UgurBocugu CEYİS BAKANI:) Kayıtlı Üye 5 Ocak 2008 68.595 17 2 Kasım 2008 Konu Sahibi cemre_SU #161 sefamolsun .!.: Ben geldim benneyaptımki Ne kaynatıyosunuz bakalımnaniknanik Ayol şu yemekteyiz programını izledinizmi kaydirigubbakcemile3 koptuk biz evde izlerken :roflol: :roflol: Genişletmek için tıkla... hangını dıyon nan ben ısyerınde ızleım ayy umıtı cok beğendım ama o kadının kazanmasını ıstemezdım doğrusu umıt cok doğaldı :dilcikar:
sefamolsun .!.: Ben geldim benneyaptımki Ne kaynatıyosunuz bakalımnaniknanik Ayol şu yemekteyiz programını izledinizmi kaydirigubbakcemile3 koptuk biz evde izlerken :roflol: :roflol: Genişletmek için tıkla... hangını dıyon nan ben ısyerınde ızleım ayy umıtı cok beğendım ama o kadının kazanmasını ıstemezdım doğrusu umıt cok doğaldı :dilcikar:
Barcman PR UZMANI Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2007 10.363 31 2 Kasım 2008 Konu Sahibi cemre_SU #162 bende katılsammı acaba bu yarışmaya diyorum parmaklarını yedireyim yarışmacılara hıı ne dersiniz kızlar
bende katılsammı acaba bu yarışmaya diyorum parmaklarını yedireyim yarışmacılara hıı ne dersiniz kızlar
UgurBocugu CEYİS BAKANI:) Kayıtlı Üye 5 Ocak 2008 68.595 17 2 Kasım 2008 Konu Sahibi cemre_SU #163 Barçman .!.: bende katılsammı acaba bu yarışmaya diyorum parmaklarını yedireyim yarışmacılara hıı ne dersiniz kızlar Genişletmek için tıkla... kesınlıkle bende hava atarım haa ama sonra bızde ısterızŞeniz
Barçman .!.: bende katılsammı acaba bu yarışmaya diyorum parmaklarını yedireyim yarışmacılara hıı ne dersiniz kızlar Genişletmek için tıkla... kesınlıkle bende hava atarım haa ama sonra bızde ısterızŞeniz
sel 🦁🧚♀️ Kayıtlı Üye 31 Ocak 2008 9.980 1.381 2 Kasım 2008 Konu Sahibi cemre_SU #164 ben geldim napıyonusss
sefamolsun radyoda yine sezen çalıyo Kayıtlı Üye 6 Mart 2008 1.430 11 2 Kasım 2008 Konu Sahibi cemre_SU #165 siz geliyosunuz ben yokum ben geliyorum siz yoksunuz:bbo: barçman abla katıl valla katılda gözlerimiz bayram etsin cokacimcoook Sel nasılsın bişey içermisin canım ne ikram ediyim sana :1rolleyes: Mesela ilaçlı bir gazoza ne dersin:jeyyar:
siz geliyosunuz ben yokum ben geliyorum siz yoksunuz:bbo: barçman abla katıl valla katılda gözlerimiz bayram etsin cokacimcoook Sel nasılsın bişey içermisin canım ne ikram ediyim sana :1rolleyes: Mesela ilaçlı bir gazoza ne dersin:jeyyar:
sefamolsun radyoda yine sezen çalıyo Kayıtlı Üye 6 Mart 2008 1.430 11 2 Kasım 2008 Konu Sahibi cemre_SU #166 uğur böcüğü .!.: hangını dıyon nan ben ısyerınde ızleım ayy umıtı cok beğendım ama o kadının kazanmasını ıstemezdım doğrusu umıt cok doğaldı :dilcikar: Genişletmek için tıkla... Ne doğalı ayoll adam serhoştu -tatlicadiarzu- :roflol: :roflol: :roflol:
uğur böcüğü .!.: hangını dıyon nan ben ısyerınde ızleım ayy umıtı cok beğendım ama o kadının kazanmasını ıstemezdım doğrusu umıt cok doğaldı :dilcikar: Genişletmek için tıkla... Ne doğalı ayoll adam serhoştu -tatlicadiarzu- :roflol: :roflol: :roflol:
qadife Rabbim Sana Emanetiz... Kayıtlı Üye 21 Ocak 2008 6.943 2 2 Kasım 2008 Konu Sahibi cemre_SU #167 heee vallaaa adam resmen sarhostuuu heyecandan telasdan kimseye göstermeden götürmüş
sefamolsun radyoda yine sezen çalıyo Kayıtlı Üye 6 Mart 2008 1.430 11 2 Kasım 2008 Konu Sahibi cemre_SU #168 velved .!.: heee vallaaa adam resmen sarhostuuu heyecandan telasdan kimseye göstermeden götürmüş Genişletmek için tıkla... Ümit beyi 5 gün boyunca izledim gayet vakur ve centi bir beydi ama son günde bütün karizmayı çizdirdi... Ne oldu o adama öyle yaa:bbo: Birde restorantı varmış...:1shok: Bilen varsa söylesinde onun restorantına kazara filan gitmeyeyim mazallah süphanallahkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
velved .!.: heee vallaaa adam resmen sarhostuuu heyecandan telasdan kimseye göstermeden götürmüş Genişletmek için tıkla... Ümit beyi 5 gün boyunca izledim gayet vakur ve centi bir beydi ama son günde bütün karizmayı çizdirdi... Ne oldu o adama öyle yaa:bbo: Birde restorantı varmış...:1shok: Bilen varsa söylesinde onun restorantına kazara filan gitmeyeyim mazallah süphanallahkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
C cemre_SU halasının kuzusu:) Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2007 4.903 8 39 3 Kasım 2008 Konu Sahibi cemre_SU #169 ben geldimmŞenizŞenizŞeniz
KatnissEverden Alaycı Kuş Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Haziran 2008 3.524 1.119 39 14 Aralık 2008 Konu Sahibi cemre_SU #170 hanımlar nasılsınız selim cemrem ne var ne yok kızlar.......
kardelen18 Guru Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 7.199 345 14 Aralık 2008 Konu Sahibi cemre_SU #171 ben geldimmmmmmm..........