ÇeneSu Prodüksiyon İftiharla Sunar... KKSTAR...

Sizce hangi star ???

• 1 nolu Starımız

OY: 27 8,0%
  • 2 nolu Starımız

OY: 6 1,8%
  • 3 nolu Starımız

OY: 46 13,6%
  • 4 nolu Starımız

OY: 88 26,0%
  • 5 nolu Starımız

OY: 13 3,8%
  • 6 nolu Starımız

OY: 6 1,8%
  • 7 nolu Starımız

OY: 8 2,4%
  • 8 nolu Starımız

OY: 0 0,0%
  • 9 nolu Starımız

OY: 130 38,3%
  • 10 nolu Starımız

OY: 2 0,6%
  • 11 nolu Starımız

OY: 1 0,3%
  • 12 nolu Starımız

OY: 12 3,5%

• Ankete Katılan
    339
  • Anket Kapalı .
üfff ne zor seçmek.. herkesin emeğine sağlık. 5 ile 9 arasında kaldım...

Bu arada Kazen de çok yetenekliymişkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
valla 9 numara okuysan ki okuyusundur kız valla ailece müptelan olduk şarkının yaa ablam geldi dün bana o da en az 10 kere başa sardı sardı dinledik ama profosyenel olduğun çok belli şarkı sölemenden nasıl başlıcanı nerde çıkış yapıp nerde durucanı çok iyi biliyosun zaten ben diyodum birinci olur diye dediğimde çıktı bizim hiç şansımız yok diyodum çıktı valla bende bırakim bu işi münnecim olayım en iyisi kaydirigubbakcemile3

kızlar ilk 3 açıklanacak derken ; ilk üç seçildiğinde nickleri öğreneceğiz demek istedi çenebaz ...

bir de 9 numaranın şarkısını ilk defa duyuyor olmanız çok normal ; çünkü arkadaşımızın kendi şarkısıymış... :)

Nisanurum zaten Geride kalacagim beliydi bu 9 numarayla 4 numara hayelerimizi yikti dur bir aciklansinlarda ben gistercem onlara birsey degilde ay okadar milete rezil olduk ne macaralar atlatik yaw

bayanlar hepiniz süpersiniz,9 numara hakketen profeyşınıl ama çok belli,yinede harika bir sesi var tebrik ederim

fakat 1 numara beni çok etkiledi,belki türkünün yaşanmışlığındandır bilemiyorum ama onuda gönülden kutluyorum,umarın öyle bir derdi yoktur arkadaşımızın sadece türküyü yorumlamak için seslendirmiştir,çok acı çünkü...........

oyum gitti birine:))))))

Nisanurum zaten Geride kalacagim beliydi bu 9 numarayla 4 numara hayelerimizi yikti dur bir aciklansinlarda ben gistercem onlara birsey degilde ay okadar milete rezil olduk ne macaralar atlatik yaw

Anacağım ilk söylediğimiz şarkıyı gönderdik.kaydirigubbakcemile3
Nasıl olsa kimliğim açıklanmayacak.Bir daha ki popstara hazırlık yaparım:roflol::sm_cool:
9 numaranın da hakkını vermek lazım şimdi

Son düzenleme:
Anacağım ilk söylediğimiz şarkıyı gönderdik.kaydirigubbakcemile3
Nasıl olsa kimliğim açıklanmayacak.Bir daha ki popstara hazırlık yaparım:roflol::sm_cool:
9 numaranın da hakkını vermek lazım şimdi

şekerkızım hele ben hele ben varya elektrikler kesikti son 4 gündür öylesine sesim nasıl çıkıyo diye kaydettigim şarkımı yolladım son gün....bu 9 la 4 bütün hayellerimi yıktı zaten bi dahaki popstara bu arkadaşlar katılmasın :roflol::roflol:hatta kazene diyek bu kardeşlerimizi süresiz banlasın ..evet evet en iyisi bu banlansınlar...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

şekerkızım hele ben hele ben varya elektrikler kesikti son 4 gündür öylesine sesim nasıl çıkıyo diye kaydettigim şarkımı yolladım son gün....bu 9 la 4 bütün hayellerimi yıktı zaten bi dahaki popstara bu arkadaşlar katılmasın :roflol::roflol:hatta kazene diyek bu kardeşlerimizi süresiz banlasın ..evet evet en iyisi bu banlansınlar...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:)))))))))))))) bu 4 le 9un agzını burnunu kırmak lazim

cenebaz sonuncu bellı kuzum opucugunu sımdıden hazırla sen onun:jeyyar:

Nalansum ben de beste yapağım:roflol::roflol::sm_cool::dilcikar:

ben hepsini dinledim ve 4 te kaldım 9 da çok güzel ama 4 neden derseniz çıplak sesle o halde güzel sölüyosa 9 gibi gitar eşliğinde sölese çok çok daha güzel olurdu hem 9 birz deneyimli geldi bana sanki bence 4 hakediyo ben4 e verdim oyumu

deneyimliler galiba çünkü acemi olsalar bizim gibi olurdu deneyimliler kazanacak tabi biz onların yanında sönük kaldık malesef valla ben hastaydım o hasta sesimle katıldım ve şarkı sölerkende zorlandım çünkü nefes almakta zorluk çekiyodum öyle katıldım hatta son zamanda vazgeçtim katılmıcam dedim ama sonra tamam dediğim bi şarkı değildi ama onu gönderdim hastalığım yüzünden sesim şarkılara gitmiyodu şarkı seçimide çok çok önemli biz yamlış şarkı seçtik sanırımbilmiyorumkismile
Nalansum ben de beste yapağım:roflol::roflol::sm_cool::dilcikar:
yap kız bende çalışmalara başladım:roflol::roflol:

deneyimliler galiba çünkü acemi olsalar bizim gibi olurdu deneyimliler kazanacak tabi biz onların yanında sönük kaldık malesef valla ben hastaydım o hasta sesimle katıldım ve şarkı sölerkende zorlandım çünkü nefes almakta zorluk çekiyodum öyle katıldım hatta son zamanda vazgeçtim katılmıcam dedim ama sonra tamam dediğim bi şarkı değildi ama onu gönderdim hastalığım yüzünden sesim şarkılara gitmiyodu şarkı seçimide çok çok önemli biz yamlış şarkı seçtik sanırımbilmiyorumkismile

4 numarayı yakinen tanıdıgım icin söliyim arkadaslar.. 4 numaralı arkadasımız deneyimli deil.. hatta muzikle hic alakası olmayan bi meslek sahibi :))) bu sarkiyida bu yarisma icin doldurmamis.. bi kac aylik bi kayıt.. evde otururken takılmıs kendince .. deneyimli deilmis yani gercek müzisyenlere haksizlik olmasin :)

kuzumŞenizŞenizopuyorumnanaktan
anlattın da ben anlamadım aslında sorun şurdaki ben o kayıt ettiği dosyayı bulamadım:kedi: internet files nerde bilmem ki:eek:
süpermiş ben biraz daha aranim kuşm sapol yordum senibuyrunnnnnnnnn

C:\Documents and Settings\kendi kullanıcı adın\Local Settings\Temporary Internet Files

burda şekerim, neyse ben bu sevdadan vazgeçeyim, hiç iyi bir öğretmen değilim sanırım :gitme:

Hulyacim cenebaz aciklicaz dediya ondan sordum

hayatım 1 hafta sonra anket sonuçlanınca ilk 3ü açıklıcaz dedim bayanssulusmile

kim kimdir merak ettim yahu aklinialirimsmile

:nazar:seslerin hepsi oldukça güzel, bazı arkadaşlar zor şarkılar seçmiş, şanslarını azaltmışlar maalesef...
şarkı ve ses olarak en çok 4 ve 9' u beğendim. aralarında kararsız kaldım, biraz daha dinleyip oyumu daha sonra kullanacağım...

güzel bir organizasyon olmuş çenem, ellerine sağlık vereliniortak

çok teşekkürler bambusim, elimizden geleni yaptık işte opuyorumnanaktan

çenem devamı gelsin bununaklinialirimsmile

inşallah canım, devamı gelsin sahiden çok güzel oldu...

4 numaraya verdim oyumu. Tüylerim diken diken oldu ya, ne kadar etkili sesin var boshayallersmile

Çenebaz, kolay gelsin canım Şeniz

çok teşekkürler canım opuyorumnanaktan

öncelikle hepinizi cesaretinizden dolayi tebrik ediyorum kizlaropuyorumnanaktan
helal olsun bu kadar güzel sarki söyleyen arkadaslarimiz varmis aramizda:nazar:a.s.
hepinize basarilar dilerim keske daha fazla oy kullanma hakkimiz olsaydi bir türlü karar veremiyorum:uhm:
birbirinden güzel sarkilar var hepinizin emekelrinize saglik arkadaslaralkisalkisalkisalkisalkisalkis
kazen beyin sürprizide cok hos tesekkür ederim.
ayrica cenebazim sanada kolay gelsin canim emegine saglika.s.
1. cok duygulu bi sesin var agladim dinlerken süpersinalkisalkisalkis
3. sesin harika duru bir sesin varalkisalkisalkis
4. sesinde sarkinda cok güzelalkisalkisalkis
9. seninde sarkina bayildim
bunlarin arasinda kaldim neyse ben gidip birkackez daha dinliyeyim
emeginize saglik kizlar basarilar dilerima.s.a.s.:nazar:

çok teşekkürler canım opuyorumnanaktan

Kizlar hepinizi ayakta alkisliyorum, gercekten harikasiniz...
Cokk cokkk begendim; sesleriniz sarkilariniz beni coook uzaklara götürdü, hüzünlendim...
Cok kisiyi begendim, ama 4 ve 9 numara arasinda kaldim veeee nihayetinde oyumu 4 den yana kullaniyorum...
Müthis etkileyici bir ses; insanin tüylerini diken diken ediyor; hatta esimle dinledik, zor inandi kk`dan birisi olduguna, maasallah diyorum:nazar:
Bu yarismanin lütfen devami gelsin; düsünen arkadasima da cok tesekkür ediyorum...

çok teşekkürler canım, devamının gelmesi için çalışıcam opuyorumnanaktan

kessinlikle katiliyorum bu yarismanin devamlari gelmeli
kulaklarimizin pasi silindi sayenizde
bircogunuzun ses rengi okadar harika ki
cakma sanatcilar dinlesinde utansinlar ya
helal olsun birkez daha sizlere

evet canım haklısın, benim starlarım onlara bin basar zemuszemus
inşallah devamı da gelecek delikafadulden

bunların bazıları süper çenem link için çok tşk ederim hepsini dinleyip öyle oylayacağım

rica ederim umudumm opuyorumnanaktan çok sağol tatlım Şeniz

Çenebazım emeğine değmiş, çok eğlenceli bir yarışma oldu. Hepiniz benim için birincisiniz. Seçim yapmak gerçekten zor.

çok teşekkürler opuyorumnanaktan gerçekten bütün zahmetlere değdi, çünkü hepsi hakediyor o zahmetleri...

valla hayrett etimmmm ya süper sesler varr
gercek sanatciya tas cikarirlarrr.kulagim yanlis algilamadi ise bir kac sarkiyla katilan arkads da olmus.
4 numura süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.ayakta alkisliyorum:hooray:
3 numara ile cok bezettim sesleri cok hosuma gitti.saniyorum ayni kisi yaniliyormuyum???
9 numarada cok güzel .
ya hangisine oy vercez simdi :)
keske haftada bir kisi elenseydi kizlar
ve gider haftalar hepsi ayni tarz da söyleselerdi.hafta hafta elem olsaydi.simdi cok arkads var sesi güzel pat diye hepsini eleyip birini secersek sesi güzel olan diger
aradaslara haksizlik olcak cünki secmesi zor.diger yarismalar gibi degil bu.neee dersiniz topik sabihi arkadsim fikrime???

canım çok güzel bir fikir,
çok da yattı aklıma, ben bütün starlarıma danışayım da kabul ederlerse bence de harika olur opuyorumnanaktan
bu arada birkaç şarkıyla katılan yok, 12 şarkı 12 ayrı üye :asigim:

Vay canına Bu yarışmanın nasıl olacağını çok merak ediyordum

Süper olmuş Harika olmuş:lepi:
Harika bir iş çıkarmışsın Çenebazımkaydirigubbakcemile5

Herkes gibi bende yarışmacıların kimler olduğunu bilmiyorum Ve çok merak ediyorum
Öncelikle bütün yarışmacı kardeşlerimi medeni cesaretleri için kutluyorum:lepi:

Objektif olabilmek için bütün şarkıları büyük bir dikkatle dinledim
4 ve 9 numaraları doğru bir değerlendirme yapabilmek adına 2 kez dinlemek zorunda kaldım

Öncelikle şunu söyleyebilirki hareketli şarkılarda dahil olmak üzere hepsi söylenmesi zor şarkılar

1NOLU YARIŞMACI=Şarkıyı hiç detone olmadan tamamlamayı başarmış
Ama heyecandan olsa gerek hissederek söyleyememiş
Benim böylesine duygusal bir şarkıda ağlamam gerekirdi
Bana o duyguyu geçiremedi

2NOLUYARIŞMACI=Zor bir şarkı Detone olmadan tamamlamayı başarmış

3NOLU YARIŞMACI=Yine söylemesi zor şarkılardan biri
Şarkı sesine çok yakışmış İçine bolca duyguda katmış
keşke başlardaki ağlıyorum kısmını yuvarlamasaymış
Ama sonlara doğru işi toparlamış

4NOLU YARIŞMACI=Popstar olmak için yaratılmış Şarkının içine girmişVe layıkıyla tamamlamış Kutlarım

5NOLU YARIŞMACI=Çok sevdiğim bir şarkıdır söyleyenin sesinin hoş bir tınısı var
Şarkıya duygu katarak söylemiş
Şarkı geçişlerini çok hoş bağlamış
Biriki yerde müziği kaçırmış ama sonunu çok güzel bağlamış

6NOLU YARIŞMACI=Hareketli hoş bir parça
Kardeşimde fena söylememiş Ama vurgular daha canlı olabilirmiş

7NOLU PARÇA=Biriki yerde ufak detoneler var Ama şarkıyı çok duygulu söylemiş
Keşke o kadar fazla gırtlak oyunu yapmadan daha düz bir şekilde söyleseymiş

8NOLU YARIŞMACI=Kendisininde söylediği gibi çok güzel bir sesi yok
Ama Müziği çok güzel takip etmiş Şarkıya nerede gireceğini büyük bir ustalıkla başarmış
Harika bir kulağı var

9NOLU YARIŞMACI=Ses harika duygu katarak şarkıyla bütünleşmiş
Kesinlikle bu yolda ilerlemeli

10NOLU YARIŞMACI=Sesi çok hoş Detone yok ama çıkışlarda yetersiz kalmış

11NOLU YARIŞMACI=Vazife yapar gibi söylemiş
Çok düz oysa gırtlak oyunlarına müsait bir parça

1 4 ve 9 numarayı iki kez dinledim ikisinide çok çok beğendim

Benim oyum 9 numaraya gitti

Çünkü diyafram kullanımı çok ustaca
Hiç nefes alış sesi duymadım

Kutlarım hepinizi Defalarca alkışlıyorum

çok çok teşekkürler Barçman ablacım, senin de ellerine kulaklarına sağlık, herkesi değerlendirdiğin için de ayrıca teşekkür ederim opuyorumnanaktan
eminim hepsi şimdi can kulağıyla eleştirileri değerlendirdi...

kızlar ilk 3 açıklanacak derken ; ilk üç seçildiğinde nickleri öğreneceğiz demek istedi çenebaz ...

bir de 9 numaranın şarkısını ilk defa duyuyor olmanız çok normal ; çünkü arkadaşımızın kendi şarkısıymış... :)

evet böcüğüm, her zamanki gibi çok doğru söylemişsin Şeniz

bayanlar hepiniz süpersiniz,9 numara hakketen profeyşınıl ama çok belli,yinede harika bir sesi var tebrik ederim

fakat 1 numara beni çok etkiledi,belki türkünün yaşanmışlığındandır bilemiyorum ama onuda gönülden kutluyorum,umarın öyle bir derdi yoktur arkadaşımızın sadece türküyü yorumlamak için seslendirmiştir,çok acı çünkü...........

oyum gitti birine:))))))

yok canım, allaha şükür öyle bir acısı yok, allah kimseye yaşatmasın da :Saruboceq:

cenebaz sonuncu bellı kuzum opucugunu sımdıden hazırla sen onun:jeyyar:

öpücük hazır cicim, sonuncu hazır olsun asıl aklinialirimsmile

Ayy işyerindeyim dinleyemiycem şimdi ama akşam evde hepsini tek tek dinleyip oyumu vericemm...
Çok merak ettim seslerinizi kızlarr..
Eminim harikasınızdırr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

X