Merhaba ablacım. Bende 28 yaşındayım..
öncelikle Cem bey ile alakalı söylenilen gereksiz eleştirilere kulak asmamanızı öneririm. Kendisi son derece işinin profesyoneli çok candan çok sıcakkanlı. Muayne esnasında yada sonrasında soru sormaya bile gerek duymadım kendisine güvenin sonsuzdu. Adam herşeyi en ince detayına kadar hesaplayarak uyguluyor zaten..
Amh düşüklüğünde nasıl olur tam bilemiyorum ama aylık olarak sizden yumurta toplanabilir, daha çok yumurta daha çok şans demek. toplanan yumurtaları 5.güne taşıyabilmek için ellerinden geleni yapıyor laboratuvar ekini. Yaşa ve denemeye bağlı olarak 3.gün embriyosu da donduruluyor diye biliyorum emin olmamakla birlikte. Çorlu da oturuyorum yumurta takibinde haftada 3kez çağırdı Cem hoca, daha sonra direkt opu oldu.
çoğu anestezi altında acısız bi işlem oluyor zaten hissetmiyorsunuz 40 dk yatmanız yeterli oluyor opudan sonra, direkt taburcu olabiliyorsunuz.
Daha sonra rahim dinlendirme yapılır, embriyolarınız dondurulmuş olur.(şans daha yüksek oluyor) transfer esnasında idrara sıkışık olmanız gerekiyor bu beni çok fazla zorlamıştı, yarımsaat yatmak yeterli oluyor, sonrasında taburcu ediliyorsunuz (20dk çok zor dayanabildim sıkışıklığa)
1.5-2 saatlik yol mesafesinde yolculuk edebilirsiniz ama daha fazlaysa yolculuk önerilmiyor. 1 gece hotelde konaklayabilirsiniz
Allah’ımın izniyle insallah olumlu sonuç alırsınız. Tek yapmanız gereken Cem hocaya güvenmek emin olun elinden gelenin en iyisini yapıyo
Canım allah razı olsun çok iyi geldin yüzümü güldürdün inşallah herşey yolunda gidicek sende ümitlerini yitirme bak daha yolun başındasın ve çok gençsin ne güzel bu kadar erken başlamış olman herşeye benim önüme hep engeller çıktı yada acaba ben mi onları engel saydım nasip böyleymiş geç olsunda güç olmasın inşallah
canım ödemeyi hemen mi alıyorlar ona göre hazırlıklı gitmek istiyorum da