Cem Çelik ve amh tedavisi

Cem beyde tedavideydim hiç dediğiniz seyleri yasamadım çok şükür sayesinde hamileyim. Çok ilgili çok çok alakalı bi doktor kendisi.
merhaba kardeşim ne mutlu size rabbim hayırlı sağliklı evlatlar nasip etsin inşallah kucağınıza almak nasip olsun inşallah sağlıkla bende amh düşüklüğü kalitesiz yumurtlama ve 40 yaş tedirginim işin açıkçası önce rabbime sonrada cem beye güveniyorum hayırlısı ise inşallah nasip olur olmazsa da hayırlı değilmiş diye düşünüyorum tedavi süreci nasıl ilerliyor şehir dışından gideceğim için gitgeller çok olacak galiba transfer sonrası hemen kaldırıyorlar mı 1-2 saat dinlendiriyorlar mı

Merhaba ablacım. Bende 28 yaşındayım..
öncelikle Cem bey ile alakalı söylenilen gereksiz eleştirilere kulak asmamanızı öneririm. Kendisi son derece işinin profesyoneli çok candan çok sıcakkanlı. Muayne esnasında yada sonrasında soru sormaya bile gerek duymadım kendisine güvenin sonsuzdu. Adam herşeyi en ince detayına kadar hesaplayarak uyguluyor zaten..
Amh düşüklüğünde nasıl olur tam bilemiyorum ama aylık olarak sizden yumurta toplanabilir, daha çok yumurta daha çok şans demek. toplanan yumurtaları 5.güne taşıyabilmek için ellerinden geleni yapıyor laboratuvar ekini. Yaşa ve denemeye bağlı olarak 3.gün embriyosu da donduruluyor diye biliyorum emin olmamakla birlikte. Çorlu da oturuyorum yumurta takibinde haftada 3kez çağırdı Cem hoca, daha sonra direkt opu oldu.
çoğu anestezi altında acısız bi işlem oluyor zaten hissetmiyorsunuz 40 dk yatmanız yeterli oluyor opudan sonra, direkt taburcu olabiliyorsunuz.
Daha sonra rahim dinlendirme yapılır, embriyolarınız dondurulmuş olur.(şans daha yüksek oluyor) transfer esnasında idrara sıkışık olmanız gerekiyor bu beni çok fazla zorlamıştı, yarımsaat yatmak yeterli oluyor, sonrasında taburcu ediliyorsunuz (20dk çok zor dayanabildim sıkışıklığa)
1.5-2 saatlik yol mesafesinde yolculuk edebilirsiniz ama daha fazlaysa yolculuk önerilmiyor. 1 gece hotelde konaklayabilirsiniz Allah’ımın izniyle insallah olumlu sonuç alırsınız. Tek yapmanız gereken Cem hocaya güvenmek emin olun elinden gelenin en iyisini yapıyor

Canım allah razı olsun çok iyi geldin yüzümü güldürdün inşallah herşey yolunda gidicek sende ümitlerini yitirme bak daha yolun başındasın ve çok gençsin ne güzel bu kadar erken başlamış olman herşeye benim önüme hep engeller çıktı yada acaba ben mi onları engel saydım nasip böyleymiş geç olsunda güç olmasın inşallah

Muayene ücreti Aralık sonuna kadar 750 TL 650 değil

evet canım 750 tlymiş diğer ödemeleri nasıl alıyorlar acaba...
Biz tedaviye başladığımız gün 750 muayene 3150 tüp bebek parasının on ödemesi yumurta toplama günü 1.750 rahim dinlendirme 7.350 de tüp bebekten geriye kalan ödemeyi yaptık hepsi bir hafta içinde olan ödeme bu 2020 fiyatı Aralık sonu zam gelecekti gelmiştir transfer sonrası embriyo kalırsa donduracak 2.200 TL daha ödeyecektir ama yılbaşından sonra olunca oda 2.500 falan olur heralde

Nerde yasadihini bilmiyorum ama gitgel çok yıpratıcı oluyo otelde kalmak en mantıklısı hem tedavide hem transfer sonrasi

Muayne ücretini hemen alıyorlar, tedaviye başlandığı andan itibaren 3500 dü yanlış hatırlamıyorsam onu da ödüyorsunuz geri kalanı her işleme girdikçe ödüyorsunuz

Cem beyde tedavideydim hiç dediğiniz seyleri yasamadım çok şükür sayesinde hamileyim. Çok ilgili çok çok alakalı bi doktor kendisi.
Hayırlı olsun sağlikla kucağiniza alin inşallah. Ben ve 2 arkadaşim ayni şeyleri yaşadik kisa zaman önce hamile kalmasaydiniz da ayni şeyleri söylermiydiniz açikcasi merak ediyorum

Hayırlı olsun sağlikla kucağiniza alin inşallah. Ben ve 2 arkadaşim ayni şeyleri yaşadik kisa zaman önce hamile kalmasaydiniz da ayni şeyleri söylermiydiniz açikcasi merak ediyorum
Aynen katılıyorum cem beye çok çok samimi falan diyorlar hiçte değil soğuk nevale

Çok teşekkür ediyorum, rabbim sizlerede nasip etsin insallah.

Ben doktorların beni ilgiye boğmasından ziyade işini iyi yapmalarını bekliyorum.
sizin soguk olarak gördüğünüz hocaya, ben çok ısındım cokta güzel iletişim kurduk.
onca yoğunluğun arasında benimle özel olarak ilgilenmesi beklediğim birşey degil.
nasip kısmet bu işler. 10 seferde deneseydin yine kendisine giderdim tercih meselesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…