Çenemdeki kıl :(

heliconia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
504
1
46
Manisa
bazılarınıza sorunum komik gelebilir ama tavsiyenize ihtiyacım var
öyle kıllı bi kız değilimdir çenemde sarı sarı ince tüyler çıkıyor ve tabiki bunu problem yapmıyorum ama o sarıların arasından simsiyah ve çok kalın bir tane kıl sürekli çıkıp duruyo cımbızla sadece onu alıyorum ama bu konu canımı sıkmaya başladı o kıl bu hafta yine çıkmaya başladı ve çıktığı yere dokunduğumda hafif bi acı duyuyorum acaba cımbızla onu aldıktan sonra limon suyu sürsem işe yarar mı?
tavsiyelerinizi bekliyorum...:2:

yarar ....deniztuzu ve limonun tüy azaltıcı etkisi var...

Tek kılsa hiç cımbızla filan uğraşma .Direk iğneli epilasyonla aldır.Sonra tek tüyle başlarsın gözünün gördüğünü cımbızlarsın

Tek kılsa hiç cımbızla filan uğraşma .Direk iğneli epilasyonla aldır.Sonra tek tüyle başlarsın gözünün gördüğünü cımbızlarsın

sanırım haklısın bir taneydi ama şimdi ikincisi çıkıyor heralde ben cımbızla uğraşırken birden fazla çekmeye başladım

canım aynı sorun bendede var çenemde 1 tane siyah tüy var ama ben onu çakmakla yakıyorum cımbız hem güçlendiriyo hem artırıyo cımbız kullanma derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…