- 1 Ocak 2017
- 59
- -64
- 88
- 38
- Konu Sahibi Jasmine2020
Ben 10 senelik evliyim kv ben daha eşimle tanışmadan vefat etmiş kayinpederim ise yaklaşık 3-4 ay önce vefat etti..Benim eşim Karslı ve 7 kardeşler..4ü erkek 3ü kız..Eşim babası vefat edince çalıştığı yerden 3 milyar kadar bir para çekmiş tabi ben bunu başkalarından duydum ve doğal olarak bir bilgim olmadığı için biraz eşimle huzursuzluk yaşadım..Eşimin babası Allah rahmet eylesin benim düğünüme bile gelmedi ölene kadar iyiliklerim olmuştur olmadı değil hem de hiçbir gelininin yapmadıklarını yaptım.. Kızdığım tek nokta benim haberim olmadan birşeyler yapılmasi..Eşime bunu neden yaptın bizim de durumumuz yok kiradayiz cocugumz var dedigimde hayır yaptığını söyledi bende uzatmamak adına konuyu kapattım..Hala o çekilen parayı ödüyoruz yeri geliyor evladıma istediğim birşeyi alamıyorum ve işin ilginci 7 kardeşten hiçbirisi cenaze için yapılan masraf da elini taşın altına koymadi..Benim anlayamadigim cenaze oluyor millet düşüyor yemek derdine insanlar acıyı yaşayamıyor bile yorgunluktan başka hiçbir şey değil,her gelen yemek varmı diyen bir toplumda yaşıyoruz..Eşimin çektiği parayla pide yaptirildi vs..Ama sonunda biz mağdur olduk..