telegramda grubu var gidebilirsinmerhaba arkadaslar esi azospermi olup celalettin peruda tedavi olanlar yazabilir mi tesekkurler
çok teşekkür ederim cevabnız için bende ilaçları yeni alıyorum ramazandan sonra başlayacağız. eşinize yan etki falan oldu mu nasıl oluyor ben anlayamadım hiçbir doktor tedavi edemezken celalettin hocanın tedavisi aklımı çok karıştırıyorbiz tedaviye başlayalı 3 ay oldu hocayla, umarım güzel sonuçlar alırız.
Enfeksiyona bağlı azosperm eşim yarım yamalak ilaçlarla antibiyotik tedavisi gördük başlangıç seviyesinde hücre (sa) görüldü, tam anlamıyla tedaviye başlayacağız bayram arkası ilaçlar bitkiselller iğneler derken umarım sonuç alırız hayırlısıyla, aklınıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz
nasıl katılabilirimtelegramda grubu var gidebilirsin
Erkek interfilite bilgi paylaşımdan takip edebilirsiniznasıl katılabilirim
Merhaba canım benim eşimde azospermi mikro tese olduk sperm çıktı 9 yumurtadan ikisi dollendi ama 5 gün gelişemeyip imha oldular dondurulmuş spermimiz var ama yüzde 5 hareketli gine denesek aynı şeyle karşılaşabiliriz çok araştırdım ertan cevizci hakan özkul ama en mantıklısı celalettin peru geldi kendiside azospermi olup 2 çocuğu var bizi daha iyi anlayabilir oraya gitmeyi düşünüyoruz mikro tese olmayı düşünüyorsanız önceden takviye ilaçlar alın sperm cikipta kalitesiz olabilir bizimki çok anı gelişti keşke diyorum mikro tese olmadan bitkisel tedavi alsaydık şimdi işimiz daha zor düşündünmü sperm çıksın gerisi kolay ama malesefki öyle olmuyor kalitesi hızı çok önemli yumurta kaliteli olsa bile sperm çok önemli rol oynuyor Allah hepimizin yardımcısı olsunmerhaba arkadaslar esi azospermi olup celalettin peruda tedavi olanlar yazabilir mi tesekkurler
Dahiliye uzmanı olduğu için tedavi yöntemi daha farklı, ürolojinin tese dışında bir tedavisi yok maalesef.çok teşekkür ederim cevabnız için bende ilaçları yeni alıyorum ramazandan sonra başlayacağız. eşinize yan etki falan oldu mu nasıl oluyor ben anlayamadım hiçbir doktor tedavi edemezken celalettin hocanın tedavisi aklımı çok karıştırıyor
benim esim mikro tese olmak istemiyor zaten bende hak veriyodum insallah hepimize sifa olurMerhaba canım benim eşimde azospermi mikro tese olduk sperm çıktı 9 yumurtadan ikisi dollendi ama 5 gün gelişemeyip imha oldular dondurulmuş spermimiz var ama yüzde 5 hareketli gine denesek aynı şeyle karşılaşabiliriz çok araştırdım ertan cevizci hakan özkul ama en mantıklısı celalettin peru geldi kendiside azospermi olup 2 çocuğu var bizi daha iyi anlayabilir oraya gitmeyi düşünüyoruz mikro tese olmayı düşünüyorsanız önceden takviye ilaçlar alın sperm cikipta kalitesiz olabilir bizimki çok anı gelişti keşke diyorum mikro tese olmadan bitkisel tedavi alsaydık şimdi işimiz daha zor düşündünmü sperm çıksın gerisi kolay ama malesefki öyle olmuyor kalitesi hızı çok önemli yumurta kaliteli olsa bile sperm çok önemli rol oynuyor Allah hepimizin yardımcısı olsun
ya bende eczane ilaclarini aldim ama mide koruyucu da verdi siz kullanmamismiydiniz mide koruyucuDahiliye uzmanı olduğu için tedavi yöntemi daha farklı, ürolojinin tese dışında bir tedavisi yok maalesef.
Bizde bayramdan sonra tam anlamıyla hepsini kullanmaya başlayacağız şuana kadar sadece eczane ilaçlarını kullanmıştı eşim onlar haliyle biraz midesine dokundu şimdi bitkisellerde eklendi nasıl olacak bende bilemiyorum etki konusunu
Kullandık tabiya bende eczane ilaclarini aldim ama mide koruyucu da verdi siz kullanmamismiydiniz mide koruyucu
Merhaba şifa olsun inşaalah. gerçekten bilgilendirelim birbirimizi bizimde buün itibari ile tüm ürünlerimiz hazır kardeşimin düğünü nedeniyle 1 mayısta başlayacağız inşaallahHerkese merhaba bizde şuan yaklaşık 2.5 aydır c. p. tedavi görüyoruz. Bizim bütün genetik testlerimiz temiz çikti çok şükür, hormonlarda nerdeyse öyle. Eşimin Azospermi nedeni belirsiz gibi birşey. 3. Ayimizi doldurduktan sonra yine test vericez bakalim sonuç ne çikacak. Inşallah hepimiz için hayirli olur. Bu süreçte bir birirmizi bilgilendirirsek çok güzel olur
Amiin cümlemize inşaAllah, bir dahaki randevumuzu aldık. Bakalım ilk test ile ikinci testin arasında gelişme olacakmı. Ilaçları hiç aksatmadık. Eşim ramazanda bile çok zorlansa dahi ilaçlari düzenli kullandı. Tabiki şifa Allahtan, rabbim ne derse o olur. Ben gelişmeleri burdan paylaşırımMerhaba şifa olsun inşaalah. gerçekten bilgilendirelim birbirimizi bizimde buün itibari ile tüm ürünlerimiz hazır kardeşimin düğünü nedeniyle 1 mayısta başlayacağız inşaallah
benim eşiiminde genetik değil hormonlar normal test verince bizide bilgilendirin lütfen :)
inşallah şifa olmuştur aldınız mı sonuclarınıızıAmiin cümlemize inşaAllah, bir dahaki randevumuzu aldık. Bakalım ilk test ile ikinci testin arasında gelişme olacakmı. Ilaçları hiç aksatmadık. Eşim ramazanda bile çok zorlansa dahi ilaçlari düzenli kullandı. Tabiki şifa Allahtan, rabbim ne derse o olur. Ben gelişmeleri burdan paylaşırım
merhaba geçmiş olsun eşinizde sperm görülmesi büyük şans hiçbir tedavi olmadan dondurma ile bile tüp bebek sayesinde çocuk sahibi olabilirsiniz içinizi ferah tutun bazı bitkisellere yönelin derim bizim hiç spermimiz yok bir kaç tane çıkış olmasının ve dondurulması için uğraşıyoruz şükredin olur inşaallah :)Arkadaşlar eşim sanırım azospermi, hormon değerleri normal, genetik testi daha bakılmadı, sperm testinde tek tük sperm çıkışları var. İlk testte 2 hareketsiz, 2.sinde sperm yoğunluğu 1 milyon olduğu için tespit edilemedi hareketlilik yüzdesi tam saptanamadı ama yüzde 45 olarak belirlenmiştir yazıyor. Bu ne demek oluyo? Daha yeni öğrendik ne yapacağımı bilmez bi halde bilgi toplamaya çalışıyorum. Anladığım kadarıyla direkt mikro tese olmamalı? İlaçlarla doğal yolla çıkış olabilir mi? Yardımcı olabilir misiniz?