çene ucu dolgusu

bebeksicimaley

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2021
29
9
23
Merhaba, dün çene ucuna 1ml dolgu işlemi uygulandı. İlk yapıldığında görüntü güzeldi fakat dün akşamdan beri o kadar şişti ki. Sanki çenemin üzerinde biri oturuyormuş gibi bi his de var. Daha önce dudak dolgusu yaptırmıştım, ertesi gün şişlik ve morluklarda azalma olmuştu. Sanırım çene için aynısı geçerli değil ama aynaya baktıkça aklımı s... diyorum. 2 haftada düzeldiği söyleniyor ama çok uzun bir süre değil mi? Aynaya bakınca keloğlandaki şu karakter gibi hissediyorum. Yaptıranlar varsa tavsiyeye açığım

Eklentiler

• uzun.png
    92,3 KB · Görüntüleme: 128
İlk yapildiginda gunlerce agladim cadi cenesi gibi diye. Sonra eritin diye geri gittim doktor asla eritmem dedi. 1 ay icinde oyle guzel oturdu ki cok cok begendim. Ama kemik ustu dolgular anca 3-4 haftada oturuyormus. Simdk yarisindan fazlasi eridi uzuluyorum :)) yeniden yaptiririm kesin

Ya şişlik biraz indi ya da aynadaki çirkin görüntüye gözüm alıştı :) bir de benim yüzüm zaten ovaldi, yaptırırken de doktora yüzüm uzamasın bisiklet koltuğu gibi olmasın doktorcum plizz demiştim. Sadece çene ucunu biraz daha yuvarlak yaptık daha feminen olayım diye ama hacivat oldum resmen ahhaha umarım çabucak düzelir

Duzeliyor yumusuyor suan tas gibidir. :))
Erittirme sakin, zaten cabuk eriyor 6-8 ay omru var

Ben yaptirdigimda çenem ortadan ikiye ayrılacak sanmıştım gerildi de gerildi hatta çene ucu bir tık asimetri oluşmuştu ortalama bir ay kadar oturması sürmüştü daha sonra tekrar yaptirdigimda yenilemek için öyle olmadı sanırım ilk defa yapıldığında daha fazla semptom gösteriyor stres yapmayın geçecek

2 hafta oldu yaptıralı, biraz daha normal duruyor şu an ama tam oturmadı gibi. Umarım güzel olur sonuç, teşekkür edeerimm

arkadaşlar ben dudak dolgusu yaptırdım sonuçtan hiç memnun kalmadım.juvaderm marka dolgu kullanıldı.
kontrole gidicem ama düzelttirmek de istemiyorum. sorum şu ki, dudağa uygulanan kalan dolgu çene ucuna uygulanabilir mi acaba? bilgisi tecrübesi olanlar paylaşabilir mi?

Bildiğim kadarıyla kalan diye bahsettiğiniz 1ml dolgudan 0.25ml falan olması lazım çenenize yapılsa bile hiçbir fark olmaz

Bildiğim kadarıyla kalan diye bahsettiğiniz 1ml dolgudan 0.25ml falan olması lazım çenenize yapılsa bile hiçbir fark olmaz
yanıtınız için teşekkürler. kendi dudağım ince değil hatta kalın sayılır. bana 0.5cc gibi uygulama yaptı. ilk defa korkuyla uygulama yaptırdım ve korktuğum da başıma geldi. ama o kadar morluk oluştu ki düzelttirici işlem yaptırmak istemiyorum. 10 günde zor iyileştirdim arnica kremin yarısını dudağıma sürdüm sürekli. hem dudak hem de dudak üstü bıyık bolgesi morardı.
şuanda 12.gündeyim ve hiçbir farkı yok gibi.
açıkçası dolgular pahalı ve ciddi de bir para ödedim. bu sebeple kalan dolgu çeneye kullanılır mı onu sormak istedim. juvaderm 3 idi dolgu markası. doktor uygular mı uygulamaz mı bilmiyorum ama talep etmek istiyorum.

İlk kez olduğu için ve çok az yapıldığı için etkisini kaybeder çok geçmeden genelde yaptırdıkça kalıcığı da artıyor. Morluk biraz ciltle alakalı maalesef

İlk kez olduğu için ve çok az yapıldığı için etkisini kaybeder çok geçmeden genelde yaptırdıkça kalıcığı da artıyor. Morluk biraz ciltle alakalı maalesef
yani tekrar yaptırsam tekrar moraracak diye baya korkuyorum. bu şekilde kalsın diye düşünüyorum.
peki dolgu markası hk. bilginiz varmı? bu dolgu çene ucuna uygulanır mı mesela? juvaderm 3 sadece dudak için uygulanır diye bir durum varmı?doktor uygulamak isterse uygular diye düşünüyorum ben ama.

Markayı biliyorum ama o kadar bilgim yok ancak şöyle bir şey var rötuş önemli bir kere yaptırdıysanız elzem. O kadarcık dolgu çeneye yapılsa bile fark yaratmaz yani 1ml bile açmamış size yarımsa ilk seferde çoğunu kullanmıştır zaten bence çeneye yaptırıp boşa gitmesin. Eşitsizlikler varsa dudakta rötuş için kullanılması çok daha mantıklı.

anladım. teşekkür ederim.

anladım. teşekkür ederim.
merhaba, ben dudak dolgusunu ilk yaptırdığımda üst dudağım alt dudağımın 2 katı olmuştu neredeyse ve morardı. Bi haftada morluk ve şişlik azaldı ama tam oturması 2 hafta sürüyor. Juvaderm iyi bi marka ama çene ucuna kemik dolgusu dediğimiz dolgulardan yapılıyor, dudakla aynı değil daha sertler ve kalıcılıkları daha fazla. Ayrıca çene ucuna minimum 1ml dolgu işlemi uygulanıyor. 2-3ml dolgu bile kullanılabiliyor.

yanıtınız için teşekkür ederim. sadece üst dudağın kendisi mi morardı yoksa bıyık bolgesi de morarmış mıydı acaba? benim de sizin tariflediğiniz gibi alt dudakta birşey yok ama üst dudak ve bıyık bölgesi morardı. kapatıcı ile de zor kapattım ve işyerine gitmek durumunda olduğum için bu konu beni baya üzdü. hatta sanırım bu da etkiledi beni, kurdeşen dokuyorum inanın. şimdi kontrolde tekrar bi morluk yaşarsam diye siz tecrübeli arkadaşlarıma danışmak istedim. kontrol esnasında da benzer durumları yşaamış mıydınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…