Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Söz konusu celikse Emsan i tek geçerim. Annemde var diye ceyizime almıştım.14 yıldır hergun kullanıma ragmen hala yepyeni durumda.kızlar size bi sorum olcak çelik set alıcam ama hangi çelik türü almalıyım bilemedim. çelikler arasında bi sınıf ayrımı gibi bişey var mı şu model alırsan daha uzun ömürlü olur gibi.bi kere alayım tam olsun yıllarca kullanayım istiyorum. paslanma kararma bükülme gibi sorunları olmaması için ne tercih etmeliyim? internette bakarken 304 ve 316 diye çelik çeşitleri gördüm kafam karıştı arasındaki fark nedir bilen var mı?
316 iyidir. Sanıyorum ki tencere setinden bahsediyorsunuz. Ben Korkmazdan almıştım, çok memnunum.
Porselen işine girdiğini bilmiyordum. Şaşkınım. Çelik tencerelerinden çok memnunum ama porselen almayı düşünmem galiba.Korkmaz çelik tencere üretimi yapmıyor mu? geçen hafta reklamlarda porselen tabak yaptıklarını gördüm. Çiçeksepeti.com'un telefon satmasından bir farkı kalmadı.
304 dedigin aslinda 18/10 celik yani. Catal bicak tencerelerde genelde bu celik turu kullaniliyo 316 ise ondan daha kaliteli asinmaya karsi dayanikli oluyor
Çatal kaşık takımını ben de emsandan almıştım.Söz konusu celikse Emsan i tek geçerim. Annemde var diye ceyizime almıştım.14 yıldır hergun kullanıma ragmen hala yepyeni durumda.
Allah sabır versin çok sinir bozucu bir şey o. Cezve falan alırken de korkarım ben bu sebepten.kusura bakmayın da çeliğin içeriğinden çok benim kriterim ürün tasarımı, kullanım kolaylığı. Geçen aylarda bir çelik çaydanlık aldık dem dökerken bardağa dökülen çay kadar da mutfak tezgahına dökülüyor. Hem de çok ünlü bir marka.
Porselen işine girdiğini bilmiyordum. Şaşkınım. Çelik tencerelerinden çok memnunum ama porselen almayı düşünmem galiba.
Benim bildiğim o değerler taban kalınlığı ile ilgili ve ben korkmazdan aldım 6 yıldır tepe tepe kullandim hiç sıkıntı yokkızlar size bi sorum olcak çelik set alıcam ama hangi çelik türü almalıyım bilemedim. çelikler arasında bi sınıf ayrımı gibi bişey var mı şu model alırsan daha uzun ömürlü olur gibi.bi kere alayım tam olsun yıllarca kullanayım istiyorum. paslanma kararma bükülme gibi sorunları olmaması için ne tercih etmeliyim? internette bakarken 304 ve 316 diye çelik çeşitleri gördüm kafam karıştı arasındaki fark nedir bilen var mı?
Ben Karaca aldım pişmanım .kızlar size bi sorum olcak çelik set alıcam ama hangi çelik türü almalıyım bilemedim. çelikler arasında bi sınıf ayrımı gibi bişey var mı şu model alırsan daha uzun ömürlü olur gibi.bi kere alayım tam olsun yıllarca kullanayım istiyorum. paslanma kararma bükülme gibi sorunları olmaması için ne tercih etmeliyim? internette bakarken 304 ve 316 diye çelik çeşitleri gördüm kafam karıştı arasındaki fark nedir bilen var mı?
Nerde uretildigi onemli.. mesela tefalin çin de yapilan tavasiyla fransa da yapilan bir tavasi ayni olmuyor.. asla kalitesi ayni degil..Tencere olarak solingen öneririm çok eski bi marka çok pahalı ama çok sağlam. Bendekiler premier marka duyulmamış olsada çok çok iyi hunharca kullanmama yemekleri yakmama rağmen tencerede bir yanık söz konusu olmadı. Solingende aynı şekilde öyle. Dandik ve ucuz aldığım ne varsa çöp oldu yandı rengi attı karardı. Ama bu markalar ömürlük görünüyor.
13 yildir karaca kullanıyorum cok memnunum ama 304 ve 316 ilk defa duydum neresinde yaziyokızlar size bi sorum olcak çelik set alıcam ama hangi çelik türü almalıyım bilemedim. çelikler arasında bi sınıf ayrımı gibi bişey var mı şu model alırsan daha uzun ömürlü olur gibi.bi kere alayım tam olsun yıllarca kullanayım istiyorum. paslanma kararma bükülme gibi sorunları olmaması için ne tercih etmeliyim? internette bakarken 304 ve 316 diye çelik çeşitleri gördüm kafam karıştı arasındaki fark nedir bilen var mı?