- 17 Kasım 2024
- 35
- 3
- 1
- 23
- Konu Sahibi ayinbirevresiayca
Arada çenemde ve daha çok çenemin sol tarafında agız kısmının altında böyle ara ara ağrılar oluyor geçiyor ama nedenini bir türlü anlayamadim yaşayan var mı bu durumu ya da bilen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dil sıkıyor olabilir misiniz ?Arada çenemde ve daha çok çenemin sol tarafında agız kısmının altında böyle ara ara ağrılar oluyor geçiyor ama nedenini bir türlü anlayamadim yaşayan var mı bu durumu ya da bilen
Bilmiyorum kiDil sıkıyor olabilir misiniz ?
Uyurken dişlerimi sıktığımı nasıl anliycamUyurken dişlerinizi sıkıyor olabilirsiniz .. gece plağı yapıyorlar bunun için
çene ağrınızdan işteUyurken dişlerimi sıktığımı nasıl anliycam
Ama işte sürekli değil ki vurup geçiyor gün içinde bir de böyle uzun süreli ağrı gibi de değil yaniçene ağrınızdan işte
Zaten sürekli ağrısa buraya konu açmaz doktora giderdiniz bende de oluyordu böyle kasılır gibi arada sonra hırt sesi gelmeye başladı gece plağı kullanınca gece sıktığımı anlamış olduk şimdi rahatımAma işte sürekli değil ki vurup geçiyor gün içinde bir de böyle uzun süreli ağrı gibi de değil yani
Anlık bir ağrı mı ? Şiddetli mi pekiAma işte sürekli değil ki vurup geçiyor gün içinde bir de böyle uzun süreli ağrı gibi de değil yani
Plağı nerde yaptirdin ve ne kadarZaten sürekli ağrısa buraya konu açmaz doktora giderdiniz bende de oluyordu böyle kasılır gibi arada sonra hırt sesi gelmeye başladı gece plağı kullanınca gece sıktığımı anlamış olduk şimdi rahatım
Ben yaptırdığımda 300 tl idi dişçide bundan 4-5 sene önce . Şuanda da çok uçuk fiyatlar olduğunu düşünmüyorum zaten plastik bişey taş çatlasın 2-3 olmuştur yıllar sonra zamlanarak bi bakın Google denPlağı nerde yaptirdin ve ne kadar
Tamamdır teşekkür ederimBen yaptırdığımda 300 tl idi dişçide bundan 4-5 sene önce . Şuanda da çok uçuk fiyatlar olduğunu düşünmüyorum zaten plastik bişey taş çatlasın 2-3 olmuştur yıllar sonra zamlanarak bi bakın Google den
Geçen sene 3500 ₺ yaptırdım bu sene 5 k olmuştur diye düşünüyorumBen yaptırdığımda 300 tl idi dişçide bundan 4-5 sene önce . Şuanda da çok uçuk fiyatlar olduğunu düşünmüyorum zaten plastik bişey taş çatlasın 2-3 olmuştur yıllar sonra zamlanarak bi bakın Google den
Şaşırmıyorum valla gelen zamlaraGeçen sene 3500 ₺ yaptırdım bu sene 5 k olmuştur diye düşünüyorum
Fazladır belki de ya hiç belli olmazŞaşırmıyorum valla gelen zamlara