ÇeneSu Prodüksiyon İftiharla Sunar... KKSTAR...

Sizce hangi star ???

• 1 nolu Starımız

OY: 27 8,0%
  • 2 nolu Starımız

OY: 6 1,8%
  • 3 nolu Starımız

OY: 46 13,6%
  • 4 nolu Starımız

OY: 88 26,0%
  • 5 nolu Starımız

OY: 13 3,8%
  • 6 nolu Starımız

OY: 6 1,8%
  • 7 nolu Starımız

OY: 8 2,4%
  • 8 nolu Starımız

OY: 0 0,0%
  • 9 nolu Starımız

OY: 130 38,3%
  • 10 nolu Starımız

OY: 2 0,6%
  • 11 nolu Starımız

OY: 1 0,3%
  • 12 nolu Starımız

OY: 12 3,5%

• Ankete Katılan
    339
  • Anket Kapalı .
üfff ne zor seçmek.. herkesin emeğine sağlık. 5 ile 9 arasında kaldım...

Bu arada Kazen de çok yetenekliymişkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
valla 9 numara okuysan ki okuyusundur kız valla ailece müptelan olduk şarkının yaa ablam geldi dün bana o da en az 10 kere başa sardı sardı dinledik ama profosyenel olduğun çok belli şarkı sölemenden nasıl başlıcanı nerde çıkış yapıp nerde durucanı çok iyi biliyosun zaten ben diyodum birinci olur diye dediğimde çıktı bizim hiç şansımız yok diyodum çıktı valla bende bırakim bu işi münnecim olayım en iyisi kaydirigubbakcemile3

kızlar ilk 3 açıklanacak derken ; ilk üç seçildiğinde nickleri öğreneceğiz demek istedi çenebaz ...

bir de 9 numaranın şarkısını ilk defa duyuyor olmanız çok normal ; çünkü arkadaşımızın kendi şarkısıymış... :)

Nisanurum zaten Geride kalacagim beliydi bu 9 numarayla 4 numara hayelerimizi yikti dur bir aciklansinlarda ben gistercem onlara birsey degilde ay okadar milete rezil olduk ne macaralar atlatik yaw

bayanlar hepiniz süpersiniz,9 numara hakketen profeyşınıl ama çok belli,yinede harika bir sesi var tebrik ederim

fakat 1 numara beni çok etkiledi,belki türkünün yaşanmışlığındandır bilemiyorum ama onuda gönülden kutluyorum,umarın öyle bir derdi yoktur arkadaşımızın sadece türküyü yorumlamak için seslendirmiştir,çok acı çünkü...........

oyum gitti birine:))))))

Nisanurum zaten Geride kalacagim beliydi bu 9 numarayla 4 numara hayelerimizi yikti dur bir aciklansinlarda ben gistercem onlara birsey degilde ay okadar milete rezil olduk ne macaralar atlatik yaw

Anacağım ilk söylediğimiz şarkıyı gönderdik.kaydirigubbakcemile3
Nasıl olsa kimliğim açıklanmayacak.Bir daha ki popstara hazırlık yaparım:roflol::sm_cool:
9 numaranın da hakkını vermek lazım şimdi

Son düzenleme:

şekerkızım hele ben hele ben varya elektrikler kesikti son 4 gündür öylesine sesim nasıl çıkıyo diye kaydettigim şarkımı yolladım son gün....bu 9 la 4 bütün hayellerimi yıktı zaten bi dahaki popstara bu arkadaşlar katılmasın :roflol::roflol:hatta kazene diyek bu kardeşlerimizi süresiz banlasın ..evet evet en iyisi bu banlansınlar...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:)))))))))))))) bu 4 le 9un agzını burnunu kırmak lazim

cenebaz sonuncu bellı kuzum opucugunu sımdıden hazırla sen onun:jeyyar:

Nalansum ben de beste yapağım:roflol::roflol::sm_cool::dilcikar:

ben hepsini dinledim ve 4 te kaldım 9 da çok güzel ama 4 neden derseniz çıplak sesle o halde güzel sölüyosa 9 gibi gitar eşliğinde sölese çok çok daha güzel olurdu hem 9 birz deneyimli geldi bana sanki bence 4 hakediyo ben4 e verdim oyumu

deneyimliler galiba çünkü acemi olsalar bizim gibi olurdu deneyimliler kazanacak tabi biz onların yanında sönük kaldık malesef valla ben hastaydım o hasta sesimle katıldım ve şarkı sölerkende zorlandım çünkü nefes almakta zorluk çekiyodum öyle katıldım hatta son zamanda vazgeçtim katılmıcam dedim ama sonra tamam dediğim bi şarkı değildi ama onu gönderdim hastalığım yüzünden sesim şarkılara gitmiyodu şarkı seçimide çok çok önemli biz yamlış şarkı seçtik sanırımbilmiyorumkismile
Nalansum ben de beste yapağım:roflol::roflol::sm_cool::dilcikar:
yap kız bende çalışmalara başladım:roflol::roflol:

4 numarayı yakinen tanıdıgım icin söliyim arkadaslar.. 4 numaralı arkadasımız deneyimli deil.. hatta muzikle hic alakası olmayan bi meslek sahibi :))) bu sarkiyida bu yarisma icin doldurmamis.. bi kac aylik bi kayıt.. evde otururken takılmıs kendince .. deneyimli deilmis yani gercek müzisyenlere haksizlik olmasin :)

C:\Documents and Settings\kendi kullanıcı adın\Local Settings\Temporary Internet Files

burda şekerim, neyse ben bu sevdadan vazgeçeyim, hiç iyi bir öğretmen değilim sanırım :gitme:

Hulyacim cenebaz aciklicaz dediya ondan sordum

hayatım 1 hafta sonra anket sonuçlanınca ilk 3ü açıklıcaz dedim bayanssulusmile

çok teşekkürler bambusim, elimizden geleni yaptık işte opuyorumnanaktan

çenem devamı gelsin bununaklinialirimsmile

inşallah canım, devamı gelsin sahiden çok güzel oldu...

4 numaraya verdim oyumu. Tüylerim diken diken oldu ya, ne kadar etkili sesin var boshayallersmile

Çenebaz, kolay gelsin canım Şeniz

çok teşekkürler canım opuyorumnanaktan

çok teşekkürler canım opuyorumnanaktan

çok teşekkürler canım, devamının gelmesi için çalışıcam opuyorumnanaktan

kessinlikle katiliyorum bu yarismanin devamlari gelmeli
kulaklarimizin pasi silindi sayenizde
bircogunuzun ses rengi okadar harika ki
cakma sanatcilar dinlesinde utansinlar ya
helal olsun birkez daha sizlere

evet canım haklısın, benim starlarım onlara bin basar zemuszemus
inşallah devamı da gelecek delikafadulden

bunların bazıları süper çenem link için çok tşk ederim hepsini dinleyip öyle oylayacağım

rica ederim umudumm opuyorumnanaktan çok sağol tatlım Şeniz

Çenebazım emeğine değmiş, çok eğlenceli bir yarışma oldu. Hepiniz benim için birincisiniz. Seçim yapmak gerçekten zor.

çok teşekkürler opuyorumnanaktan gerçekten bütün zahmetlere değdi, çünkü hepsi hakediyor o zahmetleri...

canım çok güzel bir fikir,
çok da yattı aklıma, ben bütün starlarıma danışayım da kabul ederlerse bence de harika olur opuyorumnanaktan
bu arada birkaç şarkıyla katılan yok, 12 şarkı 12 ayrı üye :asigim:

çok çok teşekkürler Barçman ablacım, senin de ellerine kulaklarına sağlık, herkesi değerlendirdiğin için de ayrıca teşekkür ederim opuyorumnanaktan
eminim hepsi şimdi can kulağıyla eleştirileri değerlendirdi...

evet böcüğüm, her zamanki gibi çok doğru söylemişsin Şeniz

yok canım, allaha şükür öyle bir acısı yok, allah kimseye yaşatmasın da :Saruboceq:

cenebaz sonuncu bellı kuzum opucugunu sımdıden hazırla sen onun:jeyyar:

öpücük hazır cicim, sonuncu hazır olsun asıl aklinialirimsmile

Ayy işyerindeyim dinleyemiycem şimdi ama akşam evde hepsini tek tek dinleyip oyumu vericemm...
Çok merak ettim seslerinizi kızlarr..
Eminim harikasınızdırr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…