Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl yani kız ben tam anlamadımbilmiyorumkismilebilmiyorumkismileo zaman kızlar şöyle bir şey düşündüm
her hafta eleme hem katılanlar için zor olur, hem benim için
her 15 günde bir eleme yapalım, şimdi 12 yarışmacı var, önümüzdeki yarışmada 11 olacak, 9 yarım ay sonra nur topu gibi ilk 3'ümüz olsun opuyorumnanaktan
ne dersiniz :teytey:
kızlar neyse ya, güzel olurdu ama
her şey güzel eleme kısmı hoş olmaz
elenen kişiye sen bir dahaki yarışmaya katılma demek de hoş olmaz
bence biz böyle belli aralıklarla düzenleyelim,
isteyen katılabilen katılsın, belki buna katılamayanlar da çıkacak çünkü
kimseyi üzmeden eğlenmemize bakalım :teytey:
valla ben şimdiden diğer yarışmaya hazırlıklara başladım ben bu yarışmada elenirsem daha katılamıcammı aslında 1. ve 2. olan katılmasın diğer yarışmada onlar alırsa biz ne yapcaz en mantıklısı bu gene oylar onlara gider bizde sap gibi kalıırz banane banane küstüm ben :dilcikar::dilcikar:kızlar neyse ya, güzel olurdu ama
her şey güzel eleme kısmı hoş olmaz
elenen kişiye sen bir dahaki yarışmaya katılma demek de hoş olmaz
bence biz böyle belli aralıklarla düzenleyelim,
isteyen katılabilen katılsın, belki buna katılamayanlar da çıkacak çünkü
kimseyi üzmeden eğlenmemize bakalım :teytey:
anamm kız sen iyice aştın olayı oo sen baya baya şarkıcı yapacan bizi akannehirakannehir
Yani özetle her 15 günde bir, bir yarışmacıyı mı eleyelim diyosun Cenoşum, ta ki 3 kişi kalana kadar, sonra da büyük final...
bencede... ha tadi ciksin dersek şöylede olur bi dal belirlenir.. ''bu hafta türk sanat müziği dalında yarışmamızz var '' diye duyuru yapılır.. o hafta türk sanat müziği dalında sesler yarışır.. yine 1. 2. secilir.. maksat gönüller bir olsun.. amaç eğlenmek.. ikinci hafta işte ne biliyim türkü dalında v.s
valla ben şimdiden diğer yarışmaya hazırlıklara başladım ben bu yarışmada elenirsem daha katılamıcammı aslında 1. ve 2. olan katılmasın diğer yarışmada onlar alırsa biz ne yapcaz en mantıklısı bu gene oylar onlara gider bizde sap gibi kalıırz banane banane küstüm ben :dilcikar::dilcikar:
şaka gibisinizakannehir
hepiniz baştan aşağı yeteneksiniz
biz şimdi nasıl seçeceğizCADIARZU
1 de ağladım 3 zaten cok severim 4 ilk kez dinledim bayıldım 9 cok profesyonel 11 taş plak sankii
daha neler neler
tekrar tekrar dinleyecegim:bbo:
inanın birincisi yok bu seslerin her biri çok değerlia.s.
bu yarışmada emeği geçenlerede çok teşekkürleralkisalkisalkis
a.s.a.s.kalender meşrebim benim opuyorumnanaktanöyle demiştim monişim ama vazgeçtim, eleme falan olmasın zemuszemus
her yarışmaya her isteyen katılsın demi delikafadulden
evet dallı güllü olsun :dance:
küsme nazlı starım sen, yok eleme falan yok, her yarışmada herkesler şakısın kuzularım benim :1hug:
çok teşekkürler canım, sizlerin beğenmesi starlarımı da prodüktörlerini de motive ediyor zemuszemus
evet dallı güllü olsun :dance: