Cenazedeydim Rica ediyorum yazma msjı

Haklısın canım bu arada bende senin ilişkinde kendimi gördüm

Eğer profilinizde ki yaşınız doğru ise belli bir yasanmisliklariniz ve hayat tecrubeniz vardır. Koskocaman kadinsiniz sonucta. Biraz erkek milletini anlamaniz gerek diye düşünüyorum. Icinize dönün sorulari kendinize bir sorun. Sizce bu adam ne yapmaya calisiyor? Vicdan mi yoksa baska bir sey mi ? Sorularin cevabini sizde gayet net vereceksiniz aslinda.
Şurasi gerçek bu adamin sizi zerre kadar kaybetme korkusu yok..

Canım 10 güne kalmadan arayıp sensiz olamıyorum diyende kendisi ama o yüzden ben vicdan yaptırmaya çalıştığını düşünüyorum geri gelebilmek için , kendince haklı bir gerekçe koymak istedi ortaya yoksa ne gerek var onlara. Ben bitti yazmışım zaten. Ayrılalım diye yazan benim, üstüne aradan 24 saat geçtikten sonra o msjı atıyor saçma yani..

Boyle bir tip benimde başımda vardı. Hala daha var. Arıyor ediyor. Ama benim cizgim net.
Biz boyle tiplere cani sıkılınca gidiyor cani isteyince geliyor diyoruz. Yani BENCIL. karşısında ki insanın duygularını önemsemiyor. Ne hisseder ne düşünür onuda uzuyorum demez. Çünkü dünya onların etrafinda dönüyor. Bir onların sıkıntısı var bir onlara hayat zor..

Çok doğru tespit zaten aramaya başladığında diyorki bana biliyorum şimdi çok bencil geliyorum sana diye söze başlıyor :) haklısın ama stresliydim sende öyle yazınca bende yapamıyorum demekki ne kadar seni istesemde elimden gelen bu diye düşünüp daha fazla zorlamayalım diye yazma diyorum. Ama gördüğün gibi çok uğraştım sensiz de yapamıyorum özür dilerim diyor .. Aynen yani acaip bencil, egoist.

Aynen haklı olduğunu açıklasan bile duygu sömürüsü nasıl böyle düşünürsün gibi şeyler diyerek vicdan azabı yaptırmaya çalışıyolar eminim ki haksız olduklarını kendileri de biliyolar

sanırım sevgilin sık sık kaza veya çok büyük ailevi problemler falan da yaşıyordur. seninle ilgilenemediğinde bu tür açıklamaları da oluyordur. 15 saat mesafe diyorsun, nasıl bir ilişkiniz var ki zaten tam olarak? anladığım kadarıyla yazdı-yazmadı, mesaj attım-cevap vermedi, yazım-gördü-görmedi... bu şekilde sadece telefondan mesajlaşarak ilişki mi olur? ne kadar aralıklarla yanına geliyor mesela.. işi gücü geleceğe dair seninle planları var mı? yaa bu ağır ergen tavırları çekmen için herhangi bir sebep var mı?

bence % 100 yalan söylüyor amma velakin, ölen annesi babası ya da kardeşi falan değilse sana haber vermemesi, günlerce aramaması, bir mesaj bile atmaması için bir sebep olamaz. insan acılı anında en sevdiklerinin de sesini duymak ister, evet bazen yalnız da kalmak ister ama aradan güünler geçmiş sana acımı yaşayayım diye mesaj atıyor. "anan zaaaaaa" diye cevap verirdim ben olsam, çok ergence. çok uyduruk, çok komik.

lütfen, lütfen canım. daha fazla vakit kaybetme böyle bir insanla. sana kattığı ne, senden aldıkları ne bir otur tart... hayatından mikropları da at.

Napıyosa yapsın. Sana ne ki? Ayrılmışsin işte. Şükret kurtulduguna.

Bu ilişkiye devam edersen hep haksız olacaksın çünkü o insan hakdız olduğunu fark ettiği an bahanelerin arkasına sığınan bir insan bu açık ve net. Sürekli bahane dinleyip özür dilemek istemiyorsan senden ve bahanelerinden bıktım artık büyümeyeceğinde belli benden uzak dur de kurtul

Anlattiginiz kadariyla yalanci birine benziyor sizi susturmak sindirmek icinde oyle konusuyor.

Olayın içinde olduğun için farkında değilsin..
Sana vicdan yapıyor.Psikojik olarak seni haksız gösteriyor ve artık sende alışılmış psikolojidesin.Cnm lafın kısası sana göre biri değil bu ilgisiz adam.Ne malum belki yalan söylüyor belki ortada ne ölü ne kaza ne de cenaze vardır cnm sen nerden bilebilirsin.Haa varsa bile sosyal medyada ne işi var üzgün adamın ve seven erkek sevgilisinin desteğini almak ister bana göre.Diğer konunada yorum yapmıştım hazır ayrılmışken lütfen bununla bir araya gelme yeniden sana yazık.

Ulan Yalanında böylesi :)))

Benim arkadaşımda kızın birinden ayrılmaya çalışırken ailemle kavga ettim çok kötü, artık kendime yeni hayat kurucam, kuracağım yeni hayatta eskiden kimseyi istemiyorum demişti. Şuanki karısıyla ilişkiye başlamıştı çünkü :))

Kanma arkadaaaaşş demek istiyorum

Aynı benimki ne zaman ayrılmaya kalksam mutlaka ama mutlaka başına bir iş geliyor. Bu sefer yine bir bahane ile geldi, bundan öncekileri yemiştim ama bunun yalan olduğunu ortaya çıkarırsam basıcam tekmeyi. Sen de yalan olduğundan eminsen hiç bakma gerisine. Sevgi demek güven demek, güven yoksa at çöpe gitsin gerçekten.

Bu arada bi mesajını şimdi okudum gerçekten benimkini anlatıyorsun sanki ya bu kadar olmaz, biz de uzak mesafedeyiz oldukça, ve inanılmaz hazır cevap her şeye bir kılıfı var ya bazen şüphelenip sıkıştırıyorum ben de hazır cevap biriyim ama bu hiç es vermiyor, İnsan yalan söylerken bi düşünme payı arar, bi eveler geveler demek ki doğru söylüyor diyorum kapatıyorum konuyu . Ama bu kez biz de ayrıldık ve ben tamam dememe rağmen arkadan bana hakkını helal et diye mesaj attı. Yine bir durum oluşmuş benimki yarın netleşecek büyük ihtimalle. Yalan olduğunu anlarsam gerçekten uğraşmıycam artık. Tamamen ego yapıyorlar. Ayrılığı kabul ettik ya onlar istiyor ki sürünelim, "benden Nasıl ayrılırsın" diye ağlayalım da bize köpek çekip egolarını sisirsinler.

Ahaa yalnız değilmişim birkaç kişi daha böyleymiş konuya yazdılarda. Evet evet bu da öyle diksiyonu düzgündür zaten bir şey anlatırken teklemez çok sakin anlatır vayy anasını derdirtir :) benimki de kimi ayrılışlarda hakkını helal et yazardı bu arada kimisi de bu tarz oluyor işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…