- 3 Ocak 2011
- 1.065
- 607
- 123
- Konu Sahibi Minikgirl35
Cnm aynen bak bu kişi hata yaptığında özür dileyeceksprunluluğa sahip biri değil hatta hata yaptığını kabul edecek olgunluğa bile sahip değil bu ilişkiyi sürdürmen ömür boyu taviz vermen anlamına geliyor. İnsanız hepimizin başına kötü şeyler gelir elbette ama neden sürekli sen haklı olduğunda bitirmek istediğinde vs geliyor bu kötü şeyler düşündürücü. Bence bu adam cenaze gibi ölüm gibi hayatın en gerçek en acımasız olayını bile ke di hatalarına paravan yapacak kdr çiğ düşüncesiz bi adam. Ve anladığım kdrıyla bu ilişkiye hep sen emek harcamış hep sen alttan almışsın değmez kuzum zahmetine yazık dön arkanı git değerini bilmeyen insanlar için harcama emeğiniAy evet bak çok doğru tespit etmişsin. Tabii ki her olayda bunları söylemiyor ama bariz derecede haklı olduğumu gördüğünde, köşeye
, sıkıştığını hissettiğinde ve benim tamam bitti cidden artık tükendim ben hissini verdiğim de niyese ağır bir sendromla karşıma çıkıyor. Bende o zaman doğal yollarla başa çıkamıcağı için bunların arkasına sığınıyor demekki diye düşünüyorum yani
Aynen canım