- 28 Ekim 2008
- 6.979
- 147
Nisanurum zaten Geride kalacagim beliydi bu 9 numarayla 4 numara hayelerimizi yikti dur bir aciklansinlarda ben gistercem onlara birsey degilde ay okadar milete rezil olduk ne macaralar atlatik yaw
Anacağım ilk söylediğimiz şarkıyı gönderdik.kaydirigubbakcemile3
Nasıl olsa kimliğim açıklanmayacak.Bir daha ki popstara hazırlık yaparım:roflol::sm_cool:
9 numaranın da hakkını vermek lazım şimdi
şekerkızım hele ben hele ben varya elektrikler kesikti son 4 gündür öylesine sesim nasıl çıkıyo diye kaydettigim şarkımı yolladım son gün....bu 9 la 4 bütün hayellerimi yıktı zaten bi dahaki popstara bu arkadaşlar katılmasın :roflol::roflol:hatta kazene diyek bu kardeşlerimizi süresiz banlasın ..evet evet en iyisi bu banlansınlar...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
şekerkızım hele ben hele ben varya elektrikler kesikti son 4 gündür öylesine sesim nasıl çıkıyo diye kaydettigim şarkımı yolladım son gün....bu 9 la 4 bütün hayellerimi yıktı zaten bi dahaki popstara bu arkadaşlar katılmasın :roflol::roflol:hatta kazene diyek bu kardeşlerimizi süresiz banlasın ..evet evet en iyisi bu banlansınlar...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Nalansum ben de beste yapağım:roflol::roflol::sm_cool::dilcikar:
deneyimliler galiba çünkü acemi olsalar bizim gibi olurdu deneyimliler kazanacak tabi biz onların yanında sönük kaldık malesef valla ben hastaydım o hasta sesimle katıldım ve şarkı sölerkende zorlandım çünkü nefes almakta zorluk çekiyodum öyle katıldım hatta son zamanda vazgeçtim katılmıcam dedim ama sonra tamam dediğim bi şarkı değildi ama onu gönderdim hastalığım yüzünden sesim şarkılara gitmiyodu şarkı seçimide çok çok önemli biz yamlış şarkı seçtik sanırımbilmiyorumkismileNisanurum zaten Geride kalacagim beliydi bu 9 numarayla 4 numara hayelerimizi yikti dur bir aciklansinlarda ben gistercem onlara birsey degilde ay okadar milete rezil olduk ne macaralar atlatik yaw
yap kız bende çalışmalara başladım:roflol::roflol:Nalansum ben de beste yapağım:roflol::roflol::sm_cool::dilcikar:
ben başladım zaten ...zemuszemuszemuszemus
deneyimliler galiba çünkü acemi olsalar bizim gibi olurdu deneyimliler kazanacak tabi biz onların yanında sönük kaldık malesef valla ben hastaydım o hasta sesimle katıldım ve şarkı sölerkende zorlandım çünkü nefes almakta zorluk çekiyodum öyle katıldım hatta son zamanda vazgeçtim katılmıcam dedim ama sonra tamam dediğim bi şarkı değildi ama onu gönderdim hastalığım yüzünden sesim şarkılara gitmiyodu şarkı seçimide çok çok önemli biz yamlış şarkı seçtik sanırımbilmiyorumkismile
kuzumŞenizŞenizopuyorumnanaktan
anlattın da ben anlamadım aslında sorun şurdaki ben o kayıt ettiği dosyayı bulamadım:kedi: internet files nerde bilmem ki
süpermiş ben biraz daha aranim kuşm sapol yordum senibuyrunnnnnnnnn
Hulyacim cenebaz aciklicaz dediya ondan sordum
kim kimdir merak ettim yahu aklinialirimsmile
seslerin hepsi oldukça güzel, bazı arkadaşlar zor şarkılar seçmiş, şanslarını azaltmışlar maalesef...
şarkı ve ses olarak en çok 4 ve 9' u beğendim. aralarında kararsız kaldım, biraz daha dinleyip oyumu daha sonra kullanacağım...
güzel bir organizasyon olmuş çenem, ellerine sağlık vereliniortak
çenem devamı gelsin bununaklinialirimsmile
4 numaraya verdim oyumu. Tüylerim diken diken oldu ya, ne kadar etkili sesin var boshayallersmile
Çenebaz, kolay gelsin canım Şeniz
öncelikle hepinizi cesaretinizden dolayi tebrik ediyorum kizlaropuyorumnanaktan
helal olsun bu kadar güzel sarki söyleyen arkadaslarimiz varmis aramizdaa.s.
hepinize basarilar dilerim keske daha fazla oy kullanma hakkimiz olsaydi bir türlü karar veremiyorum:uhm:
birbirinden güzel sarkilar var hepinizin emekelrinize saglik arkadaslaralkisalkisalkisalkisalkisalkis
kazen beyin sürprizide cok hos tesekkür ederim.
ayrica cenebazim sanada kolay gelsin canim emegine saglika.s.
1. cok duygulu bi sesin var agladim dinlerken süpersinalkisalkisalkis
3. sesin harika duru bir sesin varalkisalkisalkis
4. sesinde sarkinda cok güzelalkisalkisalkis
9. seninde sarkina bayildim
bunlarin arasinda kaldim neyse ben gidip birkackez daha dinliyeyim
emeginize saglik kizlar basarilar dilerima.s.a.s.
Kizlar hepinizi ayakta alkisliyorum, gercekten harikasiniz...
Cokk cokkk begendim; sesleriniz sarkilariniz beni coook uzaklara götürdü, hüzünlendim...
Cok kisiyi begendim, ama 4 ve 9 numara arasinda kaldim veeee nihayetinde oyumu 4 den yana kullaniyorum...
Müthis etkileyici bir ses; insanin tüylerini diken diken ediyor; hatta esimle dinledik, zor inandi kk`dan birisi olduguna, maasallah diyorum
Bu yarismanin lütfen devami gelsin; düsünen arkadasima da cok tesekkür ediyorum...
kessinlikle katiliyorum bu yarismanin devamlari gelmeli
kulaklarimizin pasi silindi sayenizde
bircogunuzun ses rengi okadar harika ki
cakma sanatcilar dinlesinde utansinlar ya
helal olsun birkez daha sizlere
bunların bazıları süper çenem link için çok tşk ederim hepsini dinleyip öyle oylayacağım
Çenebazım emeğine değmiş, çok eğlenceli bir yarışma oldu. Hepiniz benim için birincisiniz. Seçim yapmak gerçekten zor.
valla hayrett etimmmm ya süper sesler varr
gercek sanatciya tas cikarirlarrr.kulagim yanlis algilamadi ise bir kac sarkiyla katilan arkads da olmus.
4 numura süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.ayakta alkisliyorum:hooray:
3 numara ile cok bezettim sesleri cok hosuma gitti.saniyorum ayni kisi yaniliyormuyum???
9 numarada cok güzel .
ya hangisine oy vercez simdi :)
keske haftada bir kisi elenseydi kizlar
ve gider haftalar hepsi ayni tarz da söyleselerdi.hafta hafta elem olsaydi.simdi cok arkads var sesi güzel pat diye hepsini eleyip birini secersek sesi güzel olan diger
aradaslara haksizlik olcak cünki secmesi zor.diger yarismalar gibi degil bu.neee dersiniz topik sabihi arkadsim fikrime???
Vay canına Bu yarışmanın nasıl olacağını çok merak ediyordum
Süper olmuş Harika olmuş:lepi:
Harika bir iş çıkarmışsın Çenebazımkaydirigubbakcemile5
Herkes gibi bende yarışmacıların kimler olduğunu bilmiyorum Ve çok merak ediyorum
Öncelikle bütün yarışmacı kardeşlerimi medeni cesaretleri için kutluyorum:lepi:
Objektif olabilmek için bütün şarkıları büyük bir dikkatle dinledim
4 ve 9 numaraları doğru bir değerlendirme yapabilmek adına 2 kez dinlemek zorunda kaldım
Öncelikle şunu söyleyebilirki hareketli şarkılarda dahil olmak üzere hepsi söylenmesi zor şarkılar
1NOLU YARIŞMACI=Şarkıyı hiç detone olmadan tamamlamayı başarmış
Ama heyecandan olsa gerek hissederek söyleyememiş
Benim böylesine duygusal bir şarkıda ağlamam gerekirdi
Bana o duyguyu geçiremedi
2NOLUYARIŞMACI=Zor bir şarkı Detone olmadan tamamlamayı başarmış
3NOLU YARIŞMACI=Yine söylemesi zor şarkılardan biri
Şarkı sesine çok yakışmış İçine bolca duyguda katmış
keşke başlardaki ağlıyorum kısmını yuvarlamasaymış
Ama sonlara doğru işi toparlamış
4NOLU YARIŞMACI=Popstar olmak için yaratılmış Şarkının içine girmişVe layıkıyla tamamlamış Kutlarım
5NOLU YARIŞMACI=Çok sevdiğim bir şarkıdır söyleyenin sesinin hoş bir tınısı var
Şarkıya duygu katarak söylemiş
Şarkı geçişlerini çok hoş bağlamış
Biriki yerde müziği kaçırmış ama sonunu çok güzel bağlamış
6NOLU YARIŞMACI=Hareketli hoş bir parça
Kardeşimde fena söylememiş Ama vurgular daha canlı olabilirmiş
7NOLU PARÇA=Biriki yerde ufak detoneler var Ama şarkıyı çok duygulu söylemiş
Keşke o kadar fazla gırtlak oyunu yapmadan daha düz bir şekilde söyleseymiş
8NOLU YARIŞMACI=Kendisininde söylediği gibi çok güzel bir sesi yok
Ama Müziği çok güzel takip etmiş Şarkıya nerede gireceğini büyük bir ustalıkla başarmış
Harika bir kulağı var
9NOLU YARIŞMACI=Ses harika duygu katarak şarkıyla bütünleşmiş
Kesinlikle bu yolda ilerlemeli
10NOLU YARIŞMACI=Sesi çok hoş Detone yok ama çıkışlarda yetersiz kalmış
11NOLU YARIŞMACI=Vazife yapar gibi söylemiş
Çok düz oysa gırtlak oyunlarına müsait bir parça
1 4 ve 9 numarayı iki kez dinledim ikisinide çok çok beğendim
Benim oyum 9 numaraya gitti
Çünkü diyafram kullanımı çok ustaca
Hiç nefes alış sesi duymadım
Kutlarım hepinizi Defalarca alkışlıyorum
kızlar ilk 3 açıklanacak derken ; ilk üç seçildiğinde nickleri öğreneceğiz demek istedi çenebaz ...
bir de 9 numaranın şarkısını ilk defa duyuyor olmanız çok normal ; çünkü arkadaşımızın kendi şarkısıymış... :)
bayanlar hepiniz süpersiniz,9 numara hakketen profeyşınıl ama çok belli,yinede harika bir sesi var tebrik ederim
fakat 1 numara beni çok etkiledi,belki türkünün yaşanmışlığındandır bilemiyorum ama onuda gönülden kutluyorum,umarın öyle bir derdi yoktur arkadaşımızın sadece türküyü yorumlamak için seslendirmiştir,çok acı çünkü...........
oyum gitti birine:))))))
cenebaz sonuncu bellı kuzum opucugunu sımdıden hazırla sen onun:jeyyar: