Mutfak Dekorasyonu Çelik tencere takımları

tefalin bu tenceresi yeni dimi hi görmemiştim.
güzele benziyor kulpları falan kullanışlı.
güle güle kullan şimdiden

herkesin uzmanlık anlayışı farkılıdır. o yüzden tek marka üzerinden kesin konuşmayalım.

mrb bayanlar...bnde tencere takımı alıcamda hisar ı düşünüorum . nasıl acaba bilgisi olan varmı ? :uhm:

bende kokrmazın maviş hiper setini aldım herşeyini çok beğendim ama tost makinesi açıkmavi daha koyu renk olsa iyi olurdu , o da takımla uyumluluk sağlıyo işte mavi olmaası

Merhaba arkadaşlar.Bende çeyiz hazırlığı içerisindeyim.Benim marka olarak tefale bir sempatim var.Bu nedenle teflon tencerelerimi ve tost makinası ronda vs. mutfak eşyalarımı tefalden alacağım.Sadece çelik tencere konusunda araştırma yaptığımda jumbo kalite olarak aklımı çeliyor ama fiyat olarak çelik tencere takımına o kadar vermek istemiyorum.Aslında çatal kaşık takımlarımı beğendiğim modeline göre jumbo hisar veya aryıldız alcam.Hani çelik tencere konusunda jumbo veya hisardan da memnun hemen hemen kullananlar araştırdığım kadarıyla.Ama işte tefal takıntım dolayısıyla hisar alacağıma tefal alırım gibi bir düşüncem oluyor tencerede.
Benim sormak istediğim acaba tefalin çelik tenceresini kullanan arkadaşlar memnunlar mı acaba?Bana bu konuda bilgi verebilirlerse çok çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

Tencelerimi alırken o kadar cok tencerede gözüm kaldı kı neyi alacagıma karar veremedım tefalın tencereleri hakkında olumsuz şeyler duyunca jumbo aldıM

Merhaba arkadaşlar, konuyu hortlattım biraz kusura bakmayın :)

Çelik tencere setinde Jumbo mu Fissler mi? Karar veremiyorum.

Jumbo almayı planlıyordum. Ama Fissler düdüklümden çoook memnun kalınca aklım kaydı.
Çelik kalitesi olarak hangisini tavsiye edersiniz?

Karaca Tercihimdir..
Kullanıyorum da..

Fissler in methini çok duydum,ben de almak isterdim kızım evleniyor ama çok pahalı.
alabiliyorsanız Fissler alın derim.

Fissler in methini çok duydum,ben de almak isterdim kızım evleniyor ama çok pahalı.
alabiliyorsanız Fissler alın derim.

Ben de tupperware kuğu seti öneriyorum arkadaslar. Fiyat biraz yüksek ama değiyor doğrusu. Ayrıca ömür boyu garanti altında aldığınız ürün

Canım Fıssler çok iyi evet ama tencere setlerine bakarsan ara boy tencere boyları birbirine çok yakın. alman mantığıyla evet gayet güzel ama büyük boy tenceresi yetersiz bence.. bende o yuzden vazgecip korkmazın rosanna modelini almayı düşünüyorum. Aryıldız flamingoda şık bence. Jumbo almayı düşünüyorum yazmıssın , ordan bi favori modelim yok ama tencere boyutlarını dikkate alarak beğendiğin model varsa kaçırma derim :)))

ar yıldız mı korkmaz mı bende karar veremedim iyi bişey istiyorum önerileriniz nedir arkadfaşlar

Korkmazın tombık serısı var sakın ondan almayın altı ınce yakıyor arkadasım memnun degıl ama korkmazın flora modelı var ondan memnunlar .Aryıldızı ben begenıyorum kalıtelı bır marka aralarında fıyat farkı olabılır bütçenize göre alabılırsınız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…