- 9 Ocak 2017
- 502
- 469
- 103
- Konu Sahibi Minikgirl35
-
her bahanesine içten inanamasam da, senin gibi içimi şüpheler yesede; ''ama beni çok seviyor ve ben de onu aramızda mesafe var diye bunlar oluyor'' diye düşünüyordum. sonra gene böyle bahaneli bir günün ardından biraz geri çekilip kafamı dinlemek istedim, düşündüm parçaları topladım, tutarsızlıkları karşılaştırdım, eskiden konduramadığım tüm hislerimin aslında gerçek olduğunu farkettim. Bunun yanında bir kaç şey de karşıma çıktı tabiiyiki de çıkmış yoksa gerizekalı gibi hala onu çekiyor olacaktım..
Sende kendimi gördüm. Bu eleman seni aldatmıyor olabilir ama bu 0-6 yaş acındırıcı yalanlarıyla yakında onu da yapar hiç merak etme. Ayrıca otur bir düşün, sana verdiği değer o yalanların altında yatıyor işte böyle birine mi layıksın sen.
sana vereceğim en iyi tavsiye arkana bile bakma..
Bir düzeltme yapmak istiyorum; bu söylediklerinin yalan olduğundan %51 eminsen yap tabi bunu.. doğruysa birşey diyemem dünya hali sonuçta
Eğer profilinizde ki yaşınız doğru ise belli bir yasanmisliklariniz ve hayat tecrubeniz vardır. Koskocaman kadinsiniz sonucta. Biraz erkek milletini anlamaniz gerek diye düşünüyorum. Icinize dönün sorulari kendinize bir sorun. Sizce bu adam ne yapmaya calisiyor? Vicdan mi yoksa baska bir sey mi ? Sorularin cevabini sizde gayet net vereceksiniz aslinda.
Şurasi gerçek bu adamin sizi zerre kadar kaybetme korkusu yok..
Boyle bir tip benimde başımda vardı. Hala daha var. Arıyor ediyor. Ama benim cizgim net.Canım 10 güne kalmadan arayıp sensiz olamıyorum diyende kendisi ama o yüzden ben vicdan yaptırdıgını düşünüyorum geri gelebilmek için , kendince haklı bir gerekçe koymak istedi ortaya yoksa ne gerek var onlara. Ben bitti yazmışım zaten. Ayrılalım diye yazan benim üstüne aradan 24 saat geçtitten sonra o msj atıyor saçma yani
Boyle bir tip benimde başımda vardı. Hala daha var. Arıyor ediyor. Ama benim cizgim net.
Biz boyle tiplere cani sıkılınca gidiyor cani isteyince geliyor diyoruz. Yani BENCIL. karşısında ki insanın duygularını önemsemiyor. Ne hisseder ne düşünür onuda uzuyorum demez. Çünkü dünya onların etrafinda dönüyor. Bir onların sıkıntısı var bir onlara hayat zor..
Aynen haklı olduğunu açıklasan bile duygu sömürüsü nasıl böyle düşünürsün gibi şeyler diyerek vicdan azabı yaptırmaya çalışıyolar eminim ki haksız olduklarını kendileri de biliyolarBunu ikinci kere söyledi ama hep ağır bir gerekçesi var tabi
Biliyorum öyle oluyor, başka şekildede olsa ben haksız konuma düşüyordum bir şekilde. elinde sonunde yazıyor yani ondan şüphem yok zaten. Sinir bozucu birşey ama dimi. Sen o kadar net biriyken. Karşıdaki beynini bulandırıyor sürekli.
Aynen bende öyleyimdir moralim bozukken vs ilk aklıma o gelir onun için öyle olmaması bile garip zatenHerseyi gec insan kotu aninda sevgilisini yaninda ister anlatmak, paylasmak, sarilmak vs.
Napıyosa yapsın. Sana ne ki? Ayrılmışsin işte. Şükret kurtulduguna.
Bu ilişkiye devam edersen hep haksız olacaksın çünkü o insan hakdız olduğunu fark ettiği an bahanelerin arkasına sığınan bir insan bu açık ve net. Sürekli bahane dinleyip özür dilemek istemiyorsan senden ve bahanelerinden bıktım artık büyümeyeceğinde belli benden uzak dur de kurtulArkadaşlar daha önce bir konu açmıştım bilmeyenler okursa sevinirim
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sizce-ayrilmali-miyim.988668/
Ben bu kişiden ayrıldım hatta beni direkt cvp vermeden engelledi ertesi gün bana msj atmış cenazedeyim, kaç gündür gözüm görmez bir şekilde, bırakta geri gelmiceklerin acısını yaşayayım rica ediyorum yazma. Çok net istemiyorum demiş. Bende başınız sağolsun yazdım.
Şimdi size şunu sormak istiyorum ben nezaman bariz derecede haklı olsam ya kaza yaptık ya kuzenime birşey oldu ya teyzem amaliyattaydı yada bu derece ağır birşey söylüyor ve ben hep özür diliyorum. Bir kere daha cenaze demişti gözüm telefonumu görüyor demişti. Sonra bir bakmıştım face arkadaşlarıyla eğlenirken resim atmış 2 gün sonra bende hani sen çok kötüydün demiştim o zaman, hayat devam ediyor sonuçta demişti. Şimdide bunu dedi ya acaba bana vicdan yaptırmak için mi yazdı haksız konumuna düşeyimde özür dileyim diye sonuçta ayrı şehirlerdeyiz bilmiyorum doğru mu değil mi? Bu msjdan bir gün sonra instagramda paylaşım yapmış ben onu ordan sildiğim için ne paylaşmış göremedim ama o kadar kötüyse instagramda ne işi var ?? Belki yazı paylaşmışta olabilir bilmiyorum ama yine de benim aklıma instagram falanmı gelir öyle zamanımda gelmez. Sadece şu var 1,5 yılda bir kere haklı çıkamadım normalde haklıyken nasıl her seferinde sonuca bakınca ben haksız olabilirim ki bu normal mi. Siz olsanız ne hissederdiniz tavırlarından ve bu cvplarından ?? Ben mi hatalı düşünüyorum şuan sizce??
Anlattiginiz kadariyla yalanci birine benziyor sizi susturmak sindirmek icinde oyle konusuyor.Arkadaşlar daha önce bir konu açmıştım bilmeyenler okursa sevinirim
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sizce-ayrilmali-miyim.988668/
Ben bu kişiden ayrıldım hatta beni direkt cvp vermeden engelledi ertesi gün bana msj atmış cenazedeyim, kaç gündür gözüm görmez bir şekilde, bırakta geri gelmiceklerin acısını yaşayayım rica ediyorum yazma. Çok net istemiyorum demiş. Bende başınız sağolsun yazdım.
Şimdi size şunu sormak istiyorum ben nezaman bariz derecede haklı olsam ya kaza yaptık ya kuzenime birşey oldu ya teyzem amaliyattaydı yada bu derece ağır birşey söylüyor ve ben hep özür diliyorum. Bir kere daha cenaze demişti gözüm telefonumu görüyor demişti. Sonra bir bakmıştım face arkadaşlarıyla eğlenirken resim atmış 2 gün sonra bende hani sen çok kötüydün demiştim o zaman, hayat devam ediyor sonuçta demişti. Şimdide bunu dedi ya acaba bana vicdan yaptırmak için mi yazdı haksız konumuna düşeyimde özür dileyim diye sonuçta ayrı şehirlerdeyiz bilmiyorum doğru mu değil mi? Bu msjdan bir gün sonra instagramda paylaşım yapmış ben onu ordan sildiğim için ne paylaşmış göremedim ama o kadar kötüyse instagramda ne işi var ?? Belki yazı paylaşmışta olabilir bilmiyorum ama yine de benim aklıma instagram falanmı gelir öyle zamanımda gelmez. Sadece şu var 1,5 yılda bir kere haklı çıkamadım normalde haklıyken nasıl her seferinde sonuca bakınca ben haksız olabilirim ki bu normal mi. Siz olsanız ne hissederdiniz tavırlarından ve bu cvplarından ?? Ben mi hatalı düşünüyorum şuan sizce??
Ahaa yalnız değilmişim birkaç kişi daha böyleymiş konuya yazdılarda. Evet evet bu da öyle diksiyonu düzgündür zaten bir şey anlatırken teklemez çok sakin anlatır vayy anasını derdirtir :) benimki de kimi ayrılışlarda hakkını helal et yazardı bu arada kimisi de bu tarz oluyor işte :)Bu arada bi mesajını şimdi okudum gerçekten benimkini anlatıyorsun sanki ya bu kadar olmaz, biz de uzak mesafedeyiz oldukça, ve inanılmaz hazır cevap her şeye bir kılıfı var ya bazen şüphelenip sıkıştırıyorum ben de hazır cevap biriyim ama bu hiç es vermiyor, İnsan yalan söylerken bi düşünme payı arar, bi eveler geveler demek ki doğru söylüyor diyorum kapatıyorum konuyu . Ama bu kez biz de ayrıldık ve ben tamam dememe rağmen arkadan bana hakkını helal et diye mesaj attı. Yine bir durum oluşmuş benimki yarın netleşecek büyük ihtimalle. Yalan olduğunu anlarsam gerçekten uğraşmıycam artık. Tamamen ego yapıyorlar. Ayrılığı kabul ettik ya onlar istiyor ki sürünelim, "benden Nasıl ayrılırsın" diye ağlayalım da bize köpek çekip egolarını sisirsinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?