• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çenemle ilgili!!!

Msspinkie

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
10.267
25.562
598
Ya kizlar gerçekten büyük bir dert benim için....
Benim kötü bir huyum var çene kuturdetme eşim falan kızıyor ama dayanamıyorum tık gibi özellikle stresliyken. Şimdi bayadir fark ettiğim bisiy soracağım kaplama olan alt dişimin kemiğinde hafif boşluk var bu nedir acaba? Bir doktor önem vermemişti gece plağı vermişti ama sanki genişledi gibi ... Bilen biri varmıdır? Gece gece uyuyamıyorum🤭😢

Tam şu bölge hafif bir incelme gibi.

Eklentiler

• IMG_20191208_011159.webp
    IMG_20191208_011159.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 53
yapma oyle galacan evladımm .

dr. git bi bakalım ne dıyecek.kıtırmakdan oluyor sanırım

Çenemle ilgili deyince, bu kocasına çok çene yapıyosa "netcem ben bu çenemi gııığğğzzzlaaarrr goşuuuun yetişiiiğğn" diyen biri sandım 🙈

Çene nasıl kütletilir ki 😳 kalın ve sert plak çok kullanıldığında çene kaymasi yapiyor demişti doktorum, ona göre bir plak secebilirsiniz ama bence siz gece uykunuzda dişinizi sıkıyorsunuz o sebeple dişlere baski oluyor ve malesef dişlerde de problemler oluyor. Diş sıkma yüzünden normal dişler bile zamanla dökülüyor degil ki kaplamaya neler olur.

Benim de kütletme huyum var. Gün içinde yapmamaya çalışıyorum ama uyku-uyanıklık arası elimde olmadan yapıyorum veya dalgınken yapıyorum. Stresliyken oluyor en çok. Ben çözüm bulamadım

Sabah uyandigimda küt diye cenem citlar agzimi acar acmaz cat cut eder
Sanirim dis sıkmaktan iki taraftanda cigneme disim kirik :/ cene cerrahına gitmeliyiz..Esimde sikayetci o sesi duyunca uzayliymisim gibi bakar..
Sabah agzimi acamiyorum kütlemesse..

Ceneleriniz için yapılacak bişey yok takılı kalırsa yerinden çıkarsa ameliyat benimde yemek yerken ses çıkıyor mr çektirdim çenem normalinden fazla yerinden çıkıyormuş 😀

Ceneleriniz için yapılacak bişey yok takılı kalırsa yerinden çıkarsa ameliyat benimde yemek yerken ses çıkıyor mr çektirdim çenem normalinden fazla yerinden çıkıyormuş 😀
Hala ses geliyor mu çenenizden düzeldi mi?

Back
X