CELALETTİN PERU İLE AZOSPERM TEDAVİSİ OLUP SONUC ALANLAR VARMI

Evet bi umut oldu açıkçası. Kaan hoca klomen resravatrol zigobiotic ilaçları verdi. 3 aylık tedavi dedi. İlaçlar etki eder mi bu sürede, baya bi artış olur mu çıkışta bilmiyorum. Bana süre çok kısa geldi ilaçlar da sanırım takviye edici o kadar faydası olur mu bilmiyorum. Benim korkum ilaçlarla gerilememiz. Yani hiç olmaması. Şu an en azından biraz var tane de olsa

Eşimin fsh değeri 11,8. Ama doktor klomen verdi. Bu da arttırıyormuş sayıyı. Bunu kullanması doğru mu

Merhaba biz de yeni gittik CP ye. İlaçları henüz almadık.
2 başarısız tese var. Tüm değerler testler normal ama sperm 0.
CP'nin tedavisine devam edenler, güncel durumlarını paylaşırsa çok sevinirim.
İlaçlar takviyeler çok fazla geldi bize.
Kullanırken eşleriniz zorlanıyo mu, yan etkileri oluyo mu yazar mısınız lütfen

Semra Sertyeli araştırın Ankarada, direkt ona gidin zaman kaybetmeden
Cp ürünlerini kullanamıyorlar emin ol, çok fazla ürün var mideleri alt üst oluyor eşlerin ve sıkılıp bırakıyorlar benim eşim bir kaç hafta anca dayanabildi onca ürün elimizde kaldı. Cp işinin en iyilerinden ama sadece tedavi kısmı var ilaç düzenliyor bu kadar. Biz yorulduk açıkcası ve süreci hızlandırmak adına Semra hocaya gittik sperm bulmada ondan iyisi yok :) eş zamanlı olarak Mesut hocayla tedavi kısmını ilerletiyoruz kordineli bir şekilde, süreci hızlandırmak adına Ankaraya gidin derim Cp için süreç yavaş ve sadece ilaç tedavisi var sonraki aşamalar hep farklı yerlerde test için merkez tüp bebek için hastane falan yorulmanın bi anlamı yok

Semra sertyel için nasıl randevu alabiliriz

Size mesaj attım bakar mısınız süreçle ilgili bilgi vermek için

Bizde c.p ya gittik bizimde s(a) seviyesinde bize de olaclar verdi h3nuz başlamadık kafamız biraz karışık suan hangi süreçtesiniz nasil ilerledi sur3ciniz ilaclarinizin yan etsiki oldu mu bilgi v3rebilir misiniz

Bizde c.p ya gittik bizimde s(a) seviyesinde bize de olaclar verdi h3nuz başlamadık kafamız biraz karışık suan hangi süreçtesiniz nasil ilerledi sur3ciniz ilaclarinizin yan etsiki oldu mu bilgi v3rebilir misiniz
Ankara’da Semra Sertyel var A life hastanesinde kendisine test verin işinde bir numaradır kendisi

Dm den yazdın detaylıca anlatayım ama hala ısrarla Ankaraya gidin diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…