• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cenazedeydim Rica ediyorum yazma msjı

Ay evet bak çok doğru tespit etmişsin. Tabii ki her olayda bunları söylemiyor ama bariz derecede haklı olduğumu gördüğünde, köşeye
, sıkıştığını hissettiğinde ve benim tamam bitti cidden artık tükendim ben hissini verdiğim de niyese ağır bir sendromla karşıma çıkıyor. Bende o zaman doğal yollarla başa çıkamıcağı için bunların arkasına sığınıyor demekki diye düşünüyorum yani

Aynen canım :KK24:
Cnm aynen bak bu kişi hata yaptığında özür dileyeceksprunluluğa sahip biri değil hatta hata yaptığını kabul edecek olgunluğa bile sahip değil bu ilişkiyi sürdürmen ömür boyu taviz vermen anlamına geliyor. İnsanız hepimizin başına kötü şeyler gelir elbette ama neden sürekli sen haklı olduğunda bitirmek istediğinde vs geliyor bu kötü şeyler düşündürücü. Bence bu adam cenaze gibi ölüm gibi hayatın en gerçek en acımasız olayını bile ke di hatalarına paravan yapacak kdr çiğ düşüncesiz bi adam. Ve anladığım kdrıyla bu ilişkiye hep sen emek harcamış hep sen alttan almışsın değmez kuzum zahmetine yazık dön arkanı git değerini bilmeyen insanlar için harcama emeğini

Bak bu cümleyi bir kere söylemiştim cenaze meselesi değildi ama yine birşey demişti mühim bende 2 gündür ortada yoksun aşkım yazıyorum cvp yok, maşallah ben patlayınca çok güzel vaktin oluyor saydırmak için demiştim :) o da ben zaten işten güçten stresli oluyorum kafamda bin tane dert üstümde bir sürü sorumluluk var. Sıkıntıyken kabuğuma çekiliyorum . Sonra sevdiğim kişiye patlıyorum malesef. Yapmam gerekir biliyorum ama nazım sana geçiyor demekki demişti. Bende lütfen bu şekilde nazlarımız geçmesin demiştim :KK48:
Bir suru sorumlulugu varsa ve iliskinin sorumlulugunu kaldiramiyor sa sevgili yapmiycak.

Sevdigime patlarim sevdigimden sinirlenirim nazim sana geciyor laflari dengesizligini kabul ettirme yontemidir.

Valla sevgilininorda ayri bi hayati var bu belli sana da cani isterse cevap veriyor. Yuzme verme boylesine.

Bir suru sorumlulugu varsa ve iliskinin sorumlulugunu kaldiramiyor sa sevgili yapmiycak.

Sevdigime patlarim sevdigimden sinirlenirim nazim sana geciyor laflari dengesizligini kabul ettirme yontemidir.

Valla sevgilininorda ayri bi hayati var bu belli sana da cani isterse cevap veriyor. Yuzme verme boylesine.
Valla sonuna kadar haklısın yani her kelimede hemde. Bazı ilişkiler insanı neye uğradığını şaşırtıyor ya hani, beyniniz bulanır.. Aynı öyle olmuştum artık.:silah:

Valla sonuna kadar haklısın yani her kelimede hemde. Bazı ilişkiler insanı neye uğradığını şaşırtıyor ya hani, beyniniz bulanır.. Aynı öyle olmuştum artık.:silah:
Bilmiyorum şuan ayrıldınız mı birden arkadaşımın yaşadıklarını hatırladım aynı iş yerinde çalışıyorduk oda öyleydi ne zaman arasa ya kaza geçirmiş yada cenazede olurdu sonra öğrendik ki adam evli ve o günlerde arkadaşımda dahil 10 kişiyi dolandırmıştı herkes neye uğradığı bilememişti

Bilmiyorum şuan ayrıldınız mı birden arkadaşımın yaşadıklarını hatırladım aynı iş yerinde çalışıyorduk oda öyleydi ne zaman arasa ya kaza geçirmiş yada cenazede olurdu sonra öğrendik ki adam evli ve o günlerde arkadaşımda dahil 10 kişiyi dolandırmıştı herkes neye uğradığı bilememişti
Ayy senin ki daha korkunçmuş :oha:
Benim ki sadece duygusal boyutta kaldı acısı allahtan. Birde cinsellik vs hiç yaşamadım o yanıma kâr kaldı. Maddi bir sömürü de olmadı tabi bizde. Ayrıldım canım..

Son düzenleme:
Ayy senin ki daha korkunçmuş :oha:
Benim ki sadece duygusal boyutta kaldı acısı allahtan. Birde cinsellik vs hiç yaşamadım o yanıma kâr kaldı. Maddi bir sömürü de olmadı tabi bizde.
Malesef arkadaşım onunla ilk cinsel birliktelik yaşadı sonra toparlayamadı kendini çok üzüldüm onun için şuan ailesinin yanına döndü

Psikoloji mi okuyorsun canım sen? Tabii canım ben zaten bilemem ki varmı yok mu söylenilene bakıyorum o var diyor.E bende var madem sosyal medyada ne işi var diye kafamdan geçiriyorum . Doğru bile olsa bunları bahane etmesi hoş değil ilgisizliğine. Amaç ayrılmak ise ayrılmışım zaten. Bende cenazedeydim demesi garip yani dimi.Ben nerdesin sen demedim sonuçta, ilgisizsin bitti istemiyorum dedim.Aynen bildiğin vicdan yaptırmaktı amacı.
Yok cnm psikoloji okumuyorum ama bir yakınım psikolog bazen anlatıyor insan ilişkilerini falan ondan dolayı bazı şeyler aklımda kalabiliyor.Evet kesinlikle sana vicdan yaptırmanın peşinde sen kararından dönme.Doğru yoldasın...

Keske basin sagolsun yine aklini kaybetmissin anlasilan sence de bu hikaye biraz eskimedi mi? deseydin bariz yalanci ya ...

Keske basin sagolsun yine aklini kaybetmissin anlasilan sence de bu hikaye biraz eskimedi mi? deseydin bariz yalanci ya ...
Demedim aslında ama hiç geri dönüp aramazsa belki pişman olurum niye demedim diye. Aslında başın sağolsun diyerek onu moda mı soktum ki. Neyse ben olması gerektiği gibi davrandım . Geçmişe dönüp baktığında bir kusurumu bulamaz hiç olmazsa

Minikgirl ne yaptın aramadı mı hiç sonra ulaşmaya çalışmadı mı

Back