Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
seslerin hepsi oldukça güzel, bazı arkadaşlar zor şarkılar seçmiş, şanslarını azaltmışlar maalesef... şarkı ve ses olarak en çok 4 ve 9' u beğendim. aralarında kararsız kaldım, biraz daha dinleyip oyumu daha sonra kullanacağım...
güzel bir organizasyon olmuş çenem, ellerine sağlık vereliniortak
1 4 ve 9 u acaip derecede beğendim valaa helal kızlar sizee yaa..kim oldunuzu sölein nolur. 1 numara o şarkı neydi öle arkadşım ağlatın beni.. 4 numara şarkı mukemmel ayrıca sesin sezen aksu gibi aynı 9 numsara sende gitarında haarikasınız yaa bayıldım hepinize yaa.
öncelikle hepinizi cesaretinizden dolayi tebrik ediyorum kizlaropuyorumnanaktan helal olsun bu kadar güzel sarki söyleyen arkadaslarimiz varmis aramizdaa.s. hepinize basarilar dilerim keske daha fazla oy kullanma hakkimiz olsaydi bir türlü karar veremiyorum:uhm: birbirinden güzel sarkilar var hepinizin emekelrinize saglik arkadaslaralkisalkisalkisalkisalkisalkis kazen beyin sürprizide cok hos tesekkür ederim. ayrica cenebazim sanada kolay gelsin canim emegine saglika.s. 1. cok duygulu bi sesin var agladim dinlerken süpersinalkisalkisalkis 3. sesin harika duru bir sesin varalkisalkisalkis 4. sesinde sarkinda cok güzelalkisalkisalkis 9. seninde sarkina bayildim bunlarin arasinda kaldim neyse ben gidip birkackez daha dinliyeyim emeginize saglik kizlar basarilar dilerima.s.a.s.
Kizlar hepinizi ayakta alkisliyorum, gercekten harikasiniz... Cokk cokkk begendim; sesleriniz sarkilariniz beni coook uzaklara götürdü, hüzünlendim... Cok kisiyi begendim, ama 4 ve 9 numara arasinda kaldim veeee nihayetinde oyumu 4 den yana kullaniyorum... Müthis etkileyici bir ses; insanin tüylerini diken diken ediyor; hatta esimle dinledik, zor inandi kk`dan birisi olduguna, maasallah diyorum Bu yarismanin lütfen devami gelsin; düsünen arkadasima da cok tesekkür ediyorum...
kessinlikle katiliyorum bu yarismanin devamlari gelmeli kulaklarimizin pasi silindi sayenizde bircogunuzun ses rengi okadar harika ki cakma sanatcilar dinlesinde utansinlar ya helal olsun birkez daha sizlere