- 9 Ocak 2017
- 502
- 469
- 103
- Konu Sahibi Minikgirl35
-
Ay evet bak çok doğru tespit etmişsin. Tabii ki her olayda bunları söylemiyor ama bariz derecede haklı olduğumu gördüğünde, köşeyeBu ilişkiye devam edersen hep haksız olacaksın çünkü o insan hakdız olduğunu fark ettiği an bahanelerin arkasına sığınan bir insan bu açık ve net. Sürekli bahane dinleyip özür dilemek istemiyorsan senden ve bahanelerinden bıktım artık büyümeyeceğinde belli benden uzak dur de kurtul
Aynen canımVicdan azabı çekmeni istiyor. Sakın kanma
Erkeklerde normal bir durum demekki bu :) köşeye sıkışınca atmasyonUlan Yalanında böylesi :)))
Benim arkadaşımda kızın birinden ayrılmaya çalışırken ailemle kavga ettim çok kötü, artık kendime yeni hayat kurucam, kuracağım yeni hayatta eskiden kimseyi istemiyorum demişti. Şuanki karısıyla ilişkiye başlamıştı çünkü :))
Kanma arkadaaaaşş demek istiyorum
Olayın içinde olduğun için farkında değilsin..
Sana vicdan yapıyor.Psikojik olarak seni haksız gösteriyor ve artık sende alışılmış psikolojidesin.Cnm lafın kısası sana göre biri değil bu ilgisiz adam.Ne malum belki yalan söylüyor belki ortada ne ölü ne kaza ne de cenaze vardır cnm sen nerden bilebilirsin.Haa varsa bile sosyal medyada ne işi var üzgün adamın ve seven erkek sevgilisinin desteğini almak ister bana göre.Diğer konunada yorum yapmıştım hazır ayrılmışken lütfen bununla bir araya gelme yeniden sana yazık.
ayrılmışşsın işte.Arkadaşlar daha önce bir konu açmıştım bilmeyenler okursa sevinirim
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sizce-ayrilmali-miyim.988668/
Ben bu kişiden ayrıldım hatta beni direkt cvp vermeden engelledi ertesi gün bana msj atmış cenazedeyim, kaç gündür gözüm görmez bir şekilde, bırakta geri gelmiceklerin acısını yaşayayım rica ediyorum yazma. Çok net istemiyorum demiş. Bende başınız sağolsun yazdım.
Şimdi size şunu sormak istiyorum ben nezaman bariz derecede haklı olsam ya kaza yaptık ya kuzenime birşey oldu ya teyzem amaliyattaydı yada bu derece ağır birşey söylüyor ve ben hep özür diliyorum. Bir kere daha cenaze demişti gözüm telefonumu görüyor demişti. Sonra bir bakmıştım face arkadaşlarıyla eğlenirken resim atmış 2 gün sonra bende hani sen çok kötüydün demiştim o zaman, hayat devam ediyor sonuçta demişti. Şimdide bunu dedi ya acaba bana vicdan yaptırmak için mi yazdı haksız konumuna düşeyimde özür dileyim diye sonuçta ayrı şehirlerdeyiz bilmiyorum doğru mu değil mi? Bu msjdan bir gün sonra instagramda paylaşım yapmış ben onu ordan sildiğim için ne paylaşmış göremedim ama o kadar kötüyse instagramda ne işi var ?? Belki yazı paylaşmışta olabilir bilmiyorum ama yine de benim aklıma instagram falanmı gelir öyle zamanımda gelmez. Sadece şu var 1,5 yılda bir kere haklı çıkamadım normalde haklıyken nasıl her seferinde sonuca bakınca ben haksız olabilirim ki bu normal mi. Siz olsanız ne hissederdiniz tavırlarından ve bu cvplarından ?? Ben mi hatalı düşünüyorum şuan sizce??
ayrılmışşsın işte.
daha ne kafa yoruyorsun.
adam yalan söylüyor bariz belli.
daha ne hatası arıyosun kendinde.
kusura bakma da bu kadar safça bakma olaylara:))
arasa barışacakmısın yoksa yine:))
Ayrılan benim zaten canım biraz dikkatli okursan, fark edersin. Bu platform zaten tartışmak için kafa yormak için değil mi . Göremediklerini de görebilmek için aynı zamanda hatırlatırım.
Ahaha bence uyanık biri o .Velev ki yalan değil doğru söylüyor gerçekten cenazesi var. İnsan birinci derece yakını ölünce bile dünyayla iletişimini koparmıyor. En yakınını arar, haber verir, desteğini alır, 7 kat el gibi niye sevgilisine 3,5 gün sonra haber veriyor?
Kaza yaptığında da,hasta olduğunda da, ya da başına her ne felaket geliyorsa artık hepsi için geçerli.
Yalansa tabi daha da berbat her türlü elinde kalıyor bu durum insanın. Ya ilişki özürlü, bencil biri ya da çok uyanık yaşadığı yerde başka bir ilişkisi var.
Cenazemiz var x kisiyi kaybettik arayamazsam msj atamazsam merak etme.Arkadaşlar daha önce bir konu açmıştım bilmeyenler okursa sevinirim
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sizce-ayrilmali-miyim.988668/
Ben bu kişiden ayrıldım hatta beni direkt cvp vermeden engelledi ertesi gün bana msj atmış cenazedeyim, kaç gündür gözüm görmez bir şekilde, bırakta geri gelmiceklerin acısını yaşayayım rica ediyorum yazma. Çok net istemiyorum demiş. Bende başınız sağolsun yazdım.
Şimdi size şunu sormak istiyorum ben nezaman bariz derecede haklı olsam ya kaza yaptık ya kuzenime birşey oldu ya teyzem amaliyattaydı yada bu derece ağır birşey söylüyor ve ben hep özür diliyorum. Bir kere daha cenaze demişti gözüm telefonumu görüyor demişti. Sonra bir bakmıştım face arkadaşlarıyla eğlenirken resim atmış 2 gün sonra bende hani sen çok kötüydün demiştim o zaman, hayat devam ediyor sonuçta demişti. Şimdide bunu dedi ya acaba bana vicdan yaptırmak için mi yazdı haksız konumuna düşeyimde özür dileyim diye sonuçta ayrı şehirlerdeyiz bilmiyorum doğru mu değil mi? Bu msjdan bir gün sonra instagramda paylaşım yapmış ben onu ordan sildiğim için ne paylaşmış göremedim ama o kadar kötüyse instagramda ne işi var ?? Belki yazı paylaşmışta olabilir bilmiyorum ama yine de benim aklıma instagram falanmı gelir öyle zamanımda gelmez. Sadece şu var 1,5 yılda bir kere haklı çıkamadım normalde haklıyken nasıl her seferinde sonuca bakınca ben haksız olabilirim ki bu normal mi. Siz olsanız ne hissederdiniz tavırlarından ve bu cvplarından ?? Ben mi hatalı düşünüyorum şuan sizce??
Bende cok yasadim buna benzer seyler. Aslinda hep hakliydim ama bir sekilde ne olduysa oldu haksiz duruma düstüm. Sevdigimiz zaman oluyor bu sanirim. Mantigimizi degilde yüregimiz nasil istiyorsa ona inaniyoruz. Bilemeyiz tabi dogru mu söylüyor, yalan mi konusuyor, ama sanki bana palavra sıkıyormuş gibi geldi. Sahsen ben olsam cok pis huylanirdim.Arkadaşlar daha önce bir konu açmıştım bilmeyenler okursa sevinirim
Valla bence o yol yapmiyor, aklinca vicdanini rahatlatiyorHaklısın canım
Canım bu msj atalı 3 gün oldu ama sormak istedim hatalı olan benmiyim diye. Öylede bir msj atınca birşey de diyemiyor insan doğru olmadığını sezsem de . Hislerimde mi yanılıyorum diye benmi hatalıyım diye sizlere sormak istedim . Çünkü ayrıl konusunda herkes hem fikirdi öylede yaptım ayrıldım. verdiği cvp tan sonra hatalı gibi görünmek canımı sıkıyor.
Haklısın canım aslında rica ediyorum yazma dedikten sonra hiç yazmıcaktımda arkadaşım başın sağolsun yaz başka birşey yazma dedi öyle yaptım. Arkadaşlarım bile öfff yine mi bu çocuğun hiçmi normal zamanı yok diyor. Sürekli ağır bahaneleri var. Fakat geri gelip barışmak için kırk takla atanda o oluyor.
Aynen öyle oluyor canım ben sabır taşı değilim ki mümkün olduğunca sabrediyorum zaten. Aramamam için yapıyorda olabilir ama 10 güne kalmaz barışmak istiyor sensiz olamıyorum diye ne istediğini de bilmiyor o halde.bende anlamadım bir şey
Bu kadar insan da benim gibi seziyorsa zaten ben doğru hissediyorum demektir aynen canım ya.
Canım aşırı uzağız 15 saatlik yol öyle bir şansım yok zaten tanışmadım onlarla daha zaten ispatlama şansım olmadığı için çok rahat uydursada ben gerçeği bilemem en fazla böyle sezgiler mantıksızları görebiliyorum. Aynen çok hazır cvp herşeyi bir kılıfı var. Yani bir insan hiç mi hatalı olmaz anlamadım ki ben. Ayrıca zaten ayrılmıştım istemiyorsa beni ertesi gün niye bana vicdan yaptırcak msj atıyorki . Sanki bir taraftan geri dönebilmek için yol yapıyor gibi.
Boğa ya da yay burcu olabilir mi bu arkadaş?
O da olabilir bak, mantıklı yaniValla bence o yol yapmiyor, aklinca vicdanini rahatlatiyor
Bende cok yasadim buna benzer seyler. Aslinda hep hakliydim ama bir sekilde ne olduysa oldu haksiz duruma düstüm. Sevdigimiz zaman oluyor bu sanirim. Mantigimizi degilde yüregimiz nasil istiyorsa ona inaniyoruz. Bilemeyiz tabi dogru mu söylüyor, yalan mi konusuyor, ama sanki bana palavra sıkıyormuş gibi geldi. Sahsen ben olsam cok pis huylanirdim.
Cenazemiz var x kisiyi kaybettik arayamazsam msj atamazsam merak etme.
Bunu yazmak 20 sn mi aldi. Sevgilin basina gelen kotu olayi sana oldugunda yazabilirken kavga varkenbortaya atmasi tam bir tiyatro.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?