Cenazedeydim Rica ediyorum yazma msjı

Ay evet bak çok doğru tespit etmişsin. Tabii ki her olayda bunları söylemiyor ama bariz derecede haklı olduğumu gördüğünde, köşeye
, sıkıştığını hissettiğinde ve benim tamam bitti cidden artık tükendim ben hissini verdiğim de niyese ağır bir sendromla karşıma çıkıyor. Bende o zaman doğal yollarla başa çıkamıcağı için bunların arkasına sığınıyor demekki diye düşünüyorum yani
Vicdan azabı çekmeni istiyor. Sakın kanma
Aynen canım

Erkeklerde normal bir durum demekki bu :) köşeye sıkışınca atmasyon

Psikoloji mi okuyorsun canım sen? Tabii canım ben zaten bilemem ki varmı yok mu söylenilene bakıyorum o var diyor.E bende var madem sosyal medyada ne işi var diye kafamdan geçiriyorum . Doğru bile olsa bunları bahane etmesi hoş değil ilgisizliğine. Amaç ayrılmak ise ayrılmışım zaten. Bende cenazedeydim demesi garip yani dimi.Ben nerdesin sen demedim sonuçta, ilgisizsin bitti istemiyorum dedim.Aynen bildiğin vicdan yaptırmaktı amacı.

Velev ki yalan değil doğru söylüyor gerçekten cenazesi var. İnsan birinci derece yakını ölünce bile dünyayla iletişimini koparmıyor. En yakınını arar, haber verir, desteğini alır, 7 kat el gibi niye sevgilisine 3,5 gün sonra haber veriyor?
Kaza yaptığında da,hasta olduğunda da, ya da başına her ne felaket geliyorsa artık hepsi için geçerli.
Yalansa tabi daha da berbat her türlü elinde kalıyor bu durum insanın. Ya ilişki özürlü, bencil biri ya da çok uyanık yaşadığı yerde başka bir ilişkisi var.

ayrılmışşsın işte.
daha ne kafa yoruyorsun.
adam yalan söylüyor bariz belli.
daha ne hatası arıyosun kendinde.
kusura bakma da bu kadar safça bakma olaylara:))
arasa barışacakmısın yoksa yine:))

ayrılmışşsın işte.
daha ne kafa yoruyorsun.
adam yalan söylüyor bariz belli.
daha ne hatası arıyosun kendinde.
kusura bakma da bu kadar safça bakma olaylara:))
arasa barışacakmısın yoksa yine:))

Ayrılan benim zaten canım biraz dikkatli okursan, fark edersin. Bu platform zaten tartışmak için kafa yormak için değil mi . Göremediklerini de görebilmek için aynı zamanda hatırlatırım.

Ahaha bence uyanık biri o .

Cenazemiz var x kisiyi kaybettik arayamazsam msj atamazsam merak etme.

Bunu yazmak 20 sn mi aldi. Sevgilin basina gelen kotu olayi sana oldugunda yazabilirken kavga varkenbortaya atmasi tam bir tiyatro.

Bende cok yasadim buna benzer seyler. Aslinda hep hakliydim ama bir sekilde ne olduysa oldu haksiz duruma düstüm. Sevdigimiz zaman oluyor bu sanirim. Mantigimizi degilde yüregimiz nasil istiyorsa ona inaniyoruz. Bilemeyiz tabi dogru mu söylüyor, yalan mi konusuyor, ama sanki bana palavra sıkıyormuş gibi geldi. Sahsen ben olsam cok pis huylanirdim.

Canım adam sana yalan söylüyor,yalnızca ilgisiz olduğunu düşünmüyorum ben.

Valla bence o yol yapmiyor, aklinca vicdanini rahatlatiyor

Aynen kesinlikle sevdiğimiz zaman oluyor, mantık devre dışı oluyor zaten. Adam bilinçaltıyla zaten bildiği için istediği zaman döndürebileceğini takmıyor tabi. Ben de mesela kimi sevmediysem deli gibi aşık oldu , kimi sevdiysemde o bana aşık olmadı . Oldum diyenin hareketi de gördüğünüz gibi. Sadece lafta yani icraat sıfır

Cenazemiz var x kisiyi kaybettik arayamazsam msj atamazsam merak etme.

Bunu yazmak 20 sn mi aldi. Sevgilin basina gelen kotu olayi sana oldugunda yazabilirken kavga varkenbortaya atmasi tam bir tiyatro.

Bak bu cümleyi bir kere söylemiştim cenaze meselesi değildi ama yine birşey demişti mühim bende 2 gündür ortada yoksun aşkım yazıyorum cvp yok, maşallah ben patlayınca çok güzel vaktin oluyor saydırmak için demiştim :) o da ben zaten işten güçten stresli oluyorum kafamda bin tane dert üstümde bir sürü sorumluluk var. Sıkıntıyken kabuğuma çekiliyorum . Sonra sevdiğim kişiye patlıyorum malesef. Yapmam gerekir biliyorum ama nazım sana geçiyor demekki demişti. Bende lütfen bu şekilde nazlarımız geçmesin demiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…