• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cenazedeydim Rica ediyorum yazma msjı

Minikgirl35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2017
502
469
103
Arkadaşlar daha önce bir konu açmıştım bilmeyenler okursa sevinirim

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sizce-ayrilmali-miyim.988668/

Ben bu kişiden ayrıldım hatta beni direkt cvp vermeden engelledi ertesi gün bana msj atmış cenazedeyim, kaç gündür gözüm görmez bir şekilde, bırakta geri gelmiceklerin acısını yaşayayım rica ediyorum yazma. Çok net istemiyorum demiş. Bende başınız sağolsun yazdım.

Şimdi size şunu sormak istiyorum ben nezaman bariz derecede haklı olsam ya kaza yaptık ya kuzenime birşey oldu ya teyzem amaliyattaydı yada bu derece ağır birşey söylüyor ve ben hep özür diliyorum. Bir kere daha cenaze demişti gözüm telefonumu görüyor demişti. Sonra bir bakmıştım face arkadaşlarıyla eğlenirken resim atmış 2 gün sonra bende hani sen çok kötüydün demiştim o zaman, hayat devam ediyor sonuçta demişti. Şimdide bunu dedi ya acaba bana vicdan yaptırmak için mi yazdı haksız konumuna düşeyimde özür dileyim diye sonuçta ayrı şehirlerdeyiz bilmiyorum doğru mu değil mi? Bu msjdan bir gün sonra instagramda paylaşım yapmış ben onu ordan sildiğim için ne paylaşmış göremedim ama o kadar kötüyse instagramda ne işi var ?? Belki yazı paylaşmışta olabilir bilmiyorum ama yine de benim aklıma instagram falanmı gelir öyle zamanımda gelmez. Sadece şu var 1,5 yılda bir kere haklı çıkamadım normalde haklıyken nasıl her seferinde sonuca bakınca ben haksız olabilirim ki bu normal mi. Siz olsanız ne hissederdiniz tavırlarından ve bu cvplarından ?? Ben mi hatalı düşünüyorum şuan sizce??

Çocukların maç kaybedince "Ameliyatlı yerime top geldi." diye kavga etmelerine benziyor. Belli bir olgunluğa gelmesi gereken birinin üste çıkmak için böyle bahaneler kullanması hiç hoş değil. Ayrılmışsınız artık siz de daha da muhatap olmayın bence gereksiz.

bence bahane etmis bu gibi seyleri cenazeden sonra arkadaslarıyla eglenirken foto paylasıyor sizede hayat devam ediyor diyor ama oncesinde sizi halden anlamayan biriymissiniz gibi gosteriyor ..ben devam etmezdim bu kisilikde biriyle sanki sizin aramamanız icin yapıyor bunları

Ailesine git baş sağliği dile sonucta hem öğrenirsin gerçeği hemde olduğu yerde nutku tutulur yalansa ,bahaneyse.İlgisizliğine kilif uyduruyorsa birde arkana bakma bile ömür geçmez hep böyle gider sen ol hayatinda ister olma ama sen onun aciğini çikarmazsan devamı gelir kendinide suçlama allasen.

Yalan söylemiyor bile olsa ilgisizliğine böyle olayları bahane etmesi çok çirkin.
Haklısın canım
Adam yalancı net. Hazır ayrılmışken unut artık buraya konu açmakla da bir şey elde edemezsin...
Canım bu msj atalı 3 gün oldu ama sormak istedim hatalı olan benmiyim diye. Öylede bir msj atınca birşey de diyemiyor insan doğru olmadığını sezsem de . Hislerimde mi yanılıyorum diye benmi hatalıyım diye sizlere sormak istedim . Çünkü ayrıl konusunda herkes hem fikirdi öylede yaptım ayrıldım. verdiği cvp tan sonra hatalı gibi görünmek canımı sıkıyor.
Çocukların maç kaybedince "Ameliyatlı yerime top geldi." diye kavga etmelerine benziyor. Belli bir olgunluğa gelmesi gereken birinin üste çıkmak için böyle bahaneler kullanması hiç hoş değil. Ayrılmışsınız artık siz de daha da muhatap olmayın bence gereksiz.
Haklısın canım aslında rica ediyorum yazma dedikten sonra hiç yazmıcaktımda arkadaşım başın sağolsun yaz başka birşey yazma dedi öyle yaptım. Arkadaşlarım bile öfff yine mi bu çocuğun hiçmi normal zamanı yok diyor. Sürekli ağır bahaneleri var. Fakat geri gelip barışmak için kırk takla atanda o oluyor.
bence bahane etmis bu gibi seyleri cenazeden sonra arkadaslarıyla eglenirken foto paylasıyor sizede hayat devam ediyor diyor ama oncesinde sizi halden anlamayan biriymissiniz gibi gosteriyor ..ben devam etmezdim bu kisilikde biriyle sanki sizin aramamanız icin yapıyor bunları
Aynen öyle oluyor canım ben sabır taşı değilim ki mümkün olduğunca sabrediyorum zaten. Aramamam için yapıyorda olabilir ama 10 güne kalmaz barışmak istiyor sensiz olamıyorum diye ne istediğini de bilmiyor o halde.bende anlamadım bir şey
Ayrılmışsınız zaten, mesaj atmayın daha fazla.
Yalancının teki ise verilmiş sadakam varmış der şükredersiniz :)
Bu kadar insan da benim gibi seziyorsa zaten ben doğru hissediyorum demektir aynen canım ya.
:KK66:
Ailesine git baş sağliği dile sonucta hem öğrenirsin gerçeği hemde olduğu yerde nutku tutulur yalansa ,bahaneyse.İlgisizliğine kilif uyduruyorsa birde arkana bakma bile ömür geçmez hep böyle gider sen ol hayatinda ister olma ama sen onun aciğini çikarmazsan devamı gelir kendinide suçlama allasen.
Canım aşırı uzağız 15 saatlik yol öyle bir şansım yok zaten tanışmadım onlarla daha zaten ispatlama şansım olmadığı için çok rahat uydursada ben gerçeği bilemem en fazla böyle sezgiler mantıksızları görebiliyorum. Aynen çok hazır cvp herşeyi bir kılıfı var. Yani bir insan hiç mi hatalı olmaz anlamadım ki ben. Ayrıca zaten ayrılmıştım istemiyorsa beni ertesi gün niye bana vicdan yaptırcak msj atıyorki . Sanki bir taraftan geri dönebilmek için yol yapıyor gibi.

Son düzenleme:
Kesin yalancı
Yalancı olmasa bile sizin suçunuz olmayan bu olaylardan dolayı size kendinizi kötü hissettirmiş, sizin bu kötü durumda bile ona mesaj attığınız için kendinizi suçlamanızı sağlamaya çalışmış, vicdan azabı çektirmeye çalışmış.

Bu olan kötü olayları bile bile onu zorlamış olamazsınız size mesaj yazsın diye. Ayrıca, sevgili demek iyi anını da kötü anını da sizinle paylaşan kişi demek.
Canım ya, kuzenim hasta yazabilirdi öncesinde.
Ya da kaza geçirir geçirmez sizinle paylaştı mu bunu?

Sanmıyorum. Çünkü yalan.

Siz de hemen onu engelleyin.
Hayatınızdan da çıkarın.

Sevgili demek hayatınıza mutluluk katması gereken kişi demek. Suçluluk hissi ile sizi başbaşa bırakan kişi değil.

Canım ayrıldım ben zaten ayrıldıktan sonra beni engellidi cvp vermeden . Ertesi günde o msj atmış . Madem niye atıyorsun yani geri gelebilmek için haklı gerekçe mi arıyor anlayamadım.

Ha o kısmı kaçırdım o zaman direk sen de engelle o zaman. Hiçbir yerde adını sanını görmeyeceğin şekilde hatta değiştirebiliyorsan hattını da değiştir derim.

Haklısın canım

Canım bu msj atalı 3 gün oldu ama sormak istedim hatalı olan benmiyim diye. Öylede bir msj atınca birşey de diyemiyor insan doğru olmadığını sezsem de . Hislerimde mi yanılıyorum diye benmi hatalıyım diye sizlere sormak istedik . Çünkü ayrıl konusunda herkes hem fikirdi öylede yaptım ayrıldım. verdiği cvp tan sonra hatalı gibi görünmek canımı sıkıyor.

Haklısın canım aslında rica ediyorum yazmadan sonra hiç yazmıcaktımda arkadaşım başın sağolsun yaz başka birşey yazma dedi öyle yaptım. Arkadaşlarım bile öfff yine mi bu çocuğun hiçmi normal zamanı yok diyor. Sürekli ağır bahaneleri var. Fakat geri gelip barışmak için kırk takla atanda o oluyor.

Aynen öyle oluyor canım ben sabır taşı değilim ki mümkün olduğunca sabrediyorum zaten. Aramamam içiyor yapıyorda olabilir ama 10 güne kalmaz barışmak istiyor sensiz olamıyorum diye ne istediğini de bilmiyor o halde.bende anlamadım bir şey

Bu kadar insan da benim gibi seziyorsa zaten ben doğru hissediyorum demektir aynen canım ya.

:KK66:

Canım aşırı uzağız 15 saatlik yol öyle bir şansım yok zaten tanışmadım onlarla daha zaten ispatlama şansım olmadığı için çok rahat uydursada ben gerçeği bilemem en fazla böyle sezgiler mantıksızları görebiliyorum. Aynen çok hazır cvp herşeyi bir kılıfı var. Yani bir insan hiç mi hatalı olmaz anlamadım ki ben. Ayrıca zaten ayrılmıştım istemiyorsa beni ertesi gün niye bana vicdan yaptırcak msj atıyorki . Sanki bir taraftan geri dönebilmek için yol yapıyor gibi.
Sizin fikriniz karariniz önemli bende dün okudum arkandan amin dedim deyin en iyisi boşverin bittiyse hiç arkaniza bakmayin kiliflariyla kamuflaj yapsin sere serpe :) ...

Kesin yalancı
Yalancı olmasa bile sizin suçunuz olmayan bu olaylardan dolayı size kendinizi kötü hissettirmiş, sizin bu kötü durumda bile ona mesaj attığınız için kendinizi suçlamanızı sağlamaya çalışmış, vicdan azabı çektirmeye çalışmış.

Bu olan kötü olayları bile bile onu zorlamış olamazsınız size mesaj yazsın diye. Ayrıca, sevgili demek iyi anını da kötü anını da sizinle paylaşan kişi demek.
Canım ya, kuzenim hasta yazabilirdi öncesinde.
Ya da kaza geçirir geçirmez sizinle paylaştı mu bunu?

Sanmıyorum. Çünkü yalan.

Siz de hemen onu engelleyin.
Hayatınızdan da çıkarın.

Sevgili demek hayatınıza mutluluk katması gereken kişi demek. Suçluluk hissi ile sizi başbaşa bırakan kişi değil.

Hayır tabii ki de paylaşmıyor canım . Birden yok oluyor ortadan beni görmezden geliyor . Ben önce güzel msj atıyorum cvp vermiyor 3,4 gün geçiyor patlıyorum sonra onları söylüyor .Bende öyle seziyorum beni suçlu konumuna düşürmek için yapıyor gibi. Yani bana herkes tanıdığım en anlaşıylı kişisin derdi. Ben bu ilişkide o kadar severken o kadar dikkat ederken nasıl bu kadar hatalı olabiliyorum ki, cenazede olduğunu bilsem yazarmıyım msj? Kaldı ki epi topu 3 msjm var. Zaten ilk 2 msjm aşkımlı birşeydi. Sonuncudada 3 gün cvp vermedi diye ayrıldım. Beni istemiyor olabilir istemek zorunda değil geri gelipte sensiz olamıyorum niye diyor o zaman.. Çok saçma davranışları dimi? ben zaten seviyorum emin benden bu durumu mu kullanıyordu acaba. Sanki laftan anlamıyormuşun izlenimi veriyor ama yok öyle birşey arama dediğinde bitti dediğinde yazma dediğinde bir kere aramadım bugüne kadar onu. Yine attığı msj bak yani. Söylediklerinin her kelimesinde haklısın canım çok güzel analiz etmişsin:KK52:

Son düzenleme:
Belki de dogru soyluyodur
Ben dedemin cenazesinde gercekten cok uzulmustum, ama mezarlik donusunda yakin diye baba tarafimin köyüne gittim,meger herkes toplanmis,bir agac altina sergi cektiler,oturduk...babami gormemislerdi yillardir,sohbet muhabbet,eski anilar ,keyifli bir ortam.. Hatta kuzenim ben mutlu olayim diye yoldugu papatyalardan tac bile yapti...neyse orada bir foto cekindik,onu atmislar facebooka,hepimizi de etiketleyip. Benim kafamda papatya taci, fotograf icin gulumsemisim falan...
Yani onu goren is arkadasi ne dusunur? Suna bak cenazeye dedi gitti tatil yapiyor
Ama isin dogrusu cenazeye gitmistik...
Yani dogru soyluyor bile olabilir
Ama diger konularda onu savunamayacagim
Ayrica bir bucuk yilda nasil bir kavgada bile hakli olamadim,hep beni haksiz cikartti diyorsun.
Yavuz hirsiz ev sahibini bastirirmis.
Bir keresinde sevgilim telefonumda eski sevgiliden kalma siirleri görmusti ayrilmamiza ragmen arasira cemal sureyyadan turgut uyardan beni hatirlatan siirler atardi ama kesinlikle tek iletisimizi buydu. O hayatinda mutlu ,ben hayatimda mutlu...ara ara siir paylasimi yapardi böyle.
Bana gore yanlis birsey yok ama sevgilim agzima sicsa hakli..
ama ne oldu? Yavuz hirsiz olarak alttan girdim ustten ciktim
Telefonumu kurcaladigi icin ozur diledi,konu kapandi :p
Yani yuzde yuz de hakli olsaniz karsinizda boyle bir insan varsa gunun sonunda ozur dileyen siz olmaya mahkumsunuz...
Ayrilin rahatlayin

bir kere olsa tamamda hep bu bahanelerle geliyorsa sana vicdan yaptırmaya çalışıyor kesin. hiç umursama canım.

Çok kötü bir yalancıymış adam.
Böyle kötü zamanlarında insan destek ister benim bildiğim,umursuyorsa eğer.
Seninki pek öyle görünmüyor.
Ayağının altından çekilmeni istediğinde uyduruyor bir hastalık ,sonrasında özrü bile yok ki kabahatinden beter.

Back