• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çenemdeki kıl :(

heliconia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
504
1
46
Manisa
bazılarınıza sorunum komik gelebilir ama tavsiyenize ihtiyacım var :(
öyle kıllı bi kız değilimdir çenemde sarı sarı ince tüyler çıkıyor ve tabiki bunu problem yapmıyorum ama o sarıların arasından simsiyah ve çok kalın bir tane kıl sürekli çıkıp duruyo cımbızla sadece onu alıyorum ama bu konu canımı sıkmaya başladı o kıl bu hafta yine çıkmaya başladı ve çıktığı yere dokunduğumda hafif bi acı duyuyorum acaba cımbızla onu aldıktan sonra limon suyu sürsem işe yarar mı?
tavsiyelerinizi bekliyorum...:2:

bazılarınıza sorunum komik gelebilir ama tavsiyenize ihtiyacım var :(
öyle kıllı bi kız değilimdir çenemde sarı sarı ince tüyler çıkıyor ve tabiki bunu problem yapmıyorum ama o sarıların arasından simsiyah ve çok kalın bir tane kıl sürekli çıkıp duruyo cımbızla sadece onu alıyorum ama bu konu canımı sıkmaya başladı o kıl bu hafta yine çıkmaya başladı ve çıktığı yere dokunduğumda hafif bi acı duyuyorum acaba cımbızla onu aldıktan sonra limon suyu sürsem işe yarar mı?
tavsiyelerinizi bekliyorum...:2:

yarar ....deniztuzu ve limonun tüy azaltıcı etkisi var...

Tek kılsa hiç cımbızla filan uğraşma .Direk iğneli epilasyonla aldır.Sonra tek tüyle başlarsın gözünün gördüğünü cımbızlarsın :19:

canım aynı sorun bendede var çenemde 1 tane siyah tüy var ama ben onu çakmakla yakıyorum cımbız hem güçlendiriyo hem artırıyo cımbız kullanma derim

Back