• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çenemdeki bitmeyen tüyler

Lipbalmi

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
405
82
643
merhaba kızlar,

benim de yüzümdeki tüylerle başım dertte. esmer koyu tenliyim. tüylerim de siyah. yıllardr aynı çileyi çekmekten yoruldum. bacaklarım bikini bölgesi bile azaldı sir ağdayla ama çenemdeki tyülere hiçbirşey etki etmiyor. tam tersi gün geçtikçe sanki artıyor. lazer yaptırdı hiç ama hiç işe yaramadı. sonra yine sir ağga+ip'e döndüm. sadece birini de kullanamıyorum. ağdayla aldırsam küçük küçük olanlar kalıyor onlara ip vurdurmak zorunda kalıyorum. bu ara ipi bıraktım çünkü çoğalttığına inanıyorum. sadece ağda yapıyorum ama böyle olunca da kızlar inanır mısınız 2 -3 günde bir yapmak zorundayım buna rağmen hala siyah siyah var o kadar moralim bozukki dışardan gören bakımlı biri der bana ama o tüylerim biraz çıkmaya başlayınca çok kötü duruyor. nedir bunun bir yolu çözümü yok mu. lazer de işe yaramıyor. ip çoğaltıyor mu o yüzden mi bu haldeler. bioder mi kullansam ne yapsam?

merhaba kızlar,

benim de yüzümdeki tüylerle başım dertte. esmer koyu tenliyim. tüylerim de siyah. yıllardr aynı çileyi çekmekten yoruldum. bacaklarım bikini bölgesi bile azaldı sir ağdayla ama çenemdeki tyülere hiçbirşey etki etmiyor. tam tersi gün geçtikçe sanki artıyor. lazer yaptırdı hiç ama hiç işe yaramadı. sonra yine sir ağga+ip'e döndüm. sadece birini de kullanamıyorum. ağdayla aldırsam küçük küçük olanlar kalıyor onlara ip vurdurmak zorunda kalıyorum. bu ara ipi bıraktım çünkü çoğalttığına inanıyorum. sadece ağda yapıyorum ama böyle olunca da kızlar inanır mısınız 2 -3 günde bir yapmak zorundayım buna rağmen hala siyah siyah var o kadar moralim bozukki dışardan gören bakımlı biri der bana ama o tüylerim biraz çıkmaya başlayınca çok kötü duruyor. nedir bunun bir yolu çözümü yok mu. lazer de işe yaramıyor. ip çoğaltıyor mu o yüzden mi bu haldeler. bioder mi kullansam ne yapsam?

aynı dertten müzdaribiz de en kalıcı çözüm iğneli epilasyon..
iyi bir uzman bulup sonbaharlar birlikte başlatmak gerekiyor..
şahsen benimde canıma tak dedi ve bazı zamanlar bunalıma
bile sokuyor..anormal bir kadın olduğumu düşünmeden edemiyorum..
fakat o acıyada gerekirse katlanmak lazım..az buzda değil..:26:
ama dediğim gibi ben de lazer yaptırmış ve çooook pişman olmuş
biri olarak iğneliyi buradan da gördüğüm kadarıyla kesin çözüm
olarak görüyorum..:31:

Bende sizin gibiyim hanımlar.İğneliyi denedim ama çoooooooookkkk fazla acıyor ayrıca çenemde kalan izlerde yanıma kar kaldı :43:
Dayanamadım bıraktım şimdi dermonox'u deniyorum şuan için geç çıkardığı kesin bakalım ne olacak :25:
Baş belası bu kıllar yaaa :31:

lazer yaptırdığımda ben çıkmadığını sanmıştım seanslar arasında.. ama sonradan bir arkadaşımın beni uyarmasıyla (ince ince ama bayağ uzamıştı tüyler) anladım. sonra da bıraktım. zaten her seans jilet sürmek gerekiyordu ve en sevmediğim şey buydu. bacak, koltukaltı olsa jilet sürülür ama yüze sürülmez. ayrıca ben bacaklarımı kollarımı heryerimi sir ağdayla almaya razıyım lazer düşünmüyorum. bıyığa bile razıyım ama şu çenedekiler ne kadar kötü:(((

Dermonox nasıl birşey bioder gibi mi?

evet canım haklısın yüzdeki tüyler başka yere benzemiyor utanç sebebi :26:
zaten bana lazer olmuyor sarılar hepsi ve çok yoğunlar

Dermonox bitkisel bir ürün her akşam uygulanıyor. Bioderi hiç kullanmadım ben bilmiyorum :44:

Şuanda geç çıkarması bile benim için avantaj bakalım

bende aynı dertten muzdarıbım lazer yaptırmaya basladım ınceldıler fakat tuyler yayılmacı polıtıka guttuler .. bır arkadas sır agda gutto karıınca yagı kremı kullan dedı ama kararsızım napsak ta kurtulsak su tuylerdenn istenmeyen ot misalı basta bıtıyor :)

bende aynı dertten muzdarıbım lazer yaptırmaya basladım ınceldıler fakat tuyler yayılmacı polıtıka guttuler .. bır arkadas sır agda gutto karıınca yagı kremı kullan dedı ama kararsızım napsak ta kurtulsak su tuylerdenn istenmeyen ot misalı basta bıtıyor :)

evet duymuştum ben lazerin olmayan yerlerdede çıkardığını malesef :26:
Guttoyu bende duymuştum ama kullanmadım zaten kararlıyım sırayla denicem hepsini :9:

Son düzenleme:
evet duymuştum ben lazerin olmayan yerlerdede çıkardığını malesef :26:
Guttoyu bende duymuştum ama kullanmadım zaten kararlıyım sırayla denicem hepsini :9:

benım bu konuda denemedıgım sey kalmadı papatymsın karınca yagı ,haır free jell, epılamor, lımon tuz ikilisi yok bıtmıyor anacım sankı beslıyorum ... guttoyu aldım vucudumda denemeyı planlıyorum ılk önce baktım faydasını gorursem yuzume kullanacagım

benım bu konuda denemedıgım sey kalmadı papatymsın karınca yagı ,haır free jell, epılamor, lımon tuz ikilisi yok bıtmıyor anacım sankı beslıyorum ... guttoyu aldım vucudumda denemeyı planlıyorum ılk önce baktım faydasını gorursem yuzume kullanacagım

Ben şu epilamora bitim kadar güvenemedim hiç nedense :1:
peki bu ürünleri nerelerinde kullandın?
öyle tuhafki çok kıllı bir insan değilim ama maşallah yüzüm pala remzi gibi :25:

kızlar bunun kesin çözümü iğneli epilasyon..bir diğer ürünlerin
sadece ticari amaçlı olduğunu düşünüyorum ki bende çok şey kullandım..:26:

ağrısa da acısa da yaptırcam..:25:

olumlu sonuç ortalaması yüksek..eğer tedaviye cevap alınamıyorsa başka bir takım sorun olabilir gibi sanki..:26:

bende kasımdan beri lazer uyguluyodum ama hiç bir azalma olmayınca cumartesi iğneliye geçtim,çok acıyo ama inş geçer de çektiğim acıya değer...görüntüsü hiç hoş değil:(nedir bu kadınların derdi ya:(

Ben şu epilamora bitim kadar güvenemedim hiç nedense :1:
peki bu ürünleri nerelerinde kullandın?
öyle tuhafki çok kıllı bir insan değilim ama maşallah yüzüm pala remzi gibi :25:

:))) ayy cok guldurdun benı yavrum yaa benımde yuzum erkekten farkı yoktu lazer ıncelttı fakat tuylerım yayıldı ergenlıge gıren erkekler gıbı oldum :) bu ürünlerı yuzumde denedım bacaklarımda bikini bölgesınde son carem gutto onu denedgımde işe yaramazsa barısık yasamanın carelerıne bakacagım :D

kızlar ben 9 aydır falan bioder kullanıyorum pek memnun değilim dedim ama sizin yazdıklarınızı okuyunca işe yaradımı diye düşünüyorum.ben yüzümü ilk aldırdığımda beri başka hiç bişey sürmedim.iple hiç almadım cımbız hiç değdirmedim.hiç bir şekilde başka bişeyle almadım yani.bioderide ihmal etmeden sürdüm.en son aldıralı 1 ay 18 gün falan oldu daha almadım bioderde sürmüyorum artık.he bittimi diceksiniz hayır bitmedi devam etmek isterdim ama ağda bana dokundu artık yüzümü sivilce kapladı.bioderde bitermezdi zaten tahminimce geç çıkartıyo demektir.en azından 2 haftada bir almıyordum.

yüzümde çıkan tüyleri kafama ektirseydim süper olurdu sanırım..
o dertten de kurtulurdum..:37:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back