• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cem Çelik ve amh tedavisi

portakalkeki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2020
191
308
53
Merhaba kızlar , amh değerim düşük bir başarısız tüp bebek denemem var internette araştırırken Cem Çelik’in amh düşük kadınlarda başarılı sonuçlar aldığını gördüm İnstagram hep o postlarla dolu , Cem Çelik e giden düşük amh lı kimse var mı aramızda nasıl bir tedavi uyguluyor , bildiğim kadarıyla amh değeri ve yumurta rezervini yükselten bir ilaç ya da tedavi yok bitkisel kürler dışında gidenlerin hikayesini ve tedavi sürecini çok merak ediyorum nasıl başarılı oldunuz yazarsanız çok sevinirim

Merhaba kızlar , amh değerim düşük bir başarısız tüp bebek denemem var internette araştırırken Cem Çelik’in amh düşük kadınlarda başarılı sonuçlar aldığını gördüm İnstagram hep o postlarla dolu , Cem Çelik e giden düşük amh lı kimse var mı aramızda nasıl bir tedavi uyguluyor , bildiğim kadarıyla amh değeri ve yumurta rezervini yükselten bir ilaç ya da tedavi yok bitkisel kürler dışında gidenlerin hikayesini ve tedavi sürecini çok merak ediyorum nasıl başarılı oldunuz yazarsanız çok sevinirim
Cem hocanın hastayım , amh değerine düşük değil. Bildiğim kadarıyla yumurta havuzlama yapıyor amh düşüklüğünde Cem hoca. Ek olarak vitamin veriyor yumurta kalitesi için..

Memnun musunuz genel olarak doktordan çok yoğun ve az ilgili diye okudum En azından tedavi sürecinde ve operasyonlarda kritik zamanlarda hocayı görebiliyor muyuz merak ettim

Memnun musunuz genel olarak doktordan çok yoğun ve az ilgili diye okudum En azından tedavi sürecinde ve operasyonlarda kritik zamanlarda hocayı görebiliyor muyuz merak ettim
Valla ilgi az diyenler özel ilgi alaka bekliyor sanırım bilemiyorum. Herşey ile birebir kendi ilgileniyor. On numara bi doktor. Çok yoğun olduğu doğru, ama bahceci genel anlamda çok yoğun biyer. Ben merkezden de Cem hocamdan da çok çok memnunum. Gözünüz kapalı gidebilirsiniz... 😊

Çok Teşekkür ederim 😊 arkadaşlar amh için giden yok mu hiç nasıl sürdü tedavi değerleriniz yükseldi mi Benim amh değerim 0,08 buna yakın değerlerle hamile kalan var mı

Merhaba umarim geç
Kalmamişimdir bende amh maduruyum ve sizin gibi cem beye canımi attim bi
2 arkadaşimla birlikte 3 muzde olumsuz benim yumurta toplamaya kadar herşey yolunda idi toplandi 4 tane ertesi gün arandim ve hiç
Biri işleme alinamamiş arkadaşlarlarimdan 2 de ayni hiç
Birimiz transfere gidimedik takdir edersiniz ki çok yogun bi klinik ve cem beyde çok yogun o yüzden çok fazla ilği alaka beklemeyin giderseniz de hakkinşzda hayırlısı olsun ben çok pişmanim o paraya 2 kez tedavi olurdum başka bi
Merkezde

Merhaba umarim geç
2 arkadaşimla birlikte 3 muzde olumsuz benim yumurta toplamaya kadar herşey yolunda idi toplandi 4 tane ertesi gün arandim ve hiç
Birimiz transfere gidimedik takdir edersiniz ki çok yogun bi klinik ve cem beyde çok yogun o yüzden çok fazla ilği alaka beklemeyin giderseniz de hakkinşzda hayırlısı olsun ben çok pişmanim o paraya 2 kez tedavi olurdum başka bi
Merkezde
Çokmu yüksek bahçecinin fiyatı Sigorta geçmiyormu

Raporlu oldum ben tedavimi fakat tedavi öncesi kullandirdiklari multi vitaminler çok pahali aylik 1500 lira 3 ay kullandik eşimle birlikte ve hiç
Bir işe yaramadi
Kısmet demekki Bak benim tüp beneklerim tutmadı çok üzülüyordum hamile kalamıyorum diye, amh çok düşüktü sonra kendiliğinden hamile kaldım iki kere ama kucağıma alamadım. Şimdide hamile kalma diyolar. Nasip kısmet neyse o oluyor

Merhaba umarim geç
Merkezde
merhaba benimde 5 ocakta randevum amh düşük ve yaşımda var endişelerim var bilgilendirirseniz çok memnun olurum nasıl bir yol izleniyor.ücretler ne tutuyor

Merhaba sevindim sizin için.Rica etsem arı sütünü nasıl kullandınız kapsül veya tablet olarak alınır mı gün içinde kaç kez içtiniz.🙏
merhaba evet arı sütü polen ve anzer balı daha önce 1 ay kullandım ve 21.prg testim 10 un üzerinde çıkmıştı 3 ay kullanıcan demişlerdi tabii biraz masraflı olunca bırakmıştım acaba tekrardan mı başlasam....tüp bebek tedavi öncesi daha iyi mi olur

merhaba benimde 5 ocakta randevum amh düşük ve yaşımda var endişelerim var bilgilendirirseniz çok memnun olurum nasıl bir yol izleniyor.ücretler ne tutuyor
Merhaba şöyleki ilk muayne için 650 ödüyorsunuz adım atar atmaz tedaviye başlarsaniz ise o gun tedavi yarı fiyatını da aliyorlar kalanını ise opu günü ödeniyor ilk muayne çok detayli ve iyi geçiyor genelde ama sonrası vasat 1 dakika bile sürmüyor 😔 hakkinizda hayırlısı olsun sbaşka sorularınız var ise yanıtlarim

Merhaba şöyleki ilk muayne için 650 ödüyorsunuz adım atar atmaz tedaviye başlarsaniz ise o gun tedavi yarı fiyatını da aliyorlar kalanını ise opu günü ödeniyor ilk muayne çok detayli ve iyi geçiyor genelde ama sonrası vasat 1 dakika bile sürmüyor 😔 hakkinizda hayırlısı olsun sbaşka sorularınız var ise yanıtlarim
Cem beyde tedavideydim hiç dediğiniz seyleri yasamadım 😊 çok şükür sayesinde hamileyim. Çok ilgili çok çok alakalı bi doktor kendisi.

Back