- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 34
- Konu Sahibi Minikgirl35
-
Alenen hiçbir yalanını yakalamadım canım sadece sezinliyorum o da onlara bir kılıf buluyor . Evet yalan gibi geliyor tabi ama hiçbirini kanıtlayamadım sadece ortada mantıksızlıklar var vs. bu defada olunca artık şuan yok artık dedim .vicdanımla oynuyor kesin dedim yani. Haklısın amailk defa böyle bişey yapsaydı yalan söylese bile konduramaz insan , ama zaaten daha öncede yapmış ve yakalamışssın hala ne diye kendinde suç arıyorsun , böyle hassas bir konuda bile ( ölüm cenaze ) bu kadar senaryolar yazan adamın şizofren olup olmadığından şüphe et bence..
:)bence bu kadar büyütme kıçına tekmeyi bas bu kadarda uzun yazılar yazma bir s...l için yenisini ara
Yok ben adım atmam zaten daha önceki ayrılıklarda da ben yazma diyorsa yazmazdım kendi gelirdi sonra. Doğru söylüyorsun canım :)Burdan bile belli üçkağıtçı bir tip olduğu. Kendini hiç suclama. Uzak dur adım atma bence
Bizim telefonlarda; " şu an toplantıdayım size daha sonra geri döneceğim" diye oto mesajlar var.
Bu adam oto mesajına şu an cenazedeyım yazma diye kalıp ekledi zaar.
Aha aynı benim ki tabi böyle şeyler ortaya atmıyo fakat tam haklıyım diyorum kaşla göz arasında kendimi özür dilerken buluyorum psikolojim bozuldu bizde farklı şehirlerdeyiz sessiz kal emin ol ki işe yarıcak sessiz kalınca meraklanıp yazıyolar
Konularınıza göz gezdirdim de sevgilinizle farklı şehirlerde olduğunuzu dile getirmişsiniz ve hep sevgilinizin ilgisizliğinden şikayet etmişsiniz. Sevgilinizin hayatında başka birisi olabilir mi ?
bu bana eski sevgilimi hatırlattı. Her hatasında ya kendisine, ya babasına ya da arkadaşına illaki bir şeyler oluyordu. en sonunda beni aldattığını, beni salak yerine koyup nasılsa kanar moduna geçtiğini öğrendim.
sen de bazı acı gerçekleri öğrenmeden, bu kişiyi engelleyip kendi hayatına yön ver derim. Elbette zor, elbette hazmetmek acı ama en iyisi budur.. bir kaç ay sonra da 'ölüyorum geri dön' der. DÖNME
Bebeğim haklısın ama o msj ben ayrıldıktan sonra attı zaten o yüzden bende vicdan yaptırmaya çalıştığını düşündüm. İleride geri dönebilmek için bahane üretiyor gibi yanikusura bakma canım ama seni bu şekilde konular açmaya sevk etmesi bile senin için yeterli bir ayrılık sebebi değil mi?
Cocuk seni yillarca kandirmis sevmiyo besbelli takiliyo sadece seninle biraksana dusunme artik hayirlisi olsun bundan sonra onundeki kismetlere bakArkadaşlar daha önce bir konu açmıştım bilmeyenler okursa sevinirim
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sizce-ayrilmali-miyim.988668/
Ben bu kişiden ayrıldım hatta beni direkt cvp vermeden engelledi ertesi gün bana msj atmış cenazedeyim, kaç gündür gözüm görmez bir şekilde, bırakta geri gelmiceklerin acısını yaşayayım rica ediyorum yazma. Çok net istemiyorum demiş. Bende başınız sağolsun yazdım.
Şimdi size şunu sormak istiyorum ben nezaman bariz derecede haklı olsam ya kaza yaptık ya kuzenime birşey oldu ya teyzem amaliyattaydı yada bu derece ağır birşey söylüyor ve ben hep özür diliyorum. Bir kere daha cenaze demişti gözüm telefonumu görüyor demişti. Sonra bir bakmıştım face arkadaşlarıyla eğlenirken resim atmış 2 gün sonra bende hani sen çok kötüydün demiştim o zaman, hayat devam ediyor sonuçta demişti. Şimdide bunu dedi ya acaba bana vicdan yaptırmak için mi yazdı haksız konumuna düşeyimde özür dileyim diye sonuçta ayrı şehirlerdeyiz bilmiyorum doğru mu değil mi? Bu msjdan bir gün sonra instagramda paylaşım yapmış ben onu ordan sildiğim için ne paylaşmış göremedim ama o kadar kötüyse instagramda ne işi var ?? Belki yazı paylaşmışta olabilir bilmiyorum ama yine de benim aklıma instagram falanmı gelir öyle zamanımda gelmez. Sadece şu var 1,5 yılda bir kere haklı çıkamadım normalde haklıyken nasıl her seferinde sonuca bakınca ben haksız olabilirim ki bu normal mi. Siz olsanız ne hissederdiniz tavırlarından ve bu cvplarından ?? Ben mi hatalı düşünüyorum şuan sizce??
kendini kandırma bence, ayrılmadan önceki ilgisizliğini anlatmışsın o kadar... bir de nasıl bir adam böyle oyunlaraa ihtiyaç duyar ki... bence sen prim verme. hayırlısı hakkında.Bebeğim haklısın ama o msj ben ayrıldıktan sonra attı zaten o yüzden bende vicdan yaptırmaya çalıştığını düşündüm. İleride geri dönebilmek için bahane üretiyor gibi yani
Aa hadi ya sen nasıl öğrenmiştin peki canım aldattığını?
kendini kandırma bence, ayrılmadan önceki ilgisizliğini anlatmışsın o kadar... bir de nasıl bir adam böyle oyunlaraa ihtiyaç duyar ki... bence sen prim verme. hayırlısı hakkında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?