• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uykuda Diş ve Çene Sıkanlar ?

Kesinlikle uzun yillardir ben de panik atakla mucadele ediyorum 2 yil hic yasamadigim oldu olumsuz duygulardan kacarak ne zaman olumsuz fikirler kaygilar beynime ususse panik atak merhaba diyor Allah dusmanimin basina bile vermesin bize de yardim etsin
Amin inşallah sizde kurtulursunuz bu dertten rabbim kimseye vermesin böyle bi rahatsızlığı.

Cene cerrahı bi doktorla daha emin olunur sanırım ama dediğiniz gibi şans sizde denemişsiniz 3 kere hem umarım daha yaptırmak zorunda kalmadan sıkıntınızdan kurtulmuş olursunuz inşallah 🙏🏻
İnşallah ama maalesef kolay geçecek bir şey değil. Ben de neredeyse 15 senedir sıkıyorum. hatta ilk yapan doktor “ben kendime 8. Botoksu yaptım” demişti. Kas çok güçlenmeden, tez vakitte yaptırmak lazım. Bir de yaptırınca en az 6 ay beklemek gerekiyormuş etkisi geçse de geçmese de. 6 aydan kısa sürede başka bir doz yaptırırsan vücut antikor üretiyormuş botoksa karşı ve son olarak kadınlarda görülme sıklığı çok daha fazlaymış. Tek etkisi kesinlikle stres DEĞİL. Caner bey bana “beyinde bir bölge var, komut gönderiyor ‘sık’ diye, onu tedavi edemiyorsun.” demişti. Bu durumu kabul edip elimden geldiğince botoks ve plakla çözmeye çalışıyorum. Gerçi ben daha çene cerrahına plak yaptırmadım. Normal apareyler ile gece uyuyorum ama en azından sıksam bile dişlerim çok yıpranmıyor. Şunu da ekleyeyim, dişlerime çok dikkat ederim ama kanal tedavisiz ya da dolgusuz dişim yok diyebilirim. sürekli sıkmaktan dolayı dişler çok kolay çürüyor, iltihaplanıyor ve kırılıyor.

Merhaba çok eskiden beri uykumda dişlerimi sıktığımı biliyordum sabahları çenemin ağrısıyla uyandığımı hep bilirim yani bu gün içerisindede devam eder çene ağrılarım maalesef ama geçen hafta ilk defa dişlerimi gıcırdatmışım uykumda ve annem uyandırmak istemiş hatta çok yüksek sesle yaptığım için oda korkmuş. Daha önce çene cerrahine gitmiştim derin gevşeme egzersizleri vermişti ve gece plağı kullandım 3 ay ama onuda sıktığım için plak zedelenmişti artık çene ağrılarına alıştığım için önemsememiştim. Stresli, gergin bir iş ortamım var ne yazıkki ve çok sıkıntı yaşadığım kaygı, endişe ve panik atak sorunumda oluştu kısa süre önce bununda etkileriyle çözüm bulmak istedim bu durumu yaşayanlar varsa veya kurtulanlar varsa bundan hangi tedavi yöntemi ile olduğunu bahsedebilirlerse çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Bende yapiyomusum o dis gicirtisini. Sebebi stres kaynakli arastirdigimda. Bu sinirsel bi durum.Cene cerrahisinden cok psikolog ilgileniyor.bende randevu aldim psk zaten devam eden anksiyete surecimde var.

Bende yapiyomusum o dis gicirtisini. Sebebi stres kaynakli arastirdigimda. Bu sinirsel bi durum.Cene cerrahisinden cok psikolog ilgileniyor.bende randevu aldim psk zaten devam eden anksiyete surecimde var.
Peki bilgi almak için soruyorum rahatsız olmazsanız anksiyete süreciniz nasıl devam ediyor nasıl gelişti ?

Back