Lazerin bir türümüdür bu?
evet lazerin bir türü..bende yaptırmıştım ve mahvetti suratımı..her tarafına yayıyor..
bence riskli bir yöntem..bu kadar bilseydim ne vaktimi ne paramı harcardım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lazerin bir türümüdür bu?
evet lazerin bir türü..bende yaptırmıştım ve mahvetti suratımı..her tarafına yayıyor..
bence riskli bir yöntem..bu kadar bilseydim ne vaktimi ne paramı harcardım..
Alexandr damı yayıyor tüylerıı bacım (
Alexandr damı yayıyor tüylerıı bacım (
evet ben zaten onu kullandım:26:
ben de iğneliye başlamayı düşünüyorum.. İğneliyle olumlu ya da olumsuz sonuç alanlar var mı kızlar ? Bir de iz kalıyor mu ?
mankenler nasıl kurtuluyor... bız nasıl kurtulacagızz bu tuylerdenn pekı saclarımız kolaylıkla dokulebılırken yüzümuzdekı ve vucudumuzdakıler aksıne bıze askla baglanıyorlar... gutto karınca kremı kullanmak ıstıyorum son care olarak bununla ılgılı bır bılgın var mı pekı bacım
evet canım lazerın ıcınde en ıyısı buymus etkı olacagını düşünüyorum diode lazerden daha çok etkı etti yuzumdekı yara berenın coklugundan yorum yapıyorum :)2 hazıranda yaptırdım[/QUOT
İnşallah fayda görürsün yaa
peki senin tüylerin nasıl sertmi siyahmı? Benimkiler hep sarı.
Bu lazer türlerindende hiç anlamıyorum yaa
kızlar aynı sorn bende de vardı kalın ve siyahtı yüzümdeki tüyler önce lazere gittim inceldiler ve sarardılar
sonra iğneliye başladım fakaaat hamile kaldım devam edemedim bebeğim 5 aylık 2 ay sonra kaldığım yerden devam edicem
şimdi bişey dikkatimi çekti iğneli yaptıran arkadaşlar hep çok acıyo demişler benim yaptırdığım yerde emla kulandırıyorlardı acı yoktu yani bide öle deneyin derim
peki sen nerdesin şehir olarak?
yok artık ben acısına falan katlanıcam..:26:
ben istanbldayım canım emla bir krem, seansa girmeden önce eczaneden bir tüp alıp sürüyordm 15 20 dakika bekledikten sonra iğneliye başlıyorlardı ve inan acı yok çünkü uyuşturuyor dene bence
hangi taraf diyim o zaman
ben pendik..yok artık zaten öle ya da böyle göz aldım bir şekilde ama denerim onuda tabi ki sağolasınn
ben şuan ip-cımbız ikilisiyle devam ediyorum..oldukça sert ve siyah..iğnelide bu ayrım var mı bilmiyorum ama..:26:
bende şirinevlerde yaptırdım kremi eczaneden al sür ve yaptır iğnelini ohh mis
tüylerin siyah ve sert olması sadsece işlemin süresini ve seansı biraz daha arttırır başka bi sıkıntısı yok yani