- Konu Sahibi hoscakal.cocuklugum
-
ya cnm yenirse yakılıp eneri olarak yayılması var birde su olarak içilip direk vucuda karışması var yani herşeyin bi özelliği vardır tabi ama ben pek o kadar detaylı bilmiorum yinede bir bakdak maydanoz suyumu ben içerim sonrada ara ara elime alıcam yicem
yarında dşarıya çıkıcam çemenotu tozumuda alıcam oh
bnm 75 beden kızlar ama bakıldığında o kadar büyük değil sadece baya bir dolgunluk var göğüs aram hiç yok neredeyse ama küçükler büyürlerse aynı estetikten çıkmış hatta daha gzl biile olucaklarını hissediorm dün gece ölçtğümde 85 çıktılar göğüs ucundan ölçtm bakalm gellişme oldukça sölicem
merhaba kızlar ben yeniyim üeliğim yni kabul edildi çemen otu vs diye nette gezerkenburayı açtım tesadüfen sonra okudum yazdıklarınızı ahh ah dedim anı benama ben daha öce denemiştim çemen otuyla birlikte birkaç otu daha.suna dumankayanın yazdıkları ve yaptığım diğer araştırmaların birleşimiydi bu.
kaynatıp içerek kullandım ben etkisini de bayaaa baya gördüm ama bi sorun vardi tüm vücut olarak şiştim.özel günlerin öncesi gibi oldu yani.hatta dahaşiş sonra da bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?