çelik tencere

y.emine

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
171
0
296
Giresun
kızlar çelik tencere seti alıcam fakat karar veremıyorum karaca hakkında pek ı seyler okumadım topıkte .emsan nasılr kullnn vamı 22 parca 740 lira ?

çelikte emsanın üstüne tanımam canım aile boyu EMSAN kullanırız çok memnunuz .......tereddüt etme derim..karaca hakkında bende çok gördüm memnun olmayan hatta yeni alan bile oldu karaca takımı varken...

Korkmaz ürünlerine de bak istersen alternatif olarak

Karacanın tutulacak kısımları çabuk yanıyormuş. Sitede çok olumsuz yorum var.
Ben korkmaz veya emsan diyorum. İkisini de kullanıyoruz evimizde. Emsan dan daha memnunuz ama
Ben de çeyizime emsan aldım 22 parça 785 tl idi sanırım.

hmm emsanda karar kıldım bende ozamn..duduklude emsan nazar duduklu varmıs o naıl bı fıkrınız varmı?

Onu da kullanmadım ama 22 li setin içinde 7 lt düdüklü tencere veriyorlar.
Kocaman ağır birşey. 2 farklı pişirme seçeneği var üstünde.
Kullanmadım, kullanır mıyım bilmiyorum. Epey büyük

bence her ürünü kendi en iyi olduğu yerden almak gerekir.
çelikte paslanmazlık,kalite uzun ömürlülük önemlidir.
şu anda piyasa bulunan tüm çelikler görsel olarak aynı modernliği sunuyor zaten.
bu noktadan sonra ilk kriter sağlamlık ve garanti olmalı. böyle düşünecek olursan da 50 yıl paslanmazlık garantisi veren fissler, aryıldız, jumbo ve 100 yıl aynı garantiyi veren hisardan şaşma derim.
korkmaza bende baktım fakat 2 yıl garanti diyince elimi bile sürmem derim.

saplarının yanmaması için metal saplıları tercih edersen daha uzun ömürlü olur diye düşünüyorum plastikler zamanla yanıyor ve dökülüyor.

çelik tencere için hisar.
düdüklü içinde tefal clipso control ideal.

hmm o emsanın nazar duduklu tenceresının 5 litrelıgıde varmıs kızlar..tefal guzel ama fıyatı bana cok gelıyor yanı cok guzel ama suna ıcın alamam cunku tum esyalarımı aynı anda alıcam calsmıyorumda aıleme cok fazla yuklenemm oyuzden merak ettım nasıldr dıye oda 230 cıvarı dıye duydum tefal 330 350 arsaında

Merhaba arkadaşlar.Bende çeyiz hazırlığı içerisindeyim.Benim marka olarak tefale bir sempatim var.Bu nedenle teflon tencerelerimi ve tost makinası ronda vs. mutfak eşyalarımı tefalden alacağım.Sadece çelik tencere konusunda araştırma yaptığımda jumbo kalite olarak aklımı çeliyor ama fiyat olarak çelik tencere takımına o kadar vermek istemiyorum.Aslında çatal kaşık takımlarımı beğendiğim modeline göre jumbo hisar veya aryıldız alcam.Hani çelik tencere konusunda jumbo veya hisardan da memnun hemen hemen kullananlar araştırdığım kadarıyla.Ama işte tefal takıntım dolayısıyla hisar alacağıma tefal alırım gibi bir düşüncem oluyor tencerede.
Benim sormak istediğim acaba tefalin çelik tenceresini kullanan arkadaşlar memnunlar mı acaba?Bana bu konuda bilgi verebilirlerse çok çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…