• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Çene ve dudak üstümdeki koyuluklar

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

sevgicikler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
169
1
96
İstanbul
arkadaslar gecen sene cok kötü bir yüze sahiptim çenemde bir sürü sivilce cıktı bildiğin artık kıpkırmızıydı ve bazı sivilcelerimde acıyordu cokta kötü görünüyordu. ilk defa böyle bişey yasadım ve nedense hepte cenemde cıkıyordu alnımda yada yanagımda cıkmıyordu.
doktora gittim ve hap tedavisine basladı yanındada sabah aksam krem sürüyodum hapla beraber kullandım ve yüzüm yavas yavas iyileşmeye basladı cenem.
yazın kremleri bıraktım doktor güneşte zararlı olabilir dediği için.
herneyse şimdi cenemde arada sırada 2-3 tane sivilce cıkmaya basladı azaldılar ama hep lekeleri kaldı ve lekelerde gecince koyuluklar olustu dudagımın üstü ve cenem yanaklarımla alnım burnuma göre daha esmer.
ve cok kötü bi görüntü olusuyor sanki sakallarım varmıs gibi bi karartı oldu cenemde duadgımın üstünde.
cildimin rengine geri gelmesını ıstıyorum normalde bugday tenliyim ama esmer gözüküyorum yüzüm soluk ve kapkara duruyor özellikle cene bölgelerim
lütfen yardımcı olun :((

Lekelere iyi gelen bir krem varmış, onun adını ben de arıyorum. O iyi gelebilir belki?

arkadaşlar bu sorun bendede var dudagımın usdü altı yani agzımın tüm cevdesi diyer bölgelere göre cok koyu birde beyaz tenliyim cok çirkin duruyo dokdora gidicem bende ama sizlerin tasfsiyelerinizede ihdiyacım var

Back
X