cemre ile sefamolsunla Geceler boyu geyik

ööggggggggggggggg o ne bee sırnaşık şey

hoşbulduk yaa nescafe alabilirim varsaaa :dilcikar:
buyur canım
nescafe.jpg

NESCAFE_16LE6E98.jpg

Al cicim kahven hazır

Özel kurbağa kanından kaydirigubbakcemile3
müptelası olucaksın :jeyyar:

cemre su öncelikle hayirli olsuna.s....sefamolsun sanadan canim...a.s.
ya cemre ne yaptin cafeyi batirdin ha :sm_confused:????? o kadar güzel cafe batirilirmi :kahve:neden birseyler yapmadin fisfisfistabii yaz sezonunda müsterileri kacirdinkaydirigubbakcemile...simdi kis geliyorya yeni isyeri yeniden kazanc :eek:

yaaaaaaaaaa midemi bulandırmayın valla giderim başka topice haberiniz olsun:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

kardelen 18 İİ geceler canım... :dilcikar:

Emine hoş geldin sağol sana ne ikram edelim özel menümüzden istermisin :jeyyar:

cemre su öncelikle hayirli olsuna.s....sefamolsun sanadan canim...a.s.
ya cemre ne yaptin cafeyi batirdin ha :sm_confused:????? o kadar güzel cafe batirilirmi :kahve:neden birseyler yapmadin fisfisfistabii yaz sezonunda müsterileri kacirdinkaydirigubbakcemile...simdi kis geliyorya yeni isyeri yeniden kazanc :eek:

ah ah sorma battım kriz benide vurdubenneyaptımki kriz geçsin acarım yineşakkıdı

kardelen 18 İİ geceler canım... :dilcikar:

Emine hoş geldin sağol sana ne ikram edelim özel menümüzden istermisin :jeyyar:
hosbulduk canim:teytey: tabii neden olmasin özel menüde neler var:uhm:
ah ah sorma battım kriz benide vurdubenneyaptımki kriz geçsin acarım yineşakkıdı

ya cemre canim kriz sana neden ugradi aslinda biz burada kriz yasiyoruz otomotiv sektörü canim senin cafeye nasil geldi bu kriz yaaaaCADIARZU

hosbulduk canim:teytey: tabii neden olmasin özel menüde neler var:uhm:

ya cemre canim kriz sana neden ugradi aslinda biz burada kriz yasiyoruz otomotiv sektörü canim senin cafeye nasil geldi bu kriz yaaaaCADIARZU

ee herkesi kriz vurunca benide vuruyor üyeler veresiye yazdırıyor sonra ödemiyorlar böyl böyle batırdılar beni senağlama

189419253_faf916be96.jpg

özel menüde cemre hanımın özel karışımı var ihi:-)))))))((

Son düzenleme:
sefamolsun meyve suyuda olur limonatayi severim zaten....:içelim:

cemre su sende üyelere veresiye vermiycektin borc defteri hic acmiycaktin bak ozaman nasil yürüyordu:kızgın: ...ama sen hiiiiiiiiiiiic aglama biz burayida hallederiz:jeyyar: ayy pardon :teytey:yani kazancini arttiririzcokacimcoook

kiz siz bu özel menüyle fazla is yapamazsiniz söylemedi demeyin haaaaaaa

sefamolsun meyve suyuda olur limonatayi severim zaten....:içelim:

cemre su sende üyelere veresiye vermiycektin borc defteri hic acmiycaktin bak ozaman nasil yürüyordu:kızgın: ...ama sen hiiiiiiiiiiiic aglama biz burayida hallederiz:jeyyar: ayy pardon :teytey:yani kazancini arttiririzcokacimcoook

nerde beleş oraya yelleşoldu benim kafem :1closedeyes:

kizlar ben birazdan cikacam insaallah en kisa zamanda yine görüsecegiz.....ozaman bende size güzeeeell güzelllll resimler gönderirim.... iyi geceler....öpüyorum sizi..............

X