bulmak,
bulmayı kolaylaştırmak için boyuta göre sırala dersen en üstte videolar olur, ordan kopyalayıp istediğin yere alabilirsin kaydirigubbakcemile5

benimki vista o yüzden yapamadım sanırım:çok üzgünüm:

oyum 3 numaraya gitti bayanlar sesler guselde bu sarkılar da nesi hepiniz bu kadarmı dertlisiniz bazı sarkıları dinleyemedim icime fenalık geldi acıkcası ben daha canlı slow dahi olsa daha pop tarzı seyler beklerdim

oyum 3 numaraya gitti bayanlar sesler guselde bu sarkılar da nesi hepiniz bu kadarmı dertlisiniz bazı sarkıları dinleyemedim icime fenalık geldi acıkcası ben daha canlı slow dahi olsa daha pop tarzı seyler beklerdim

cok dertliyiz cokk olumunekankayizsmile

ben 2yi dinleyemedim ... hata verdi ; tekrar deneyeceğim... 1ve 3ü dinledim henüz... daha yolum uzun sanırım... ama cidden sesler de söyleyişler de güzeldi... bravo valla...

çenem senin de ellerine sağlık...

benim oyum 1numaraya dinlerken cok duygulandim icinde cocuk özlemi olan her sarki türkü film beni etkiler sevgiliden ayrilmalar acmiyor tabi tercih meselesi

arkadaşlar burda şarkıyta vs. ye oylama yapmıyoruz sese oylama yapıyoruz o yüzden haksızlık olmasın herkes sese versin oyunu daha adeletli olur o zaman yarışmnaopuyorumnanaktan

X