Cenazedeydim Rica ediyorum yazma msjı

Ben anlamıyorum. Siz ayrılmışsınız. Sonra neden rica ediyorum yazma diyor? Ayrıldığınız adama ne yazıyorsunuz ki?
Ayrılmış bitmiş, paylaşımı şusu busu umrunuzda olmasın. Önünüze bakın. Ayrıldıktan sonra haklılık haksızlık ne anlama gelir ki? Ayrılış süresinde, ilişkinizde yapılanlarda haklılık haksızlık olayını konuşalım da ayrılıp bittikten sonra anlamıyorum neden iletişim? Neden instagramda ne yapmış ne etmiş?

Palavracı tiplerin ortak noktası ölümleri kazaları cenazeleri hiç bitmez o anneanneler halalar babaannler her ay ölür dirilir. Sen de bunu binlerce kez yiyip özür dilemişsin. Şöyle bir kendini çeksen kendini kaybettirsen işler tam tersine dönecek. Neden göremiyorsun bu adamın inatla yalan söylediğini.

Bence kesinlikle yalan söylüyor madem hayat devam ediyor ozaman sana yazabilirde. Zaten ayrilmissiniz bence geri donme adam kafasina gore takiliyor ve yalan soyluyor ona geri donersen daha cok uzulursun

Ayrıntılı şekilde yazdım konuma canım ben ona verdiğim linkte aşkım günaydın msj vardı cvp vermediği 2 tane 3,4 günde ortadan kayboldu hiç cvp atmadan bende buraya konu açmıştım sonucunda ona ayrılık msj attım ben artık istemiyorum senin gibi ilgisiz birini bitti diye . Sonra. O da bana. O msj attı işte. Ben de öyle msj atınca vicdanımla mı oynuyor bu benim her seferinde diye instagramına baktım hareketlilik var mı diye . Ertesi günü paylaşım yaptı sallıyor demekki dedim bende.

Ben olsam şu dakikadan itibaren onun ismini bile anmam. Hiç güvenilir bir tip gelmedi bana. Onun için üzülür ona hak ettiğinden daha fazla değer vermem kesinlikle.

İşte canım önceden yiyordum da ispatlama şansımda olmadığı için. Artık dedim ne oluyor tam karar vermişim etmişim ne bu şimdi demeye başladım. Bilerek mi kuruyor bu cümleleri diye düşüncelere kapıldım yani . Böyle yapması ona bağlamıyor zaten beni.

Sende hayat devam ederken bana 2 3 mesaj atmak çok mu zor deseydin. Sonucta hayat devam ediyor diye eglenebilen birisi karşıdaki.

bak ben eminim elinde sonunda beni arayacak . Çünkü attığı msjdan belli resmen yol yaptı bir dönüş yapabilmek için. Ama gerçekten açmıycağım o telefonu. 10 günü bulmayacak araması. Artık sabrım kalmadı zaten. Pamuk ipliğine bağlıydı sabrım o da son olayda koptu gitti ve attığı msj sinirimi bozdu açıkçası. Düşünsenize birşey gerçekten doğru olsa bile artık ne doğru ne yanlış bilemiyor insan.

Ben olsam şu dakikadan itibaren onun ismini bile anmam. Hiç güvenilir bir tip gelmedi bana. Onun için üzülür ona hak ettiğinden daha fazla değer vermem kesinlikle.

Haklısın canım

Siz şimdi sana inanmıyorum deseniz ben nelerle uğraşıyorum nasıl bir vicdanın var diye başlar.
Çok çocukça ya.
İletişimi tamamen koparın bence de.

Sende hayat devam ederken bana 2 3 mesaj atmak çok mu zor deseydin. Sonucta hayat devam ediyor diye eglenebilen birisi karşıdaki.

Doğru söylüyorsun canım da laf dalaşına girmek istemedim . Zaten ilkten cenazede msjnı atmış aradan zaman geçti sinirlendi galiba ben cvp atmayınca sitem edip istemiyorum çok net dedi. Beni kışkırtmak istiyordu o an belliydi. Bende sadece başın sağolsun dedim .

Siz şimdi sana inanmıyorum deseniz ben nelerle uğraşıyorum nasıl bir vicdanın var diye başlar.
Çok çocukça ya.
İletişimi tamamen koparın bence de.

Evet canım öyle diyecekti zaten o msj o yüzden attığını düşünüyorum. Ne yazılabilir ki onun üstüne ne hesap sorabilirsin ne sana inanmıyorum diyebilirsin. İnanmasan dahi bunu yazabileceğin bir msj değil çünkü. Velevki yazdım adam vicdansız ben ne haldeyim sana bunu yazıyorum birde bana inanmıyorum diyorsun . Sen nasıl bir insansın diyecekti direkt. Bende ağzına laf vermemek için sustum

Ya yerinde olsam ben yemediğimi belli eder yol verirdim. "Başın sağolsun haftaya kim ölüyor? Herkes salak bi sen mi akıllısın ses çıkarmıyoruz diye" derdim. bilsin yani insanların salak olmadığını yemediğini.

Aynen sen kötü olursun, ama susmak da zor geliyor şahsen düşünüyorum da hesap sormak, biliyorum ne yaptığını demek isterdim.. Ama muhtemelen kötü kalpli ilan eder sizi...

Kesinlikle yalan söylüyor çok sinsi bir tip bu aman uzak dur.
Bu kadar kolay yalan söyleyebilen insandan her şey beklenir.
Sana ulaşamasın engelle her yerden muhatap olma.

ilk defa böyle bişey yapsaydı yalan söylese bile konduramaz insan , ama zaaten daha öncede yapmış ve yakalamışssın hala ne diye kendinde suç arıyorsun , böyle hassas bir konuda bile ( ölüm cenaze ) bu kadar senaryolar yazan adamın şizofren olup olmadığından şüphe et bence..

böyle insanlardan kendiini uzak tut , zamanla kendini suçlamaktan kendini tanıyamaz hale gelirsin onun için yaptıklarından.. zeytinyağ gibi her seferinde üste çıkar çünkü kırk ayak gibi kırk tane yalan uydurur. boşversene adammı yok dünyada..

Aha aynı benim ki tabi böyle şeyler ortaya atmıyo fakat tam haklıyım diyorum kaşla göz arasında kendimi özür dilerken buluyorum psikolojim bozuldu bizde farklı şehirlerdeyiz sessiz kal emin ol ki işe yarıcak sessiz kalınca meraklanıp yazıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…