• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çenemdeki bitmeyen tüyler

ben de iğneliye başlamayı düşünüyorum.. İğneliyle olumlu ya da olumsuz sonuç alanlar var mı kızlar ? Bir de iz kalıyor mu ?

Alexandr damı yayıyor tüylerıı bacım :((

Ben de göğüs ucuna alexandır yaptırmıştım. Gerçi arada başka cihazlarla da yaptılar. İnceldi ama olmayan yerlere de yayıldı göğsümde daha açık renkli tüyler.Saçma kadın bir de yeni tüylerin çıkıyo hormonlarına tekrar baktır diyor.:47:

Son düzenleme:
evet ben zaten onu kullandım:26:

mankenler nasıl kurtuluyor... bız nasıl kurtulacagızz bu tuylerdenn pekı saclarımız kolaylıkla dokulebılırken yüzümuzdekı ve vucudumuzdakıler aksıne bıze askla baglanıyorlar... gutto karınca kremı kullanmak ıstıyorum son care olarak bununla ılgılı bır bılgın var mı pekı bacım

ben de iğneliye başlamayı düşünüyorum.. İğneliyle olumlu ya da olumsuz sonuç alanlar var mı kızlar ? Bir de iz kalıyor mu ?

iğneli epilasyon topiğine bakarsan oradaki paylaşımlar yararlı olacaktır..

diğer bölgeler için bişr şey demiyorum ama yüz için kesinlikle ama kesinlikle önerilebilecek bir yöntem değil bana göre..ben zamanında
fevri bir karar vermişim ve sonuç daha fazla tüy..yazın geçmesini bekleyenlerden biri de benim..zaten bu iş ticarete döküldüğü için lazerle şöyle bir tarayıp sıradaki deniyor...:ssz: ben birde pendik in göbeğinde bir merkezde yaptırdım,kaç defa ödeme açısından sorun çıkardılar falan...yani amann diyim..:31:

kızlar aynı sorn bende de vardı kalın ve siyahtı yüzümdeki tüyler önce lazere gittim inceldiler ve sarardılar
sonra iğneliye başladım fakaaat hamile kaldım devam edemedim bebeğim 5 aylık 2 ay sonra kaldığım yerden devam edicem

şimdi bişey dikkatimi çekti iğneli yaptıran arkadaşlar hep çok acıyo demişler benim yaptırdığım yerde emla kulandırıyorlardı acı yoktu yani bide öle deneyin derim

mankenler nasıl kurtuluyor... bız nasıl kurtulacagızz bu tuylerdenn pekı saclarımız kolaylıkla dokulebılırken yüzümuzdekı ve vucudumuzdakıler aksıne bıze askla baglanıyorlar... gutto karınca kremı kullanmak ıstıyorum son care olarak bununla ılgılı bır bılgın var mı pekı bacım

canım bunun için önce şunu demem lazım...hormon testlerin tam mı?

tsh,progesteron,lh gibi kadınlık hormonlarının dışında böbrek üstü bezleri,kortizola baktırdın mı?

maalesef bu da öyle bir hastalık kii..:26: ne diyim.. o kadar gür saçlarım vardı ki..kuaföre giderdim kesemem ben bu saçı derdi..
şimdi insanlar ayyy ne kadar az diyince deli oluyorum...başına gelmeyen bilmiyorum bu durumu elin kolun bağlı..:50: ilk önce o testleri yaptır,yaptırdıysan o şu bu değil iğneli epilasyona katlanacaksın iyi bir uzmanda..

bir arkadaşımın ablası yıllar önce yaptırdı..okurken jiletle almış yüz bölgesini düşün..sonra iğneli yaptırmıştı..geçtiğimiz aylarda gördüm ö imrendiğim pürüzsüz yüz...:nazar: yani oluyor yeterki çaba gösterelim:28:

evet canım lazerın ıcınde en ıyısı buymus etkı olacagını düşünüyorum diode lazerden daha çok etkı etti yuzumdekı yara berenın coklugundan yorum yapıyorum :)2 hazıranda yaptırdım[/QUOT

İnşallah fayda görürsün yaa :14:
peki senin tüylerin nasıl sertmi siyahmı? Benimkiler hep sarı.
Bu lazer türlerindende hiç anlamıyorum yaa :47:

kızlar aynı sorn bende de vardı kalın ve siyahtı yüzümdeki tüyler önce lazere gittim inceldiler ve sarardılar
sonra iğneliye başladım fakaaat hamile kaldım devam edemedim bebeğim 5 aylık 2 ay sonra kaldığım yerden devam edicem

şimdi bişey dikkatimi çekti iğneli yaptıran arkadaşlar hep çok acıyo demişler benim yaptırdığım yerde emla kulandırıyorlardı acı yoktu yani bide öle deneyin derim

peki sen nerdesin şehir olarak?

yok artık ben acısına falan katlanıcam..:26:

İnşallah fayda görürsün yaa :14:
peki senin tüylerin nasıl sertmi siyahmı? Benimkiler hep sarı.
Bu lazer türlerindende hiç anlamıyorum yaa :47:[/QUOTE]

herkesın sarı benım ınce ve sııyah tuylerımm :37:

O zaman sen şanslılar arasındasın :1:
Valla benimkiler oldukça sarı ve artık şuan lazer falan uğraşmıcam bakalım belki dermonox işe yarar yani inşallah :14:

ben istanbldayım canım emla bir krem, seansa girmeden önce eczaneden bir tüp alıp sürüyordm 15 20 dakika bekledikten sonra iğneliye başlıyorlardı ve inan acı yok çünkü uyuşturuyor dene bence

hangi taraf diyim o zaman:1:

ben pendik..yok artık zaten öle ya da böyle göz aldım bir şekilde ama denerim onuda tabi ki sağolasınn:16:

ben şuan ip-cımbız ikilisiyle devam ediyorum..oldukça sert ve siyah..iğnelide bu ayrım var mı bilmiyorum ama..:2
6:

hangi taraf diyim o zaman:1:

ben pendik..yok artık zaten öle ya da böyle göz aldım bir şekilde ama denerim onuda tabi ki sağolasınn:16:

ben şuan ip-cımbız ikilisiyle devam ediyorum..oldukça sert ve siyah..iğnelide bu ayrım var mı bilmiyorum ama..:2
6:

bende şirinevlerde yaptırdım kremi eczaneden al sür ve yaptır iğnelini ohh mis :21:
tüylerin siyah ve sert olması sadsece işlemin süresini ve seansı biraz daha arttırır başka bi sıkıntısı yok yani

bende şirinevlerde yaptırdım kremi eczaneden al sür ve yaptır iğnelini ohh mis :21:
tüylerin siyah ve sert olması sadsece işlemin süresini ve seansı biraz daha arttırır başka bi sıkıntısı yok yani

teşekkür ederimmm:16:

sarı tüylerde daha mı etkili o zaman iğneli? ee kızlar size daha uygun o zaman:3:

Yok be bacım baksana burda kıl tüy muhabbeti yapıyoruz kendi adıma hiç bakımlı değilim olamıyorum illa bi yerde bişi çıkıyor yaa :3:

Back