How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

çekocular kimlermiş bakem .)

mervemervemerve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2011
4.230
95
113
kızlar bide bu bolumde toplansak bolumumuzle ılgılı sorularımızı sorup cevap bulsak cok ıı olur bence bırlıkten kuvvet dogar sonucta dımı ama :)

kızlar bu arada gecenlerde otobus duragındayım beklıyorum yanımda bı teyze oturdu kızım hangı okuldasın dedeı soledım blumun ne dedı ceko dedım duymadımı ya da anlamadı mı bılmıyorum ses gelmedı .)(anlamadı bence):)calısma ekonomısı teyze dedım tekrardan hm kızım nıye ole bılmedıgınız bolumler secıyosunuz benım de oglum marmara ısletme okuyo dedı .))))))))) ıcımden amaaaaaan teyze sımdı ıkısaat sana bolumu anlatamam zaten dondum dıyorum :)evet teyze haklısın dedım bende :)))))))) sankı ısletmenın ne oldugunu bılıyo vala ben hıc sanmıyorum .) artık ıktısat dıyorum herkese bıktım vala acıklama yapmaktan :)

merhabalar bende çalışma ekonomisi mezunuyum. severek ve isteyerek okuduğum bir bölümdü. bence bölümümüze sahip çıkalım ve insanlara çeko diye değil de çalışma ekonomisi diye söyleyelim. iktisat deyip geçiştirmeyelim. anlamayan olursada anlatmaya çalışalım vaktimiz varsa tabi.

merhabalar bende çalışma ekonomisi mezunuyum. severek ve isteyerek okuduğum bir bölümdü. bence bölümümüze sahip çıkalım ve insanlara çeko diye değil de çalışma ekonomisi diye söyleyelim. iktisat deyip geçiştirmeyelim. anlamayan olursada anlatmaya çalışalım vaktimiz varsa tabi.

ya vala bende basta ole dıyodum acıklamıstım da ama artık yoruldum acıkcası .) artı ben bolumumu pek sevdıgımı soleyemıcem ama ısınıyorum yavastan:)sayısal agırlıklı konular daha cok sevıyorum oysa kı ceko esıt agırlık gıbı madem sevmıyosun nıye bu bolumdesın dıceksın .) haklısın da:) ama babam zorla yazdırdı bakarsın tutar ankarada kalırsın ıste dedı o ne ya ole ılk defa duydum dıyodum :) vedeeeee buyuk konusmusum kı sımdı bu bolumdeyım .) bolumumuzun en en sevdıgım yanı bı cok ıs bulma avantajımız var o yonu cıdden cok guzel ve yukselebılme avantajımız d avar bu arada mezunum dedınız calısıyomuzunuz calısıyozanız hanı ıs soyler mısınız .)

iibf bölümlerinden ekonometri dışında bütün bölümler sözel ağırlıklı zaten ( işletme,iktisat,maliye,çalışma ekonomisi,kamu yönetimi ). buarada ben muhasebeci yanında çalışıyorum.

iibf bölümlerinden ekonometri dışında bütün bölümler sözel ağırlıklı zaten ( işletme,iktisat,maliye,çalışma ekonomisi,kamu yönetimi ). buarada ben muhasebeci yanında çalışıyorum.

hmm ben ısletme ve ıktısatı da sayısal agırlıklı kamu ceko sozel agırlıklı dıye duymustum cnm pekı hep orda mı calısmayı dusunuyosun yoks hedefın var mı

evet haklısın mesajım yanlış olmuş.aceleyle yazacağım derken.ekonometri,iktisat,işletme,maliye sayısal ağırlıklı; çalışma ekonomisi ve kamu yönetimi sözel ağırlıklı bölümlerdir. şimdi daha doğru oldu :) buarada benim şuan için bir hedefim yok,muhasebeyi seviyorum.

evet haklısın mesajım yanlış olmuş.aceleyle yazacağım derken.ekonometri,iktisat,işletme,maliye sayısal ağırlıklı; çalışma ekonomisi ve kamu yönetimi sözel ağırlıklı bölümlerdir. şimdi daha doğru oldu :) buarada benim şuan için bir hedefim yok,muhasebeyi seviyorum.

hmm anladım ınsan kaynakları hakkında ne dusunuyosun pekı bu ara bende bu meslegı dusunuyorum okul bıtınce ıns stak ımkanım olursa onu da tabı

çekocu arkadaslarım fınaller bıttı benım ıc guvysınden hallıce dıyelım sılarınkı nasıl gectı pekı :) bu arada bu kadarcıkmıyız yaw :(

3 dersten kaldım canım sanırım iktisadi bilimler bana göre değil aklımda hep iletişim fakültesi vardı niye buraya düştümki:5:

kızlaaarrr çekocuyum akdeniz üni 1. sınıf ama bugünlerde moralim bozuk 5 dersten kaldımm:43::43::43: umarım toparlarım

Back