Cenazedeydim Rica ediyorum yazma msjı

Burdan bile belli üçkağıtçı bir tip olduğu. Kendini hiç suclama. Uzak dur adım atma bence

Alenen hiçbir yalanını yakalamadım canım sadece sezinliyorum o da onlara bir kılıf buluyor . Evet yalan gibi geliyor tabi ama hiçbirini kanıtlayamadım sadece ortada mantıksızlıklar var vs. bu defada olunca artık şuan yok artık dedim .vicdanımla oynuyor kesin dedim yani. Haklısın ama

Konularınıza göz gezdirdim de sevgilinizle farklı şehirlerde olduğunuzu dile getirmişsiniz ve hep sevgilinizin ilgisizliğinden şikayet etmişsiniz. Sevgilinizin hayatında başka birisi olabilir mi ?

Bizim telefonlarda; " şu an toplantıdayım size daha sonra geri döneceğim" diye oto mesajlar var.

Bu adam oto mesajına şu an cenazedeyım yazma diye kalıp ekledi zaar.

Bunu ikinci kere söyledi ama hep ağır bir gerekçesi var tabi

Biliyorum öyle oluyor, başka şekildede olsa ben haksız konuma düşüyordum bir şekilde. elinde sonunde yazıyor yani ondan şüphem yok zaten. Sinir bozucu birşey ama dimi. Sen o kadar net biriyken. Karşıdaki beynini bulandırıyor sürekli.

Konularınıza göz gezdirdim de sevgilinizle farklı şehirlerde olduğunuzu dile getirmişsiniz ve hep sevgilinizin ilgisizliğinden şikayet etmişsiniz. Sevgilinizin hayatında başka birisi olabilir mi ?

Ya canım bilemiyorum ki zaten ayrılma sebebim ilgisizliğiydi olabilir tabi ama sorsam var demez zaten. Herşeye bir kılıf bulan öyle bile olsa bunu söylemez.
Aradı mı 3,4 saat konuşur vs ama sonra pat yok olur yoğunum çalışıyorum der. Sadece o konuda bir şey hissetmedim diyebilirim.

Bahaneye bak cenaze var diye ortalıktan 3 gün kaybolmakta neymiş ?
Mantıklı hiç bir açıklaması yok , geri gelse de kabul etmeyin böyle nereye kadar devam edecek.

neden özür diliyorsun ki? öldüyse öldü, sen mi öldürdün.. bırak, acısını 30-40 yıl kadar yaşasın sil gitsin.. ne oldu diye dönerse, bu kadar kaza-bela paratoneri bir adamla birlikte olamam dersin..

Şu söylediği durumda yalan olmasa bile önceki söylediği yalanlar yüzünden yalan olduğunu düşünmen gayet normal. Özür dilenecek veya hatalı hissedilecek bir durum yok ortada. Asla geri dönme.

Eeee her defasında dediğine göre yalan söylüyor.klasik yalandır sıkısınca yok cenaze Yok kaza.inanma canm sana değer verse zaten acısınıda seninle paylaşır öyle anlayış beklerdi.seni kandırmasına izin verme

kusura bakma canım ama seni bu şekilde konular açmaya sevk etmesi bile senin için yeterli bir ayrılık sebebi değil mi?
ne demek günlerce iletişim kurmamak varsa bir derdi (cenazesi, hastası ıdısı bıdısı) paylaşır seninle; madem bir ilişki içindesiniz senden teselli bekler, ona destek olursun falan. ne sebeple olursa olsun onun herhangi bir konuda söylediği bir şeyin doğruluğundan bir an bile kuşku duymana yol açan bir adam sence ne kadar doğru olabilir?
bence olmayacak insanlar için kimse kendisini yıpratmamalı, yazık yahu

bu bana eski sevgilimi hatırlattı. Her hatasında ya kendisine, ya babasına ya da arkadaşına illaki bir şeyler oluyordu. en sonunda beni aldattığını, beni salak yerine koyup nasılsa kanar moduna geçtiğini öğrendim.

sen de bazı acı gerçekleri öğrenmeden, bu kişiyi engelleyip kendi hayatına yön ver derim. Elbette zor, elbette hazmetmek acı ama en iyisi budur.. bir kaç ay sonra da 'ölüyorum geri dön' der. DÖNME

Aa hadi ya sen nasıl öğrenmiştin peki canım aldattığını?

kusura bakma canım ama seni bu şekilde konular açmaya sevk etmesi bile senin için yeterli bir ayrılık sebebi değil mi?
Bebeğim haklısın ama o msj ben ayrıldıktan sonra attı zaten o yüzden bende vicdan yaptırmaya çalıştığını düşündüm. İleride geri dönebilmek için bahane üretiyor gibi yani

Cocuk seni yillarca kandirmis sevmiyo besbelli takiliyo sadece seninle biraksana dusunme artik hayirlisi olsun bundan sonra onundeki kismetlere bak

Bebeğim haklısın ama o msj ben ayrıldıktan sonra attı zaten o yüzden bende vicdan yaptırmaya çalıştığını düşündüm. İleride geri dönebilmek için bahane üretiyor gibi yani
kendini kandırma bence, ayrılmadan önceki ilgisizliğini anlatmışsın o kadar... bir de nasıl bir adam böyle oyunlaraa ihtiyaç duyar ki... bence sen prim verme. hayırlısı hakkında.

Aa hadi ya sen nasıl öğrenmiştin peki canım aldattığını?

her bahanesine içten inanamasam da, senin gibi içimi şüpheler yesede; ''ama beni çok seviyor ve ben de onu aramızda mesafe var diye bunlar oluyor'' diye düşünüyordum. sonra gene böyle bahaneli bir günün ardından biraz geri çekilip kafamı dinlemek istedim, düşündüm parçaları topladım, tutarsızlıkları karşılaştırdım, eskiden konduramadığım tüm hislerimin aslında gerçek olduğunu farkettim. Bunun yanında bir kaç şey de karşıma çıktı tabi iyiki de çıkmış yoksa gerizekalı gibi hala onu çekiyor olacaktım..
Sende kendimi gördüm. Bu eleman seni aldatmıyor olabilir ama bu 0-6 yaş acındırıcı yalanlarıyla yakında onu da yapar hiç merak etme. Ayrıca otur bir düşün, sana verdiği değer o yalanların altında yatıyor işte böyle birine mi layıksın sen.

sana vereceğim en iyi tavsiye arkana bile bakma..

Bir düzeltme yapmak istiyorum; bu söylediklerinin yalan olduğundan %51 eminsen yap tabi bunu.. doğruysa birşey diyemem dünya hali sonuçta

kendini kandırma bence, ayrılmadan önceki ilgisizliğini anlatmışsın o kadar... bir de nasıl bir adam böyle oyunlaraa ihtiyaç duyar ki... bence sen prim verme. hayırlısı hakkında.

Niye kendimi kandırayım ki ben zaten ayrıldım diyorum. Sen ayrılman için iyi bir sebep değilmi yazmışsın ya ilgisizliği olduğu konular için.Bende ilgisizliğinden dolayı önceki açtığım konudan bir gün sonra ayrıldım yani bu msj daha sonra kendi attı bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…