- 9 Ocak 2017
- 502
- 469
- 103
- Konu Sahibi Minikgirl35
-
Haklısın canımYalan söylemiyor bile olsa ilgisizliğine böyle olayları bahane etmesi çok çirkin.
Canım bu msj atalı 3 gün oldu ama sormak istedim hatalı olan benmiyim diye. Öylede bir msj atınca birşey de diyemiyor insan doğru olmadığını sezsem de . Hislerimde mi yanılıyorum diye benmi hatalıyım diye sizlere sormak istedim . Çünkü ayrıl konusunda herkes hem fikirdi öylede yaptım ayrıldım. verdiği cvp tan sonra hatalı gibi görünmek canımı sıkıyor.Adam yalancı net. Hazır ayrılmışken unut artık buraya konu açmakla da bir şey elde edemezsin...
Haklısın canım aslında rica ediyorum yazma dedikten sonra hiç yazmıcaktımda arkadaşım başın sağolsun yaz başka birşey yazma dedi öyle yaptım. Arkadaşlarım bile öfff yine mi bu çocuğun hiçmi normal zamanı yok diyor. Sürekli ağır bahaneleri var. Fakat geri gelip barışmak için kırk takla atanda o oluyor.Çocukların maç kaybedince "Ameliyatlı yerime top geldi." diye kavga etmelerine benziyor. Belli bir olgunluğa gelmesi gereken birinin üste çıkmak için böyle bahaneler kullanması hiç hoş değil. Ayrılmışsınız artık siz de daha da muhatap olmayın bence gereksiz.
Aynen öyle oluyor canım ben sabır taşı değilim ki mümkün olduğunca sabrediyorum zaten. Aramamam için yapıyorda olabilir ama 10 güne kalmaz barışmak istiyor sensiz olamıyorum diye ne istediğini de bilmiyor o halde.bende anlamadım bir şeybence bahane etmis bu gibi seyleri cenazeden sonra arkadaslarıyla eglenirken foto paylasıyor sizede hayat devam ediyor diyor ama oncesinde sizi halden anlamayan biriymissiniz gibi gosteriyor ..ben devam etmezdim bu kisilikde biriyle sanki sizin aramamanız icin yapıyor bunları
Bu kadar insan da benim gibi seziyorsa zaten ben doğru hissediyorum demektir aynen canım ya.Ayrılmışsınız zaten, mesaj atmayın daha fazla.
Yalancının teki ise verilmiş sadakam varmış der şükredersiniz :)
boşverin.
Canım aşırı uzağız 15 saatlik yol öyle bir şansım yok zaten tanışmadım onlarla daha zaten ispatlama şansım olmadığı için çok rahat uydursada ben gerçeği bilemem en fazla böyle sezgiler mantıksızları görebiliyorum. Aynen çok hazır cvp herşeyi bir kılıfı var. Yani bir insan hiç mi hatalı olmaz anlamadım ki ben. Ayrıca zaten ayrılmıştım istemiyorsa beni ertesi gün niye bana vicdan yaptırcak msj atıyorki . Sanki bir taraftan geri dönebilmek için yol yapıyor gibi.Ailesine git baş sağliği dile sonucta hem öğrenirsin gerçeği hemde olduğu yerde nutku tutulur yalansa ,bahaneyse.İlgisizliğine kilif uyduruyorsa birde arkana bakma bile ömür geçmez hep böyle gider sen ol hayatinda ister olma ama sen onun aciğini çikarmazsan devamı gelir kendinide suçlama allasen.
Adam yalancı ve iğrenç biri. Kesinlikle ayrıl tamamen.
Canım ayrıldım ben zaten ayrıldıktan sonra beni engellidi cvp vermeden . Ertesi günde o msj atmış . Madem niye atıyorsun yani geri gelebilmek için haklı gerekçe mi arıyor anlayamadım.
Sizin fikriniz karariniz önemli bende dün okudum arkandan amin dedim deyin en iyisi boşverin bittiyse hiç arkaniza bakmayin kiliflariyla kamuflaj yapsin sere serpe :) ...Haklısın canım
Canım bu msj atalı 3 gün oldu ama sormak istedim hatalı olan benmiyim diye. Öylede bir msj atınca birşey de diyemiyor insan doğru olmadığını sezsem de . Hislerimde mi yanılıyorum diye benmi hatalıyım diye sizlere sormak istedik . Çünkü ayrıl konusunda herkes hem fikirdi öylede yaptım ayrıldım. verdiği cvp tan sonra hatalı gibi görünmek canımı sıkıyor.
Haklısın canım aslında rica ediyorum yazmadan sonra hiç yazmıcaktımda arkadaşım başın sağolsun yaz başka birşey yazma dedi öyle yaptım. Arkadaşlarım bile öfff yine mi bu çocuğun hiçmi normal zamanı yok diyor. Sürekli ağır bahaneleri var. Fakat geri gelip barışmak için kırk takla atanda o oluyor.
Aynen öyle oluyor canım ben sabır taşı değilim ki mümkün olduğunca sabrediyorum zaten. Aramamam içiyor yapıyorda olabilir ama 10 güne kalmaz barışmak istiyor sensiz olamıyorum diye ne istediğini de bilmiyor o halde.bende anlamadım bir şey
Bu kadar insan da benim gibi seziyorsa zaten ben doğru hissediyorum demektir aynen canım ya.
Canım aşırı uzağız 15 saatlik yol öyle bir şansım yok zaten tanışmadım onlarla daha zaten ispatlama şansım olmadığı için çok rahat uydursada ben gerçeği bilemem en fazla böyle sezgiler mantıksızları görebiliyorum. Aynen çok hazır cvp herşeyi bir kılıfı var. Yani bir insan hiç mi hatalı olmaz anlamadım ki ben. Ayrıca zaten ayrılmıştım istemiyorsa beni ertesi gün niye bana vicdan yaptırcak msj atıyorki . Sanki bir taraftan geri dönebilmek için yol yapıyor gibi.
Kesin yalancı
Yalancı olmasa bile sizin suçunuz olmayan bu olaylardan dolayı size kendinizi kötü hissettirmiş, sizin bu kötü durumda bile ona mesaj attığınız için kendinizi suçlamanızı sağlamaya çalışmış, vicdan azabı çektirmeye çalışmış.
Bu olan kötü olayları bile bile onu zorlamış olamazsınız size mesaj yazsın diye. Ayrıca, sevgili demek iyi anını da kötü anını da sizinle paylaşan kişi demek.
Canım ya, kuzenim hasta yazabilirdi öncesinde.
Ya da kaza geçirir geçirmez sizinle paylaştı mu bunu?
Sanmıyorum. Çünkü yalan.
Siz de hemen onu engelleyin.
Hayatınızdan da çıkarın.
Sevgili demek hayatınıza mutluluk katması gereken kişi demek. Suçluluk hissi ile sizi başbaşa bırakan kişi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?