kızlar yakup avşarın asistanı ile görüstüm ...sizi görmeden birsey diyemeyiz dedi
merhaba yakup beyle görüştünüz mü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar yakup avşarın asistanı ile görüstüm ...sizi görmeden birsey diyemeyiz dedi
valla ben nacı celike cene ameliyatı oldum fıyatını bılmıyorum ama serhat tuncer gorustugumde ameliyat fıyatı verırken cene 4000 tl yapıyorum demıstı ama o medpor degılde sılıkon protez kullanıyormus ben tercıh etmemıstım cunku bu protezler ılerıkı yıllarda kemıgı erıtıyormus
ameliyat sonrası nasıl geçiyor
valla ben nacı celike cene ameliyatı oldum fıyatını bılmıyorum ama serhat tuncer gorustugumde ameliyat fıyatı verırken cene 4000 tl yapıyorum demıstı ama o medpor degılde sılıkon protez kullanıyormus ben tercıh etmemıstım cunku bu protezler ılerıkı yıllarda kemıgı erıtıyormus
4000 cokmus ben dolgu istemiyorum cunki cene dolgusu ilk seferde tutmuyabiliyormus,ikinci kez yaptirmak zorunda kalabiliyorsun. Ve zamanla cene kuculuyor dolgu oldugu icin, fakat protez kalici uygun fiyata bulabilsem su protezi keske 1000 tlye olaydi protezler
belki vardir bilmiyorm arastirmak lazim
Kızlar madem her ameliyat hakkıında fiyat konusunda bilgi bulabiliyoruz peki neden çene ameliyatı hakkında yok o zman bizde doktorları ve ortalama fiyatlarını buarada konuşalım bence.....:) Ortalama olarak çene büyütme ameliyatlarının fiyatları hakkında bilgi sahibi olan birileri var mı peki aranızda? Ben hem burun hem de çene büyütme olmak istiyorum Zühtü Demir'e onepta başka bir doktorla görüşen bir arkadaşım çene törpületme ve burun estetiği için 6500 civaronda fiyat almış ama Zühtü beyden değil bilgisi olanlar acil olarak bilgi verebilirler mi acaba?
ınternette çene estetiği 1500-3500 TL diye geçiyor.
Ben de biraz öne aldırmak isterim çenemi ama çok ağrılı oluyormuş.
Bu yüzden korkuyorum.
benim ortodonti doktorum olmam gerktiğini söyledi çok zorlu bir ameliyat güzellik amaçlı çekilir dert değil sağlık amaçlı genellikle
Istanbulda
okmeydanı ağız ve diş sağlığı hastanesinde çarpık çene ameliyatları ücretsiz yapılıyor.
Tabi bunun nedeni sağlık açısından tehlike oluşturmasıymış ..
Misal alt çenesi önde olan birinin ince yiyecekleri pek mümkün olmuyor.. Bende olduğu gibi...
Ve zamanla ön dişler oynayıp döklüyormuş ..
Ameliyatı prof. Doktor yapıyormuş
bende kararsızım gitsemmi gitmesemmi diye..
Inanılmaz zorlu aşamaları olan bir ameliyatmış dayanabilirmiyim yada değermi bilmiyorum ...