buyur canımööggggggggggggggg o ne bee sırnaşık şey
hoşbulduk yaa nescafe alabilirim varsaaa :dilcikar:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buyur canımööggggggggggggggg o ne bee sırnaşık şey
hoşbulduk yaa nescafe alabilirim varsaaa :dilcikar:
cemre su öncelikle hayirli olsuna.s....sefamolsun sanadan canim...a.s.
ya cemre ne yaptin cafeyi batirdin ha :sm_confused:????? o kadar güzel cafe batirilirmi neden birseyler yapmadin fisfisfistabii yaz sezonunda müsterileri kacirdinkaydirigubbakcemile...simdi kis geliyorya yeni isyeri yeniden kazanc
hosbulduk canim:teytey: tabii neden olmasin özel menüde neler var:uhm:kardelen 18 İİ geceler canım... :dilcikar:
Emine hoş geldin sağol sana ne ikram edelim özel menümüzden istermisin :jeyyar:
ah ah sorma battım kriz benide vurdubenneyaptımki kriz geçsin acarım yineşakkıdı
hosbulduk canim:teytey: tabii neden olmasin özel menüde neler var:uhm:
ya cemre canim kriz sana neden ugradi aslinda biz burada kriz yasiyoruz otomotiv sektörü canim senin cafeye nasil geldi bu kriz yaaaaCADIARZU
meyve suyu vereyim sana mis gibi
sefamolsun meyve suyuda olur limonatayi severim zaten....:içelim:
cemre su sende üyelere veresiye vermiycektin borc defteri hic acmiycaktin bak ozaman nasil yürüyordu ...ama sen hiiiiiiiiiiiic aglama biz burayida hallederiz:jeyyar: ayy pardon :teytey:yani kazancini arttiririzcokacimcoook
kiz siz bu özel menüyle fazla is yapamazsiniz söylemedi demeyin haaaaaaa
kizlar ben birazdan cikacam insaallah en kisa zamanda yine görüsecegiz.....ozaman bende size güzeeeell güzelllll resimler gönderirim.... iyi geceler....öpüyorum sizi..............
hep bu delünü yüzünde sonuda buda batırır beni demedi demeyin:mymeka: